Archaon Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 Krolu a uszczelkie zrobie jak przestanie padac, niestety nie dysponuje garazem i narazie wolnym czasem[br]Dopisany: 02 Wrzesień 2010, 22:21_________________________________________________ z ranka
A-rek Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 siemano obrzympały z racji małych modów znajdzie sie kto, co zapożyczy biszkoptowi klucz do gwintu na pare dni ? kukies ja ci moge klucz pozyczyc jak chcesz ale mam ten z okrągłą koncowka
Guregoru Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 Panowie kto dzisiaj będzie na spocie :?: Ja oczywiście będę tylko dość późno (koło 20 a może nawet 21)
Pucek Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 mnie nie będzie :gwizdanie: w sumie, pojawię się dopiero za ok. miesiąc
gregory Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 Witajcie! Weeeeeekend!! a ja wdupiłem bardzo pyszną kolację i w drodze do domu wyszło na jaw że moje nowe za***iste sprzęgło nie daje rady i zaczyna ślizgać ale mam ciśnienie A gadałem żeby założyć wzmocnione bo to Q, to się nie zdecydowałeś na takie :gwizdanie: No cóż będziesz drugi raz skrzynie wyciągał, ale muły masz to dasz radę eee to diman i pucek i gregor :polew: :polew: ...ale że Gregor to bym sie nie spodziewał Diman-Pucek To oni mnie na złą drogę sprowadzili dobra panowie smigamy na zlota :kox: wiec zycze spokojnego weekendu i dobrych imprezek do zoba Udanej zabawy i jak doczytasz to pozdrów ziomków tam. Powiedz Moskalowi, że suty będzie miał wykręcone na zimowym dopiero, musi poczekać
Pucek Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 Gregory tak, jasne, ja na pewno Cię sprowadziłem na złą drogę, to Diman nakręca imprezy :gwizdanie: a od czasu przypalenia sprzęgła skończyłem upalanie, musi wytrzymać do zimy aaa i wczoraj w drodze do roboty pogoniłem się z civic 5gen vtec no i było widać przewagę turbodoładowanego co z tego jak to dalej nie jedzie
Guregoru Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 mnie nie będzie :gwizdanie: w sumie, pojawię się dopiero za ok. miesiąc Klubowicz
Pucek Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 mnie nie będzie :gwizdanie: w sumie, pojawię się dopiero za ok. miesiąc Klubowicz życie :gwizdanie: wdupili mi II zmianę, a potem nie wiem na którą będę miał
Guregoru Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 życie :gwizdanie: wdupili mi II zmianę, a potem nie wiem na którą będę miał tak tak, tak to sobie tłumacz
Mario22 Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 Panowie kto dzisiaj będzie na spocie :?: Ja oczywiście będę tylko dość późno (koło 20 a może nawet 21) Szykuje sie słaba frekwencja....
Guregoru Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 Panowie kto dzisiaj będzie na spocie :?: Ja oczywiście będę tylko dość późno (koło 20 a może nawet 21) Szykuje sie słaba frekwencja.... Co do mnie ja będę tylko później
Mario22 Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 Panowie kto dzisiaj będzie na spocie :?: Ja oczywiście będę tylko dość późno (koło 20 a może nawet 21) Szykuje sie słaba frekwencja.... Co do mnie ja będę tylko później Weź co masz wziąść...
Bulik Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 siema gieje ja bede i mario to styknie załatwimy interesy i rozjedziemy sie bez swiadków :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Wrzesień 2010, 16:06_________________________________________________ :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 siema gieje ja bede i mario to styknie załatwimy interesy i rozjedziemy sie bez swiadków :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Wrzesień 2010, 16:06_________________________________________________ :gwizdanie: Bulik jak będziemy sami to pójdziemy na lody.... :polew:
Bulik Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 siema gieje ja bede i mario to styknie załatwimy interesy i rozjedziemy sie bez swiadków :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Wrzesień 2010, 16:06_________________________________________________ :gwizdanie: Bulik jak będziemy sami to pójdziemy na lody.... :polew: ale mi postawisz !!! :polew: :polew: :polew: :polew:
Mario22 Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 siema gieje ja bede i mario to styknie załatwimy interesy i rozjedziemy sie bez swiadków :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Wrzesień 2010, 16:06_________________________________________________ :gwizdanie: Bulik jak będziemy sami to pójdziemy na lody.... :polew: ale mi postawisz !!! :polew: :polew: :polew: :polew: Dobra ja Ci lodzika a ty mi rurke z kremem... :gwizdanie: PW powysyłałem że zlot odwaołany ... żeby tak czasem ktos sie nie pojawił skoro tutaj takie obietnice... :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi