Pucek Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 no nudzi mi się strasznie, więc fajnie jak bym dopadł jakieś zajęcie Do pracy nie mogę iść ja nawet gadać nie potrafię, tak mam karczycho napuchnięte Królu, ściągnąć to sobie mogę, ale wolę iść na łatwiznę ale z tym Qlimaxem się wyrobisz?
krolu Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Qlimax jest nagrany w 2 kopiach :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Qlimax jest nagrany w 2 kopiach :gwizdanie: za***iście fajnie
Guregoru Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Qlimax jest nagrany w 2 kopiach :gwizdanie: za***iście fajnie Już wyzdrowiał k**wa :polew:
krolu Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Qlimax jest nagrany w 2 kopiach :gwizdanie: za***iście fajnie ale ja się chyba nie skusze
Pucek Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Qlimax jest nagrany w 2 kopiach :gwizdanie: za***iście fajnie Już wyzdrowiał ku***a :polew: nie pitol :gwizdanie: ogólnie to jestem zdrowy, jak by nie te gardło geju, a Ty też masz pewnie coś fajnego na kompie :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Wrzesień 2010, 22:47_________________________________________________ Qlimax jest nagrany w 2 kopiach :gwizdanie: za***iście fajnie ale ja się chyba nie skusze no co Ty, dla mnie to jak święto niepodległości dla moherów
Guregoru Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 ogólnie to jestem zdrowy, jak by nie te gardło No wiem Bulik kilka postów wcześniej coś wspominał :polew: :polew: geju, a Ty też masz pewnie coś fajnego na kompie :gwizdanie: Ja nie mam czasu oglądać filmów na kompie także niestety
Pucek Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 taaaa Królu, ciekawe na co liczysz geju, masz hardstyle na kompie :gwizdanie: cieciu
Guregoru Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 geju, masz hardstyle na kompie :gwizdanie: Ja nie ale młody coś tam ma (i to chyba sporo)
krolu Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 ja na nic nie muszę :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 geju, masz hardstyle na kompie :gwizdanie: Ja nie ale młody coś tam ma (i to chyba sporo) karmisz go więc odwiedź go i zgraj dla mnie płytkę dvd :>
Guregoru Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 geju, masz hardstyle na kompie :gwizdanie: Ja nie ale młody coś tam ma (i to chyba sporo) karmisz go więc odwiedź go i zgraj dla mnie płytkę dvd :> Zadzwoń do niego jutro po 15
krolu Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 geju, masz hardstyle na kompie :gwizdanie: Ja nie ale młody coś tam ma (i to chyba sporo) karmisz go więc odwiedź go i zgraj dla mnie płytkę dvd :> Zadzwoń do niego jutro po 15 to żeś doj**ał... niech sam zadzwoni do pucka jak chce mu nagrać płytę :polew:
Pucek Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 geju, masz hardstyle na kompie :gwizdanie: Ja nie ale młody coś tam ma (i to chyba sporo) karmisz go więc odwiedź go i zgraj dla mnie płytkę dvd :> Zadzwoń do niego jutro po 15 to żeś doj**ał... niech sam zadzwoni do pucka jak chce mu nagrać płytę :polew: właśnie to samo napisałem mu na pw od kiedy buda przychodzi do psa? :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 geju, masz hardstyle na kompie :gwizdanie: Ja nie ale młody coś tam ma (i to chyba sporo) karmisz go więc odwiedź go i zgraj dla mnie płytkę dvd :> Zadzwoń do niego jutro po 15 to żeś doj**ał... niech sam zadzwoni do pucka jak chce mu nagrać płytę :polew:
Mario22 Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Siema po robocie... Psssyyyttt zimny Żywiec...
decks88 Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 wszyskim, ma ktos dostep do ETKi potrzebne mi sa nr kompletnego sprzegla do B7 sedan 1,9TDI 2006r silnik BRB skrzynia manualna z gory dzieki za pomoc 1,9tdi 2006r BRB lub BKE 1) Tarcza 288MM oznaczenie 03G141031J lub fabrycznie regenerowana taki sam numer tylko jeszcze X na koncu 2) Docisk 288MM oznaczenie 03G141117B i tez z X fabrycznie regenerowany 3) łożysko oporowe 0B1141165 Numer dwumasa tez chcesz ? przydaloby sie, dzieki za numery
Rekomendowane odpowiedzi