Guregoru Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 Powitać z rana Ja już więcej nie piję Co zaś rurę ostro przepaliłeś Nawet mi nie gadaj
Bulik Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 Powitać z rana Ja już więcej nie piję Co zaś rurę ostro przepaliłeś Nawet mi nie gadaj widze ze weekend miał kazdy udany w %%%%%%%%%%% :sick3:
czester Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 Pierwszy raz mialem 2 dni kaca ale czym sie strules, tym sie lecz, takze
Guregoru Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 Pierwszy raz mialem 2 dni kaca ale czym sie strules, tym sie lecz, takze Hehe no jak tak się leczysz to się nie dziw tym dwudniowym kacem
miron78 Opublikowano 1 Listopada 2010 Autor Opublikowano 1 Listopada 2010 cisza tu dzisiej miałeś oblewać w sobotę telewizor i co? :gwizdanie: miałem ( mieliśmy ) też iść w sobotę do spiża ale byłem w sobotę na montażu i sobota skończyła sie tak że leżałem wyrąbany przed telewizorem
miron78 Opublikowano 1 Listopada 2010 Autor Opublikowano 1 Listopada 2010 niestety nie dotarłem po montażu w Sosnowcu ( 180 stołów i 180 krzeseł ) miałem dośc - był też brat Taliba więc może potwierdzić - trochę się narobiliśmy
Skydiver Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 Jedni dawali ostro w palnik przez cały dlugi weekend a inni musileli w tym czasie ciężko pracować
bish - kopt Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 z rańca ...wczoraj stłuczka pod cmentarzem ...bedzie esowy zderzaczek
miron78 Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Opublikowano 2 Listopada 2010 z rańca ...wczoraj stłuczka pod cmentarzem ...bedzie esowy zderzaczek
Pucek Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 Bishkopt, żebyś się nie przeliczył jak patrzę na te ceny...wolę założyć serię polifta
seves Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 z rańca ...wczoraj stłuczka pod cmentarzem ...bedzie esowy zderzaczek hahaha czasem to sie oplaca jechac w tloku na cmentarz
seves Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 ja wolę nie nie no Miron zadbanych czystych nowych aut to nie dotyczy ja swoim mialem jechac i sie nastawiac bo lakier to mam w bardzo srednim stanie a ze oryginalny to nic z nim nie robie :gwizdanie:
bish - kopt Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 Bishkopt, żebyś się nie przeliczył jak patrzę na te ceny...wolę założyć serię polifta ...napaliłem sie ale jak zobaczyłem te ceny to już mi sie odechciało polift 150, esa 700
czester Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 Bishkopt, żebyś się nie przeliczył jak patrzę na te ceny...wolę założyć serię polifta ...napaliłem sie ale jak zobaczyłem te ceny to już mi sie odechciało polift 150, esa 700 700 zł to bardzo dobra cena, bierz i nawet sie nie zastanawiaj
bish - kopt Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 Bishkopt, żebyś się nie przeliczył jak patrzę na te ceny...wolę założyć serię polifta ...napaliłem sie ale jak zobaczyłem te ceny to już mi sie odechciało polift 150, esa 700 700 zł to bardzo dobra cena, bierz i nawet sie nie zastanawiaj zobaczymy na ile mi to wycenią
Rekomendowane odpowiedzi