diman Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 Dziewczyny smigasz do kato dzisiaj Leże na L4 ;/ musze sie wykurowac do piatku ;( ok rozumiem
egon47 Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 Dziewczyny smigasz do kato dzisiaj Leże na L4 ;/ musze sie wykurowac do piatku ;( ok rozumiem
gregory Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 Kurde a juz powiedzialem Olce ze mnie nie ma do soboty popoludnia To teraz musisz zorganizować jakąś imprezę w piątek, nie masz wyjścia. Bo inaczej Olka powie, że pitka jesteś, że coś mówisz a potem grzecznie w domu siedzisz
krolu Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 Fajnie że wypaliłem z pomysłem koryta na piątek - wypaliłem z pomysłem bo na 100% miałem mieć wolne Właśnie dzisiaj wjeb..li nam w robocie szkolenie na 20.00 w SK :wallbash: :wallbash: Smacznego wszystkim......................................h...j mnie strzela :wallbash: ;( ;( To ja se tu specjalnie wolne załatwiam a tu pupa... że ja nie mogę to nie znaczy że Wy nie możecie No już widzę te tłumy jak Prezesa nie będzie a w 4 osoby to się nie opłaca jechać ;( kurde nawet nie wiesz jak się wnerwiłem - zawsze to było w środy a teraz cwaniaki zrobili to w piątek jak jest wolne bo wiedzieli że wszyscy będą lali na robote i w domu siedzieli[br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 23:26_________________________________________________to nas zmusili do roboty i na ten dzień szkolenie wsadzili - jeszcze zobaczę czy da się coś zrobić ale raczej wątpie ty to i tak masz luz, ja chyba nawet 11 do roboty pójdę... metry metry ponad wszystko [br]Dopisany: 09 Listopad 2010, 18:59_________________________________________________ No i wszystko jasne, wtorek praca, środa Mayday, czwartek praca, piątek praca, niedziela praca udanej zabawy ja chyba idę o 6 do 15 :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 naszczęście byłem na letnich i czystym autem no to na zdjeciu bedzie sie prezentowac
miron78 Opublikowano 9 Listopada 2010 Autor Opublikowano 9 Listopada 2010 po zlocie w SK Ludziska - tak na wstępie myślimy o imprezie w sobotę ( z wynajęciem domku ) jutro podam konkrety jak się uda załatwić to co chcemy - już myślcie kto chce i może brać udział bo czasu na zapisy nie będzie za dużo impraz z soboty na niedzielę [br]Dopisany: 09 Listopad 2010, 23:26_________________________________________________Pewnie część z Was widziała ale ja na tym ryczałem ze śmiechu
egon47 Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 ha dobre Miron leze i kwicze a mi sie spodobal ten film:) http://www.youtube.com/watch?v=IzWMitxLy-o&feature=player_embedded#!
diman Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 jakiś cieńki ten skuter ale za to audi wymiata masakrycznie
miron78 Opublikowano 9 Listopada 2010 Autor Opublikowano 9 Listopada 2010 jakiś cieńki ten skuter ale za to audi wymiata masakrycznie no ładnie daje - seria to to nie była
diman Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 dobra smigam spac jeszcze jutro i wolne
Pucek Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 Dzięki Diman że mogłem się zabrać Miron, sobota mi pasuje :kox: więc jestem chętny na wynajęcie domku [br]Dopisany: 10 Listopad 2010, 00:42_________________________________________________ale o tym już wiesz to nic, lecę do roboty
stanley Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 [br]Dopisany: 10 Listopad 2010, 08:20_________________________________________________ wolne Ty musisz mieć wolne, a my się mamy fajnie bo sobie pracujemy
mech15 Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 Ty musisz mieć wolne, a my się mamy fajnie bo sobie pracujemy skąd ty to wiesz? bo faktycznie moja firma ma nieprzewidziany przestój :mysli: i muszę mieć wolne, a chciałbym być fajny :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi