Pucek Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 dawno u Was nie byłem... to wpadnij ja lecę, szybki prysznic i na spota
Miszka82 Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 dawno u Was nie byłem... to wpadnij ja lecę, szybki prysznic i na spota już się umówiłem z ziomkiem na flaszeczkę
krolu Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 A-rek bedziesz moze dzisiaj ?? mam sprawe Egon niestety nie dam rady mam pytanie do kolegow z Gliwic: czy bylibyscie chetni na mala imprezke "Andrzejkowa" na osrodku "Kotwica" nad zalewem rybnickim :?: data 27.11.2010, a calkowity koszt powinien wachac sie w granicach 100 zl za pare (wynajecie domku + catering), napoje i alkohol we wlasnym zakresie. bylaby to imprezka bardzo spontaniczna i najpozniej do jutra rana potrzebowalbym wiedziec czy sa jacys chetni od was bo wtedy jade zaplacic zaliczke za domek a czy ta impreza będzie kulturalna czy taka jak ostatnio ?
A-rek Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 a czy ta impreza będzie kulturalna czy taka jak ostatnio ? no raczej kulturalna
krolu Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 a czy ta impreza będzie kulturalna czy taka jak ostatnio ? no raczej kulturalna to ja odpadam
seves Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 hello Chlopaki udanego spota tam ja niestety jakby to ujac... bez auta jestem :polew: :polew: [br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 19:02_________________________________________________ hello Synki a co Ty taki wesoły? spam nadrobiony, troche tego byyylo Pucek a tak od razu ze wesolo... chcialem sie milo po prostu przywitac ale humor mam dobry generalnie tyle mnie ostatnio trafilo ze mnie to juz je.bie :gwizdanie: a roboty masa ostatnio to sie nawet nie dalem rady odzywac
krolu Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 Miron - coś dla ciebie: http://www.detailingbliss.com/forum/show-shine/5030-astra-nurburgring-vxr-3-month-detail.htm
Mario22 Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 Miron - coś dla ciebie: http://www.detailingbliss.com/forum/show-shine/5030-astra-nurburgring-vxr-3-month-detail.htm To już jest pasja... zwana zboczeniem lakierniczym...
Pucek Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 hello Chlopaki udanego spota tam ja niestety jakby to ujac... bez auta jestem :polew: :polew: [br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 19:02_________________________________________________ hello Synki a co Ty taki wesoły? spam nadrobiony, troche tego byyylo Pucek a tak od razu ze wesolo... chcialem sie milo po prostu przywitac ale humor mam dobry generalnie tyle mnie ostatnio trafilo ze mnie to juz je.bie :gwizdanie: a roboty masa ostatnio to sie nawet nie dalem rady odzywac no nic się nie odzywasz, ja też jestem bardzo zarobiony i znowu mi auto robi fochy, na szczęście jak tylko Gregory wsiadł, zaczęło jechać tak w ogóle, dzięki za spota szczególnie tym którzy byli do samego końca :>
Pucek Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 po robocie lecę w trasę [br]Dopisany: 20 Listopad 2010, 10:41_________________________________________________a jednak później
Rekomendowane odpowiedzi