decks88 Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 dobri weczer Diman miales wpasc do Rybnika na imprezke no wiem ale nie dam rady na cala noc wiec sie nie pisalem ale chce wpasc na spota do was wez VAGa pokombinujemy z zegarem :gwizdanie:
diman Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 dobri weczer Diman miales wpasc do Rybnika na imprezke no wiem ale nie dam rady na cala noc wiec sie nie pisalem ale chce wpasc na spota do was nie musisz na cala noc, przeciez Kasia moze prowadzic i godzinke czy dwie mozecie z nami posiedziec :gwizdanie: kasia nie ma jeszcze prawka wiec lipa z piciem ale wpadne do was napewno na spota [br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 18:47_________________________________________________ dobri weczer Diman miales wpasc do Rybnika na imprezke no wiem ale nie dam rady na cala noc wiec sie nie pisalem ale chce wpasc na spota do was wez VAGa pokombinujemy z zegarem :gwizdanie: oki spoko wezme
A-rek Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 kasia nie ma jeszcze prawka wiec lipa z piciem ale wpadne do was napewno na spota aaaaa szkoda ze nikt inny tez nie chce do nas wpasc to bys sie z nim zabral i mozna by
diman Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 kasia nie ma jeszcze prawka wiec lipa z piciem ale wpadne do was napewno na spota aaaaa szkoda ze nikt inny tez nie chce do nas wpasc to bys sie z nim zabral i mozna by no jakos sie chlopoki wstydzą ;(
decks88 Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 kasia nie ma jeszcze prawka wiec lipa z piciem ale wpadne do was napewno na spota aaaaa szkoda ze nikt inny tez nie chce do nas wpasc to bys sie z nim zabral i mozna by no jakos sie chlopoki wstydzą ;( my nie gryziemy tylko sponiewieramy ludzi alkoholem i zostawiamy na pastwe losu :gwizdanie:
diman Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 kasia nie ma jeszcze prawka wiec lipa z piciem ale wpadne do was napewno na spota aaaaa szkoda ze nikt inny tez nie chce do nas wpasc to bys sie z nim zabral i mozna by no jakos sie chlopoki wstydzą ;( my nie gryziemy tylko sponiewieramy ludzi alkoholem i zostawiamy na pastwe losu :gwizdanie:
seves Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 no wlasnie Chlopaki .. no wlasnie SG zbierac du...py w sobote i wpadac do nas na spota prosze i na imprezke pospotowa :>
Mario22 Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 no wlasnie Chlopaki .. no wlasnie SG zbierac du...py w sobote i wpadac do nas na spota prosze i na imprezke pospotowa :> Ja bym wpadł ale... mam nissana :polew: :polew: Chyba że uda się z kims zabrac
diman Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 no wlasnie Chlopaki .. no wlasnie SG zbierac du...py w sobote i wpadac do nas na spota prosze i na imprezke pospotowa :> Ja bym wpadł ale... mam nissana :polew: :polew: Chyba że uda się z kims zabrac no to moze ze mna
seves Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 no wlasnie Chlopaki .. no wlasnie SG zbierac du...py w sobote i wpadac do nas na spota prosze i na imprezke pospotowa :> Ja bym wpadł ale... mam nissana :polew: :polew: Chyba że uda się z kims zabrac no wlasnie Chlopaki .. no wlasnie SG zbierac du...py w sobote i wpadac do nas na spota prosze i na imprezke pospotowa :> Ja bym wpadł ale... mam nissana :polew: :polew: Chyba że uda się z kims zabrac aaaaa tam nissan Cie wcale nie dyskwalifikuje Diman swietny pomysl
stanley Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 no wlasnie Chlopaki .. no wlasnie SG zbierac du...py w sobote i wpadac do nas na spota prosze i na imprezke pospotowa :> Ja bym wpadł ale... mam nissana :polew: :polew: Chyba że uda się z kims zabrac no to moze ze mna i tym sposobem masz kierowcę dobry, w ogóle
gregory Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Ja reprezentuje tą pierwszą szkołę, podpartą danymi technicznymi podzespołów silnika. Nigdy nie słyszałem o 2.8BiT i nigdy nie słyszałem o dwóch szkołach. bo tak naprawdę to są trzy szkoły, ja należę do tej trzeciej - Jebie mnie to czy RS4 ma silnik 2.7 czy 2.8BiT, wiem, że zasuwa i na pewno w najbliższym czasie sobie nie kupie :polew: http://moto.allegro.pl/chevrolet-corvette-impala-1960r-i1313106881.html Mają ludzie fiołka [br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 21:39_________________________________________________ kasia nie ma jeszcze prawka wiec lipa z piciem ale wpadne do was napewno na spota aaaaa szkoda ze nikt inny tez nie chce do nas wpasc to bys sie z nim zabral i mozna by Ja mogę wpaść do ciebie Dimek w sobotę, potem możemy jechać do Rybnika, a potem.... Wiadomo o co chodzi
diman Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Ja reprezentuje tą pierwszą szkołę, podpartą danymi technicznymi podzespołów silnika. Nigdy nie słyszałem o 2.8BiT i nigdy nie słyszałem o dwóch szkołach. bo tak naprawdę to są trzy szkoły, ja należę do tej trzeciej - Jebie mnie to czy RS4 ma silnik 2.7 czy 2.8BiT, wiem, że zasuwa i na pewno w najbliższym czasie sobie nie kupie :polew: http://moto.allegro.pl/chevrolet-corvette-impala-1960r-i1313106881.html Mają ludzie fiołka [br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 21:39_________________________________________________ kasia nie ma jeszcze prawka wiec lipa z piciem ale wpadne do was napewno na spota aaaaa szkoda ze nikt inny tez nie chce do nas wpasc to bys sie z nim zabral i mozna by Ja mogę wpaść do ciebie Dimek w sobotę, potem możemy jechać do Rybnika, a potem.... Wiadomo o co chodzi no to super gregor jestesmy wstepnie umowieni :kox:[br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 21:46_________________________________________________ no wlasnie Chlopaki .. no wlasnie SG zbierac du...py w sobote i wpadac do nas na spota prosze i na imprezke pospotowa :> Ja bym wpadł ale... mam nissana :polew: :polew: Chyba że uda się z kims zabrac no to moze ze mna i tym sposobem masz kierowcę dobry, w ogóle a ty stasiu smigasz na rybol w sobote rowniesz mozesz ze mna jak chcesz
krolu Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 no wlasnie Chlopaki .. no wlasnie SG zbierac du...py w sobote i wpadac do nas na spota prosze i na imprezke pospotowa :> Ja bym wpadł ale... mam nissana :polew: :polew: Chyba że uda się z kims zabrac no to moze ze mna i tym sposobem masz kierowcę dobry, w ogóle a jedziesz przez chorzów? :gwizdanie: :gwizdanie:
stanley Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Ja reprezentuje tą pierwszą szkołę, podpartą danymi technicznymi podzespołów silnika. Nigdy nie słyszałem o 2.8BiT i nigdy nie słyszałem o dwóch szkołach. bo tak naprawdę to są trzy szkoły, ja należę do tej trzeciej - Jebie mnie to czy RS4 ma silnik 2.7 czy 2.8BiT, wiem, że zasuwa i na pewno w najbliższym czasie sobie nie kupie :polew: http://moto.allegro.pl/chevrolet-corvette-impala-1960r-i1313106881.html Mają ludzie fiołka [br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 21:39_________________________________________________ kasia nie ma jeszcze prawka wiec lipa z piciem ale wpadne do was napewno na spota aaaaa szkoda ze nikt inny tez nie chce do nas wpasc to bys sie z nim zabral i mozna by Ja mogę wpaść do ciebie Dimek w sobotę, potem możemy jechać do Rybnika, a potem.... Wiadomo o co chodzi no to super gregor jestesmy wstepnie umowieni :kox:[br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 21:46_________________________________________________ no wlasnie Chlopaki .. no wlasnie SG zbierac du...py w sobote i wpadac do nas na spota prosze i na imprezke pospotowa :> Ja bym wpadł ale... mam nissana :polew: :polew: Chyba że uda się z kims zabrac no to moze ze mna i tym sposobem masz kierowcę dobry, w ogóle a ty stasiu smigasz na rybol w sobote rowniesz mozesz ze mna jak chcesz Ja niestety nie, w sobotę idę na karczmę piwną i w okoliacach godz 19 będę miał zgon
diman Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Ja reprezentuje tą pierwszą szkołę, podpartą danymi technicznymi podzespołów silnika. Nigdy nie słyszałem o 2.8BiT i nigdy nie słyszałem o dwóch szkołach. bo tak naprawdę to są trzy szkoły, ja należę do tej trzeciej - Jebie mnie to czy RS4 ma silnik 2.7 czy 2.8BiT, wiem, że zasuwa i na pewno w najbliższym czasie sobie nie kupie :polew: http://moto.allegro.pl/chevrolet-corvette-impala-1960r-i1313106881.html Mają ludzie fiołka [br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 21:39_________________________________________________ kasia nie ma jeszcze prawka wiec lipa z piciem ale wpadne do was napewno na spota aaaaa szkoda ze nikt inny tez nie chce do nas wpasc to bys sie z nim zabral i mozna by Ja mogę wpaść do ciebie Dimek w sobotę, potem możemy jechać do Rybnika, a potem.... Wiadomo o co chodzi no to super gregor jestesmy wstepnie umowieni :kox:[br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 21:46_________________________________________________ no wlasnie Chlopaki .. no wlasnie SG zbierac du...py w sobote i wpadac do nas na spota prosze i na imprezke pospotowa :> Ja bym wpadł ale... mam nissana :polew: :polew: Chyba że uda się z kims zabrac no to moze ze mna i tym sposobem masz kierowcę dobry, w ogóle a ty stasiu smigasz na rybol w sobote rowniesz mozesz ze mna jak chcesz Ja niestety nie, w sobotę idę na karczmę piwną i w okoliacach godz 19 będę miał zgon :polew:
seves Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Ja mogę wpaść do ciebie Dimek w sobotę, potem możemy jechać do Rybnika, a potem.... Wiadomo o co chodzi :good: :good:
decks88 Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Diman jak Ci miejsca w aucie braknie to do bagaznika pakuj
Rekomendowane odpowiedzi