Pucek Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 Majki, a my po lekku Trza było jednak wpaść, dzwoniłem do Gregora, my tez po lekku aż spawałem było już dość późno jak zaczęliśmy pić, a że wszędzie było multum ludzi, woleliśmy posiedzieć w domu jak spawałeś to było konkret
miron78 Opublikowano 28 Listopada 2010 Autor Opublikowano 28 Listopada 2010 Majki, a my po lekku Trza było jednak wpaść, dzwoniłem do Gregora, my tez po lekku aż spawałem :decayed: no impreza nam się mega udała - szkoda że reszta jednak do Gwara nie wpadła Majki - kupuj http://allegro.pl/tapicerka-skorzana-skora-audi-a4-8e0-i1340675458.html[br]Dopisany: 28 Listopad 2010, 16:51_________________________________________________Majki nie wiem jak to możliwe ale mi totalnie nic nie było - nawet wychodząc z gwara czułem się jakbym nic nie pił. Możemy tak imprezować co tydzień w końcu kredyty są dla ludzi
seves Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 spam nadrobiony, to widze chlopaki ze wczoraj co najmiej 3rozne imprezy wypalily szkoda ze nie dalo rady jednak jakos "do kupy"
Pucek Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 spam nadrobiony, to widze chlopaki ze wczoraj co najmiej 3rozne imprezy wypalily szkoda ze nie dalo rady jednak jakos "do kupy" a sponiewierałeś się?
MAJKI Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 Majki, a my po lekku Trza było jednak wpaść, dzwoniłem do Gregora, my tez po lekku aż spawałem :decayed: no impreza nam się mega udała - szkoda że reszta jednak do Gwara nie wpadła Majki - kupuj http://allegro.pl/tapicerka-skorzana-skora-audi-a4-8e0-i1340675458.html[br]Dopisany: 28 Listopad 2010, 16:51_________________________________________________Majki nie wiem jak to możliwe ale mi totalnie nic nie było - nawet wychodząc z gwara czułem się jakbym nic nie pił. Możemy tak imprezować co tydzień w końcu kredyty są dla ludzi Ja tez nie byłem az tak wstawiony ale 1 kielich mi źle wszedł a jeszcze szybciej wyszedł Po gwarku jeszcze były hot-dogi i dopiero spac. Dzieki za podrzucenie Ewy do domu. A co do tych foteli to jade je w tygodniu zobaczyc na żywo bo nie podobają mi sie cos te zagniecione boki i chyba są troche przybrudzone
miron78 Opublikowano 28 Listopada 2010 Autor Opublikowano 28 Listopada 2010 no najlepsze może nie są ale warto zobaczyć [br]Dopisany: 28 Listopad 2010, 21:23_________________________________________________Majki - wczoraj wychodzimy z Gwarka i pierwze auto jakie pod Gwarem stało to A7 - ale kawał zajebistej fury
Pucek Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 no najlepsze może nie są ale warto zobaczyć [br]Dopisany: 28 Listopad 2010, 21:23_________________________________________________Majki - wczoraj wychodzimy z Gwarka i pierwze auto jakie pod Gwarem stało to A7 - ale kawał zajebistej fury Ty tylko o jednym
miron78 Opublikowano 28 Listopada 2010 Autor Opublikowano 28 Listopada 2010 a jaka d*pa była w środku
Kędzior Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 Majki - wczoraj wychodzimy z Gwarka i pierwze auto jakie pod Gwarem stało to A7 - ale kawał zajebistej fury mi się jakoś niepodoba, ten tył taki jakiś kanciasty
Pucek Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 A7 jest lepsze od A5, jak dla mnie
miron78 Opublikowano 28 Listopada 2010 Autor Opublikowano 28 Listopada 2010 impra się wczoraj udała - choć muszę przyznać po 3 flaszke troche mi brakowało basenu
Pucek Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 impra się wczoraj udała - choć muszę przyznać po 3 flaszke troche mi brakowało basenu taaaaaaaaaaa a My za to wyrwaliśmy laskę w netto
Kędzior Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 A7 jest lepsze od A5, jak dla mnie dla mnie a5 fajniejsza impra się wczoraj udała - choć muszę przyznać po 3 flaszke troche mi brakowało basenu :decayed: no trzeba było dzwonić by się wykombinowało
diman Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 impra się wczoraj udała - choć muszę przyznać po 3 flaszke troche mi brakowało basenu taaaaaaaaaaa a My za to wyrwaliśmy laskę w netto no pucol nie pochlebiaj sobie prawie wyrwalismy dzieci na nia czekaly :gwizdanie: :polew:
Pucek Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 impra się wczoraj udała - choć muszę przyznać po 3 flaszke troche mi brakowało basenu taaaaaaaaaaa a My za to wyrwaliśmy laskę w netto no pucol nie pochlebiaj sobie prawie wyrwalismy dzieci na nia czekaly :gwizdanie: :polew: musiałeś to napisać
diman Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 impra się wczoraj udała - choć muszę przyznać po 3 flaszke troche mi brakowało basenu taaaaaaaaaaa a My za to wyrwaliśmy laskę w netto no pucol nie pochlebiaj sobie prawie wyrwalismy dzieci na nia czekaly :gwizdanie: :polew: musiałeś to napisać no bo mijasz sie z prawda ale musze powiedziec ze zagadywales pierwszy
Rekomendowane odpowiedzi