Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zapomniałem :embarrassed: juz wysyłam :kox:[br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 20:11_________________________________________________poszło :)

Ja ci dam Gluto-foty :baseball:

:decayed:[br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 20:28_________________________________________________POMARAŃCZA Katowice Wybory najkrótszej spódniczki (9.10.2010) dobra muza :naughty: :gwizdanie: :naughty: :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 20:29_________________________________________________bajo ziomy :hi:
  • Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ty ziomek tego się nie da niczym otworzyć :chytry: albo obraz jest za szybki albo leci w powolnym tempie :chytry:

Opublikowano

zapomniałem :embarrassed: juz wysyłam :kox:[br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 20:11_________________________________________________poszło :)

:decayed:[br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 20:28_________________________________________________POMARAŃCZA Katowice Wybory najkrótszej spódniczki (9.10.2010) dobra muza :naughty: :gwizdanie: :naughty: :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 20:29_________________________________________________bajo ziomy :hi:

jedzie ktos jutro do Pomaranczy ?? bo ja sie wybieram :kox:

Opublikowano

:hi:

Miron, już wiem dlaczego compoty tak się bali :tongue4:

Żle przypięte auto, powinno być też na boki, mieli szczęście że tylko na bok poleciało, to jacyś amatorzy byli chyba :gwizdanie:

Opublikowano

jedzie ktos jutro do Pomaranczy ?? bo ja sie wybieram :kox:

ja mam rodzine :decayed:

Opublikowano

Jutro Pomarańcza :mysli:

To co Pucek znów trzeźwa dyskoteka? :decayed:

Opublikowano

a pucek czasami nie ma jutro nocki :gwizdanie:

Opublikowano

Wykopie się prosto do pomarańczy pod subwoofer, jest przecież górnik :decayed:

Jego przełożony nawet nie zauważy że go nie ma, bo i tak zawsze Pucek tnie komara na nocce :decayed:

Opublikowano

Wykopie się prosto do pomarańczy pod subwoofer, jest przecież górnik :decayed:

Jego przełożony nawet nie zauważy że go nie ma, bo i tak zawsze Pucek tnie komara na nocce :decayed:

a ty jutro bedziesz na spocie :mysli:

Opublikowano

Zobaczę czy dam radę bo popołudniu jestem umówiony, ale jeszcze nie wiem na która godzinę :wink4: Jutro spot pewnie pod Forum bez udziwnień.

Opublikowano

po rooobooocie :(

kurfa, awansowałem :kwasny::wallbash: :wallbash: :wallbash:

pomarańcza? tak ja będę mógł sobie tylko o niej pomyśleć :angry:

Opublikowano
Opublikowano

nawet fajne w środku, siedzenia trochę takie dziwne ale ogólnie spoko :decayed:

Siedzenia na żywo wygladają lepiej :wink4: przeraża mnie jeszcze cena tych aut w używce no ale w sumie to 2009r no i musze poczekac aż mała troche urośnie bo jak narazie przy jakims wypadzie to A4 jest za małe a co dopiero ta fura

Majki mialem przyjemnosc jezdzic takim i powiem ci ze w srodku jest bardzo duzo miejsca nawet na tylnej kanapie, bagaznik tez nie jest maly, a zawsze na wieksze wypady mozna zalozyc na dach boxa :gwizdanie:

gdybym mial tyle kasy nie wachal bym sie bo naprawde autko zaskoczylo mnie bardzo pozytywnie :good:

Opublikowano

:hi: z rana

Miron, już wiem dlaczego compoty tak się bali :tongue4:

teraz już wiesz po co ta ostrożność - takie coś się zdarza niestety[br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 15:51_________________________________________________a skutki często są dużo gorsze

Często lubi też odpaść ciężarek z feli, siła rotacyjna też może nieźle narobić :confused4:

Ale to chyba przy felgach stalowych, bo w alu ciężarki są od środka

Opublikowano

Ale to chyba przy felgach stalowych, bo w alu ciężarki są od środka

Myślisz że ciężarki wklejane od środka się nie odkleją przy takiej sile odśrodkowej.

Jak będziesz miał okazję zobacz sobie jak wygląda taki ciężarek naklejony na nieoczyszczoną felę. :cool1:

Opublikowano

Sky, ale odklejony ciężarek od alu który jest od środka nie powinien zagrażać niż taki naklejony od zewnętrznej strony felgi na stalówce

co jak co, przebywać na hamowni podczas sprawdzania parametrów silnika jest fajne, ale niebezpieczne :)

Opublikowano

ja na 90% jade do Pomaranczy dzis jak cos to dzowncie bo niewiem czy sie wyrobie na zlota;p