Miszka82 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Witam, świeci mi kontrolka AIR BAGu, czy bylaby mozliwosc zeby ktos ze spotow gliwickich, dał rade przywiez w piatek i usunąć w razie czego błedy? z góry wielkie dzieki. jasne za 30 zł kolego to jak masz takie dobre ceny to może i mi byś usunął błąd poduszki jak możesz z góry dziękuje pozdrawiam diman tobie za 3 dychy możemy skasować facjatę
diman Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Witam, świeci mi kontrolka AIR BAGu, czy bylaby mozliwosc zeby ktos ze spotow gliwickich, dał rade przywiez w piatek i usunąć w razie czego błedy? z góry wielkie dzieki. jasne za 30 zł kolego to jak masz takie dobre ceny to może i mi byś usunął błąd poduszki jak możesz z góry dziękuje pozdrawiam diman tobie za 3 dychy możemy skasować facjatę zapraszam cwaniaczku
MAJKI Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Witam, świeci mi kontrolka AIR BAGu, czy bylaby mozliwosc zeby ktos ze spotow gliwickich, dał rade przywiez w piatek i usunąć w razie czego błedy? z góry wielkie dzieki. jasne za 30 zł kolego to jak masz takie dobre ceny to może i mi byś usunął błąd poduszki jak możesz z góry dziękuje pozdrawiam diman tobie za 3 dychy możemy skasować facjatę zapraszam cwaniaczku ale to co Miszka ma do Ciebie z Vagiem jechać
Miszka82 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Witam, świeci mi kontrolka AIR BAGu, czy bylaby mozliwosc zeby ktos ze spotow gliwickich, dał rade przywiez w piatek i usunąć w razie czego błedy? z góry wielkie dzieki. jasne za 30 zł kolego to jak masz takie dobre ceny to może i mi byś usunął błąd poduszki jak możesz z góry dziękuje pozdrawiam diman tobie za 3 dychy możemy skasować facjatę zapraszam cwaniaczku ale to co Miszka ma do Ciebie z Vagiem jechać chyba nie ma takiej wersji oprogramowania żeby ogarnęła taki błąd jak twarz Dimana
diman Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Witam, świeci mi kontrolka AIR BAGu, czy bylaby mozliwosc zeby ktos ze spotow gliwickich, dał rade przywiez w piatek i usunąć w razie czego błedy? z góry wielkie dzieki. jasne za 30 zł kolego to jak masz takie dobre ceny to może i mi byś usunął błąd poduszki jak możesz z góry dziękuje pozdrawiam diman tobie za 3 dychy możemy skasować facjatę zapraszam cwaniaczku ale to co Miszka ma do Ciebie z Vagiem jechać no właśnie nie wiem może mi ta facjatę wyklepie wagiem :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 16:03_________________________________________________ Witam, świeci mi kontrolka AIR BAGu, czy bylaby mozliwosc zeby ktos ze spotow gliwickich, dał rade przywiez w piatek i usunąć w razie czego błedy? z góry wielkie dzieki. jasne za 30 zł kolego to jak masz takie dobre ceny to może i mi byś usunął błąd poduszki jak możesz z góry dziękuje pozdrawiam diman tobie za 3 dychy możemy skasować facjatę zapraszam cwaniaczku ale to co Miszka ma do Ciebie z Vagiem jechać chyba nie ma takiej wersji oprogramowania żeby ogarnęła taki błąd jak twarz Dimana twarz jak twarz nie ma co zmieniac musi zostac tak jak jest :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Witam, świeci mi kontrolka AIR BAGu, czy bylaby mozliwosc zeby ktos ze spotow gliwickich, dał rade przywiez w piatek i usunąć w razie czego błedy? z góry wielkie dzieki. jasne za 30 zł kolego to jak masz takie dobre ceny to może i mi byś usunął błąd poduszki jak możesz z góry dziękuje pozdrawiam diman tobie za 3 dychy możemy skasować facjatę zapraszam cwaniaczku ale to co Miszka ma do Ciebie z Vagiem jechać chyba nie ma takiej wersji oprogramowania żeby ogarnęła taki błąd jak twarz Dimana zmykam na obiadek
krolu Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Witam, świeci mi kontrolka AIR BAGu, czy bylaby mozliwosc zeby ktos ze spotow gliwickich, dał rade przywiez w piatek i usunąć w razie czego błedy? z góry wielkie dzieki. jasne za 30 zł kolego to jak masz takie dobre ceny to może i mi byś usunął błąd poduszki jak możesz z góry dziękuje pozdrawiam diman znowu ? [br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 18:14_________________________________________________ spoko, to jeszcze będziemy w kontakcie jak coś ok
gregory Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Siemanko z nocy... [br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 00:23_________________________________________________http://otomoto.pl/audi-a4-tdi-quattr-navi-skora-zarjstr-C16807890.html szkoda że automat ale wyglada w miare spoko Nie wygląda na całkiem czystą sztukę. Coś tam pewnie miała już jakieś przygody wypadkowe :gwizdanie:
gregory Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 szeszcz dżefszyny Widziałeś swojego sobowtóra ?
moskal Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 ilu od was jedzie na zimowy ??? ty , krolu , pucek.....
ROBERT Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 ilu od was jedzie na zimowy ??? ty , krolu , pucek..... nie wiem czy Elyta wliczy nas "do swoich" ale trochę bedzie
moskal Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 nie wiem czy Elyta wliczy nas "do swoich" jest o co walczyć :naughty: :naughty:
ROBERT Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 jest o co walczyć :naughty: :naughty:
gregory Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Moskal taka nawet ekipka nas się zbierze Slonzoków, tak więc będzie można poszaleć Nie pamiętam wszystkich co jadą więc nie będę wymieniał, żeby kogoś nie pominąć.
moskal Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Moskal taka nawet ekipka nas się zbierze Slonzoków licze na spotkanie :naughty: :naughty: :naughty:
gregory Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Moskal taka nawet ekipka nas się zbierze Slonzoków licze na spotkanie :naughty: :naughty: :naughty: Znaczy wiesz, raczej się nie miniemy w tym ośrodku Chyba, że zmieniłeś swój imidż , wiesz na łyso glowa obfita broda Tak na szybko jak spojrzałem na listę zlotową to z Katowic i gliwic jedzie nas z 15+
ROBERT Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Znaczy wiesz, raczej się nie miniemy w tym ośrodku Tak na szybko jak spojrzałem na listę zlotową to z Katowic i gliwic jedzie nas z 15+ A widzisz nas nie wlicza już
gregory Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Znaczy wiesz, raczej się nie miniemy w tym ośrodku Tak na szybko jak spojrzałem na listę zlotową to z Katowic i gliwic jedzie nas z 15+ A widzisz nas nie wlicza już Robercie niestety nie miałem okazji być na spocie w Rybniku tak więc nie kojarzę was tak dobrze, żeby wszystkich super pamiętać Na pewno znam osoby z Rybnika które są dłużej w klubie i się udzielali i udzielają na spotach Ale nie ma tego złego.., jeszcze przyjdzie czas
Rekomendowane odpowiedzi