diman Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 będzie ktoś we wtorek na spocie? bo mam coś dla Mario i chialbym zeby mu to ktoś podał niestety mnie nie będzie we wtorek delegacja 400 km na kasztelana znowu śmigam wrócę w piątek dopiero ;(
gregory Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 będzie ktoś we wtorek na spocie? bo mam coś dla Mario i chialbym zeby mu to ktoś podał niestety mnie nie będzie we wtorek delegacja 400 km na kasztelana znowu śmigam wrócę w piątek dopiero ;( Ale masz przynajmniej robotę
diman Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 będzie ktoś we wtorek na spocie? bo mam coś dla Mario i chialbym zeby mu to ktoś podał niestety mnie nie będzie we wtorek delegacja 400 km na kasztelana znowu śmigam wrócę w piątek dopiero ;( Ale masz przynajmniej robotę jak cos to sa u mnie przyjęcia :gwizdanie:
Skydiver Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 rankiem Coś późno dziś :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 rankiem Coś późno dziś :gwizdanie: Roboty trochę było....znaczy się jest
MAJKI Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Majki - to jak z tą moją furą - kupujesz promocja aktualna do 24.00 daj znac - bo ja już dla siebie opcje znalazłem http://home.mobile.de/home/showDetails.html?id=139824562&customerIdsAsString=461100&__lp=3&scopeId=AV&sortOption.sortBy=makeModelDescriptionSortField&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&siteId=GERMANY&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&grossPrice=true&customerIdsAsString=461100&lang=de&pageNumber=1&partnerHead=true&showZip=false&showModels=false&hideVehicleType=false i musze wiedzieć jak to z Twojej strony wygląda bo na montaż gazu bym się chciał umówić Hehe musisz mi na PW napisać na którym skrzyżowaniu tak dobrze płacą za mycie szyb że tak szybko nazbierałeś na RS6 a z Wojtkiem sie targujesz o koła
miron78 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2011 już nie targuję moje już poszły a Wojtkowe na mnie czekają
MAJKI Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 już nie targuję moje już poszły a Wojtkowe na mnie czekają No to szybko swoje sprzedałeś w całości sprzedałeś? za przyzwoitą kase chociaż ?
gregory Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 będzie ktoś we wtorek na spocie? bo mam coś dla Mario i chialbym zeby mu to ktoś podał niestety mnie nie będzie we wtorek delegacja 400 km na kasztelana znowu śmigam wrócę w piątek dopiero ;( Ale masz przynajmniej robotę jak cos to sa u mnie przyjęcia :gwizdanie: Jakoś mnie nie pociąga dekarstwo :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2011 już nie targuję moje już poszły a Wojtkowe na mnie czekają No to szybko swoje sprzedałeś w całości sprzedałeś? za przyzwoitą kase chociaż ? tylko felgi - czyli w sumie tak jak mi pasowało - wystawiłem w kpl. bo myślałem że tak szybciej sprzedam - a tu miła niespodzianka i oponki zostały [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 17:45_________________________________________________a poszły za minimum jakie chciałem
Rekomendowane odpowiedzi