czester Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 no to może dziś nas trochę będzie [br]Dopisany: 28 Styczeń 2011, 11:54_________________________________________________Czester jak tam alu na wiosnę - masz coś na oku Tak felgi mam upatrzone, chyba nawet ci mówiłem jakie :gwizdanie: ale czy będą na wiosnę to się okaże, bo chyba planuje mi się spory wydatek na 100% zawitają sierpień / wrzesień ślub Wolałbym nowe auto To możesz to podstępem osiągnąć. Powiesz że potrzebujecie samochód weselny, a ten już cię nie rajcuje. Takie dwa w jednym W końcu ślub kościelny ma się raz w życiu, także trzeba się pokazać no to może dziś nas trochę będzie [br]Dopisany: 28 Styczeń 2011, 11:54_________________________________________________Czester jak tam alu na wiosnę - masz coś na oku Tak felgi mam upatrzone, chyba nawet ci mówiłem jakie :gwizdanie: ale czy będą na wiosnę to się okaże, bo chyba planuje mi się spory wydatek na 100% zawitają sierpień / wrzesień ślub Wolałbym nowe auto B6 się znudziło Nie znudziło się bo jest takie jak chciałem, po prostu szkoda marnować tyle kasy, żeby się napić ze znajomymi i rodzinką Poczekam jak będziesz sprzedawał swojego klekota
Gość .... Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Dzięki za Spot miło było poznać osobiście
Mario22 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Dzieki za wesołego spocika... i wypad z Elytą na kebab... :decayed:
egon47 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Dzieki Brzydale za Smieszny Horror a wszczególnosci Dimanowi :notworthy:
Pucek Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Tekst wieczoru "ale tu śmierdzi hu..em" DZIĘKI ZA WPORZOWY SPOT I ZA BARDZO WESOŁE OGLĄDANIE HORRORÓW
diman Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Dzieki Brzydale za Smieszny Horror a wszczególnosci Dimanowi :notworthy: Tekst wieczoru "ale tu śmierdzi hu..em" DZIĘKI ZA WPORZOWY SPOT I ZA BARDZO WESOŁE OGLĄDANIE HORRORÓW ale rzeczywiście jakoś tu h...jem czuć a ja tu muszę mieszkać :gwizdanie: a i została jakaś szara czapka w reklamówce nie wiem od kogo ale do odbioru u mnie
gregory Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 pewnie od kalecioka Straszny wieczór wczoraj był
miron78 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2011 czapka jest moja odbiorę przy okazji [br]Dopisany: 29 Styczeń 2011, 13:25_________________________________________________ Dzięki za Spot miło było poznać osobiście fajnie że wpadłeś Ps. za***iste miałes to B5
diman Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 czapka jest moja jak cos to jest u mnie do odbioru
miron78 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2011 czapka jest moja jak cos to jest u mnie do odbioru napewno jest u Ciebie ? napewno Pucek nie brał żeby się po wsi lansować i przed kościołem jutro pokazać
diman Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 czapka jest moja jak cos to jest u mnie do odbioru napewno jest u Ciebie ? napewno Pucek nie brał żeby się po wsi lansować i przed kościołem jutro pokazać ty muszę sprawdzić ale gregor się coś szybko stracił rano może się tera lansuje na kaletach
krolu Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Dzięki za oglądanie horrorów :gwizdanie: REC 2 kupa ale było ok
diman Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Dzięki za oglądanie horrorów :gwizdanie: REC 2 kupa ale było ok ściągaj coś na następne razy :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi