Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
gdyby tak szło takie za 6 tyś kupić

jak myślisz na jakiej sumie skończy się ta aukcja allegro :?:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

8-9 tyś zł[br]Dopisany: 30 Styczeń 2011, 14:10_________________________________________________dzwoniłem tam - czekam na odpowiedź :)

Opublikowano

ciekawe jaka będzie odpowiedź :)[br]Dopisany: 30 Styczeń 2011, 14:19_________________________________________________w aukcji jest napisane kompletne skórzane wnętrze, ciekawe co wchodzi w skład kompletu :mysli:

Opublikowano

ponoć wszystko[br]Dopisany: 30 Styczeń 2011, 14:29_________________________________________________oddzwonili mi :kox: :kox: :kox:

cena za cały kpl. bez poduszek pow. 12 tyś zł :kox:

Opublikowano

ponoć wszystko[br]Dopisany: 30 Styczeń 2011, 14:29_________________________________________________oddzwonili mi :kox: :kox: :kox:

cena za cały kpl. bez poduszek pow. 12 tyś zł :kox:

:naughty: :naughty:
Opublikowano

A mi odpisali 12pln :decayed:

Opublikowano

no przeca tyle właśnie napisałem

Ps. Ty wredny kolego - chciałeś mnie ubiec albo przebić :decayed:[br]Dopisany: 30 Styczeń 2011, 15:35_________________________________________________klubowicze :naughty: i Ty Gregory :decayed:

szykować kasę na składkę :>

Ps. PW od czerwonego mamin synka już idzie :)

Opublikowano

no przeca tyle właśnie napisałem

Ps. Ty wredny kolego - chciałeś mnie ubiec albo przebić :decayed:[br]Dopisany: 30 Styczeń 2011, 15:35_________________________________________________klubowicze :naughty: i Ty Gregory :decayed:

szykować kasę na składkę :>

Ps. PW od czerwonego mamin synka już idzie :)

juz coś tam doszło :wink4:
Opublikowano

Mam takie poważne pytanie... jak są minusy S4 b6 4.2 proszę powstrzymać się od komentarzy w stylu: a to wolnossak.. itp. bo 344 konie na pewno dają radę... czy ktoś wie jak jest z gazem w silniku BBK ?? :hi:

Opublikowano

Mam takie poważne pytanie... jak są minusy S4 b6 4.2 proszę powstrzymać się od komentarzy w stylu: a to wolnossak.. itp. bo 344 konie na pewno dają radę... czy ktoś wie jak jest z gazem w silniku BBK ?? :hi:

krolu kumpel ma S6 z tym motorem ale nie wiem czy oznaczenie silnika to BKK, zapodał tam instalację Prins i bez problemowo już jakieś 4 lata

Opublikowano

no i ma tendencje do tego że nie trzyma serii niestety... także na pewno tam tych 344 kuni nie ma :confused4:

Opublikowano

no i ma tendencje do tego że nie trzyma serii niestety... także na pewno tam tych 344 kuni nie ma :confused4:

na pewno te silniki a nie te fsi z b7? :mysli:
Opublikowano

:hi:

to nie furka glutosława ?

http://otomoto.pl/audi-a4-1-8-turbo-quatro-C17096481.html[br]Dopisany: 30 Styczeń 2011, 18:36_________________________________________________ :decayed:

Fura glutosława jest owszem na 2 fotce jako 2-go planowa :kox:

:polew: :polew: :polew:

ale swoją drogą chyba więcej wara niż Gurego :decayed:

Opublikowano

Krolu - nie spotkałem S4 która miała 340ps

320 to już dużo i mało spotykane a i z 2... z przodu spotykałem :(

Opublikowano

Królu, wymień ten błotnik a nie S4 B6 :rolleyes:

zresztą Ty i taka moc = jeździsz sam :polew: