Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krolu - nie spotkałem S4 która miała 340ps

320 to już dużo i mało spotykane a i z 2... z przodu spotykałem :(

to jednak mało w życiu widziałeś :decayed:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ta eSa to nie dla mnie - znajomy rozważa... [br]Dopisany: 30 Styczeń 2011, 20:40_________________________________________________

zresztą Ty i taka moc = jeździsz sam :polew:

ty się boisz już teraz ze mną jeździć :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 30 Styczeń 2011, 20:41_________________________________________________

Krolu - nie spotkałem S4 która miała 340ps

320 to już dużo i mało spotykane a i z 2... z przodu spotykałem :(

to jednak mało w życiu widziałeś :decayed:

właśnie Miszka twój znajomy ma.. dawaj mi tu na gygy jakieś informacje z życia :hi:
Opublikowano

:hi:

Mam takie poważne pytanie... jak są minusy S4 b6 4.2 proszę powstrzymać się od komentarzy w stylu: a to wolnossak.. itp. bo 344 konie na pewno dają radę... czy ktoś wie jak jest z gazem w silniku BBK ?? :hi:

no i ma tendencje do tego że nie trzyma serii niestety... także na pewno tam tych 344 kuni nie ma :confused4:

i dodam , że jest kurewnie oliwożerny :wink4:

Opublikowano

autko ogólnie nie jest złe - w końcu to S4

pytanie tylko czego się od tego auta oczekuje i czym się jeździło wcześniej :wink4:

Opublikowano

autko ogólnie nie jest złe - w końcu to S4

pytanie tylko czego się od tego auta oczekuje i czym się jeździło wcześniej :wink4:

volvo v70 2.4 benzyna
Opublikowano

Ps. macie jakieś namiary na regeneracje alu felg ?

Opublikowano

to nie furka glutosława ?

http://otomoto.pl/audi-a4-1-8-turbo-quatro-C17096481.html[br]Dopisany: 30 Styczeń 2011, 18:36_________________________________________________ :decayed:

Ja jebe, to już w takich pieniądzach chodzi :blink: Swoją drogą niezły pascior, jeszcze trochę i trawka wyrośnie na dywaniku :decayed:

Opublikowano

Mam takie poważne pytanie... jak są minusy S4 b6 4.2 proszę powstrzymać się od komentarzy w stylu: a to wolnossak.. itp. bo 344 konie na pewno dają radę... czy ktoś wie jak jest z gazem w silniku BBK ?? :hi:

no i ma tendencje do tego że nie trzyma serii niestety... także na pewno tam tych 344 kuni nie ma :confused4:

ale i tak trojka z przodu jest :cool1: a druga sprawa po kilku zabiegach można cieszyć się serią....

do tego silnik dobrze znosi LPG

Opublikowano
Opublikowano

ale i tak trojka z przodu jest :cool1: a druga sprawa po kilku zabiegach można cieszyć się serią....

do tego silnik dobrze znosi LPG

Na lpg sporo oleju połyka.

Opublikowano

czesc! ja wlasnie spie na wykladach! ale nudy:/

Opublikowano

Witam z rana :hi:

Opublikowano

czesc! ja wlasnie spie na wykladach! ale nudy:/

Taki to pożyje :decayed:[br]Dopisany: 31 Styczeń 2011, 11:34_________________________________________________

Witam z rana :hi:

Opublikowano

było na forum :)

Ps. Arek - daj znać jakie 19 wybrałeś :naughty:

Opublikowano

co tam ludziska? :gwizdanie: