stanley Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 i koleżankę prawą rączkę podobno dają słowacki smalec na kaloryfer i jazdaaaa niestety mam kaloryfer bez żeberek miałem na myśli tych w delegacji, a Tobie współczuję
Mario22 Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 i koleżankę prawą rączkę podobno dają słowacki smalec na kaloryfer i jazdaaaa niestety mam kaloryfer bez żeberek miałem na myśli tych w delegacji, a Tobie współczuję :polew: :polew:
miron78 Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Opublikowano 1 Lutego 2011 same kapelusze - brak słów - na forach szydełkowania się zarejestrowaliście czy jak
Bulik Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 cześć vipie Knurowski koksie :notworthy: :polew:
miron78 Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Opublikowano 1 Lutego 2011 już nie koksie - brak kasy na koks - teraz wdupiam ryż
Pucek Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 poważnie? :> bierzesz przykład z najlepszego
krolu Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 nie mam ryżu Jak chcesz ci tanio z chin ściągnę :kox:
Rekomendowane odpowiedzi