Pucek Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 mogę dać ale pojedziesz specjalnie po kosmetyki do Warszawy ? no chyba że do Rybnika kurier też dociera oooj przyjdziesz
Bulik Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 znacie jakies wypozyczalnie strojów karnawałowych ? :cool1 ..............bądź sobą............... na Ciebie zawsze mozna liczyc
czester Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 [br]Dopisany: 09 Luty 2011, 15:36_________________________________________________Czester zamówiłem kosmetyki tam gdzie Ty lepiej może nie mówić głośno ale wyszło taniej niż u naszego klubowego kolegi Ps. no może nie tyle taniej co dużo gratisów Przy zamówieniu za 600zł dostałem gratis : - przesyłke, - torbę, - ileś tam mikrofibr - jakiś tester dodatkowo ( może nawet nie jeden ) i 10% zniżki na całość jak przesyłka dojdzie to zdam relację Będziesz zadowolony na pewno też chciałem zamawiać u naszego kolegi klubowego, ale połowy rzeczy nie miał, także zdecydowałem się tam zamówić. Nie ma też problemu żeby coś wymienić w razie w. Jak dostaniesz przesyłkę to możesz się pochwalić co tam zamówiłeś
Pucek Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 no nic, na mnie już czas, cholera, żeby do roboty się uczyć
miron78 Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Opublikowano 9 Lutego 2011 [br]Dopisany: 09 Luty 2011, 15:36_________________________________________________Czester zamówiłem kosmetyki tam gdzie Ty lepiej może nie mówić głośno ale wyszło taniej niż u naszego klubowego kolegi Ps. no może nie tyle taniej co dużo gratisów Przy zamówieniu za 600zł dostałem gratis : - przesyłke, - torbę, - ileś tam mikrofibr - jakiś tester dodatkowo ( może nawet nie jeden ) i 10% zniżki na całość jak przesyłka dojdzie to zdam relację Będziesz zadowolony na pewno też chciałem zamawiać u naszego kolegi klubowego, ale połowy rzeczy nie miał, także zdecydowałem się tam zamówić. Nie ma też problemu żeby coś wymienić w razie w. Jak dostaniesz przesyłkę to możesz się pochwalić co tam zamówiłeś wkleje foto zestawu
gregory Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 dobry po robocie Wczoraj luz, a dziś zjeba? :gwizdanie:
diman Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 dobry po robocie Wczoraj luz, a dziś zjeba? :gwizdanie: dokladnie a jutro z nowy luz
diman Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Eeeeee, tak to idzie he praca co drugi dzien
gregory Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Eeeeee, tak to idzie he praca co drugi dzien Wypłata co drugi miesiąc
diman Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Eeeeee, tak to idzie he praca co drugi dzien Wypłata co drugi miesiąc noo :>
miron78 Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Opublikowano 9 Lutego 2011 Diman - widziałem Cię dzisiaj - czemu w mojej czapce chodzisz
diman Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Diman - widziałem Cię dzisiaj - czemu w mojej czapce chodzisz bo taka fajna ze nie moglem się oprzeć d*py się za mną oglądają jak diabli :kox: [br]Dopisany: 09 Luty 2011, 23:42_________________________________________________dobra spadam spac do jutra
Skydiver Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 Diman - widziałem Cię dzisiaj - czemu w mojej czapce chodzisz Ja też Cie widziałem wczoraj Troszkę wymusiłem ...... ale musiałeś mieć jeszcze nie rozgrzana furę bo Cię to nawet nie wzruszyło Jak się skończą prace budowlane to po drodze na kebaba będziesz mógł sobie flaszkę kupić całodobowo
Rekomendowane odpowiedzi