gregory Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 ja nigdy nie odpinam klem przecież podczas odpalania awaryjnego z kabli też nie wyciągasz akumulatora :gwizdanie: jedyne zalecenie, dobrze podłącz bieguny ja wiem ze starterem nie odpinasz ale mam obawy czy jakis zasrany komputer sie nie spier***i Możesz podłączać bez odpinania klem, nic się nie stanie. Ale jest jedno ale, jeśli będziesz ładował akumulator na dworze gdzie jest 10st mróz to mija się to raczej z celem i faktycznie lepiej wyjąć go i wziąć go do domu. To powinno się robić w temp. pokojowej :gwizdanie: Wtedy się dobrze naładuje.
Pucek Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 a Ty Kaleciok, najpierw się przywitaj a potem kozacz po robocie, mega wyjebany, ledwo chodzę
diman Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 ale tu wieje nuda masakra cza wkoncu troche dychnąc i zapierniczyc z drina
gregory Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 Yebane przeziębienie, prawie cały weekend w chacie
Pucek Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 Yebane przeziębienie, prawie cały weekend w chacie przynajmniej nie rozwaliłem stówy w żabce
gregory Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 Yebane przeziębienie, prawie cały weekend w chacie przynajmniej nie rozwaliłem stówy w żabce A co kasztelany takie drogie w Rybniku?
Pucek Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 eee za kasztelany dałem niecałe 12 zł przynajmniej nie było imprezy na Knurkowie :gwizdanie:
diman Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 eee za kasztelany dałem niecałe 12 zł przynajmniej nie było imprezy na Knurkowie :gwizdanie: koniec z imprezami
Rekomendowane odpowiedzi