PABLO Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=189734.0
gregory Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 Jak zjesz popcorn w kinie to masz zapas soli wystarczający na co najmniej miesiąc, tak oni solą ten popcorn. Taki kinoman to po kilku latach zostaje ślepcem :> A Ty wiecznie masz problem Ssij Aaaaaaa.....aaaaaaaaaa, górniki to pewnie mało co czują, nawet jakby był q***wa kilogram soli w tym popcornie
diman Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 Jak zjesz popcorn w kinie to masz zapas soli wystarczający na co najmniej miesiąc, tak oni solą ten popcorn. Taki kinoman to po kilku latach zostaje ślepcem :> A Ty wiecznie masz problem Ssij Aaaaaaa.....aaaaaaaaaa, górniki to pewnie mało co czują, nawet jakby był q***wa kilogram soli w tym popcornie oni maja pozatykane kubki smakowe pylem z wunglo
gregory Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 Jak zjesz popcorn w kinie to masz zapas soli wystarczający na co najmniej miesiąc, tak oni solą ten popcorn. Taki kinoman to po kilku latach zostaje ślepcem :> A Ty wiecznie masz problem Ssij Aaaaaaa.....aaaaaaaaaa, górniki to pewnie mało co czują, nawet jakby był q***wa kilogram soli w tym popcornie oni maja pozatykane kubki smakowe pylem z wunglo No tak języków se nie myją na łaźni
diman Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 Jak zjesz popcorn w kinie to masz zapas soli wystarczający na co najmniej miesiąc, tak oni solą ten popcorn. Taki kinoman to po kilku latach zostaje ślepcem :> A Ty wiecznie masz problem Ssij Aaaaaaa.....aaaaaaaaaa, górniki to pewnie mało co czują, nawet jakby był q***wa kilogram soli w tym popcornie oni maja pozatykane kubki smakowe pylem z wunglo No tak języków se nie myją na łaźni :polew:
Pucek Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 ale nuuudy, Panowie, może poruszmy jakiś temat
Pucek Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 może coś na Twój temat popiszemy odyebaj się Ps. znowu dzisiaj spałem w robocie
miron78 Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Opublikowano 1 Marca 2011 może inaczej - napisz jak zdarzy Ci się nie spać
Pucek Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 zdarzało się, jak w rejonie była wycieczka z Anglii stał nad mną kierownik mój stary przodowy odszedł na emeryturę, wczoraj wybraliśmy nowego, tak się składa że to mój dobry kumpel więc znowu jestem nietykalny
miron78 Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Opublikowano 1 Marca 2011 jestem nietykalny a to akurat wiem - kilka lasek się skarżyło że jesteś nietykalny
Pucek Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 jestem nietykalny a to akurat wiem - kilka lasek się skarżyło że jesteś nietykalny bardzo śmieszne moja wina że myję facetom plecy ? :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Opublikowano 1 Marca 2011 Czy ktoś z jadących do bukowiny ma miejsce w aucie do zabrania mojego felunku dla Boberka ? pytam w jego imieniu Ps. Felgi są zapakowane i w kartonach więc bez strachu [br]Dopisany: 01 Marzec 2011, 14:12_________________________________________________ jestem nietykalny a to akurat wiem - kilka lasek się skarżyło że jesteś nietykalny bardzo śmieszne moja wina że myję facetom plecy ? :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 właśnie Miron, odnośnie miejsca w aucie do Bukowiny... miałem wczoraj dzwonić, ale stwierdziłem że zostało jeszcze dużo czasu
Rekomendowane odpowiedzi