egon47 Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 i Majki i nie licze Niebieskiej Corsy na xenonie i klubowych ramkach
tomaszstn Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Panowie ja Wam tutaj troszkę po spamuję ale chciałbym wymienić kierownicę w moim bolidzie A4 B5 1996r czteroramienną na trójramienną, taką (bo słyszałem że podejdzie p&p): http://allegro.pl/audi-a6-c4-s-line-nowa-skora-z-perfora-i1485664759.html Naczytałem się na forum odnośnie wymiany a że nie bardzo się na tym znam więc nie chcę nic zepsuć. Może któryś z tu szanownych kolegów z okolic Gliwic robił coś takiego i by mi pomógł? Spróbuję się jakoś odwdzięczyć :>
krolu Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Panowie ja Wam tutaj troszkę po spamuję ale chciałbym wymienić kierownicę w moim bolidzie A4 B5 1996r czteroramienną na trójramienną, taką (bo słyszałem że podejdzie p&p): http://allegro.pl/audi-a6-c4-s-line-nowa-skora-z-perfora-i1485664759.html Naczytałem się na forum odnośnie wymiany a że nie bardzo się na tym znam więc nie chcę nic zepsuć. Może któryś z tu szanownych kolegów z okolic Gliwic robił coś takiego i by mi pomógł? Spróbuję się jakoś odwdzięczyć :> zapytaj się jaki jest wieloklin
tomaszstn Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Na małym wieloklinie ale interesuje mnie jeszcze jedna rzecz, czy poduszka pasuje z wersji poliftowej czy jest jakaś inna?
diman Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 :hi: robimy jakiegoś grilla dziś :kox: niezły pomysł ale muszę dzisiaj śmignąć do matuli do szpitala na odwiedziny
krolu Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 :hi: robimy jakiegoś grilla dziś :kox: niezły pomysł ale muszę dzisiaj śmignąć do matuli do szpitala na odwiedziny uu coś poważnego.. ?
diman Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 :hi: robimy jakiegoś grilla dziś :kox: niezły pomysł ale muszę dzisiaj śmignąć do matuli do szpitala na odwiedziny uu coś poważnego.. ? no we wtorek miała operacje miednicy wstawiany implant i chodzę ją odwiedzać
Lukasch44 Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Wy to spania nie macie? no chłopaki pilnować się jutro http://polskalokalna.pl/wiadomosci/slaskie/news/w-poniedzialek-wzmozone-kontrole-policji-na-a4,1606053,225
diman Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Wy to spania nie macie? szkoda życia na spanie :kox:
Lukasch44 Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Panowie nie wiecie gdzie w okolicy gliwic można wykopać kości dinozaura ? Mój synek(4lata) chce jechać na wyprawę audikiem bo dostał saperkę od Taty zaraz startujemy hahaha :>
Mario22 Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Panowie nie wiecie gdzie w okolicy gliwic można wykopać kości dinozaura ? Mój synek(4lata) chce jechać na wyprawę audikiem bo dostał saperkę od Taty zaraz startujemy hahaha :> W Tropical Island jest duzo piasku to sie chlopak pobawi i audikiem przejedzie bo to jest w Berlinie...400km..
Rekomendowane odpowiedzi