Pucek Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 nooo i kolejny plus, zrobię sobie zdjęcia i wrzucę na portal fotka.pl
diman Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 chcę porównać to z b7, bo wiele ludzi twierdzi że środek jest gorszej jakości i to sie zgadza w nocy widzialem ale to jest prawda ;(
miron78 Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Opublikowano 7 Marca 2011 Normalnie q***wa koks :gwizdanie: sam jesteś koks
diman Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Normalnie q***wa koks :gwizdanie: no koks jak h*j
miron78 Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Opublikowano 7 Marca 2011 chcę porównać to z b7, bo wiele ludzi twierdzi że środek jest gorszej jakości i to sie zgadza w nocy widzialem ale to jest prawda ;( da się przezyć [br]Dopisany: 07 Marzec 2011, 23:23_________________________________________________za to zegary, navi i ledy są [br]Dopisany: 07 Marzec 2011, 23:23_________________________________________________pierwsze mody to ledy tył i soft
gregory Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Normalnie q***wa koks :gwizdanie: no koks jak h*j koks będzie koksem
diman Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 chcę porównać to z b7, bo wiele ludzi twierdzi że środek jest gorszej jakości i to sie zgadza w nocy widzialem ale to jest prawda ;( da się przezyć [br]Dopisany: 07 Marzec 2011, 23:23_________________________________________________za to zegary, navi i ledy są jasne ze sie i wyglada przyjemnie ale ledy miazga :kox: :kox:[br]Dopisany: 07 Marzec 2011, 23:24_________________________________________________ Normalnie q***wa koks :gwizdanie: no koks jak h*j koks będzie koksem :gwizdanie:
stanley Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 napisałbym, że i tak słoma z butów wystaje, ale za bardzo Was lubię
diman Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 napisałbym, że i tak słoma z butów wystaje, ale za bardzo Was lubię a czy ty kolego sie juz czasami nie zegnałeś :gwizdanie:
gregory Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 napisałbym, że i tak słoma z butów wystaje, ale za bardzo Was lubię Właśnie Stasiu to napisałeś :gwizdanie: Może myślałeś, że tylko pomyślałeś, ale i napisałeś
stanley Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 napisałbym, że i tak słoma z butów wystaje, ale za bardzo Was lubię a czy ty kolego sie juz czasami nie zegnałeś :gwizdanie: ale to na katowickich PS. Miron, masz podłokietnik ?
miron78 Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Opublikowano 7 Marca 2011 napisałbym, że i tak słoma z butów wystaje, ale za bardzo Was lubię Stasiu strzel na PW jaka flaszeczka Cię interesuje - bo jaki sens żebym w ciemno coś kupował Zgodnie z umową - flaszczka po zakupie [br]Dopisany: 07 Marzec 2011, 23:30_________________________________________________ napisałbym, że i tak słoma z butów wystaje, ale za bardzo Was lubię a czy ty kolego sie juz czasami nie zegnałeś :gwizdanie: ale to na katowickich PS. Miron, masz podłokietnik ? mam
stanley Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 napisałbym, że i tak słoma z butów wystaje, ale za bardzo Was lubię Właśnie Stasiu to napisałeś :gwizdanie: Może myślałeś, że tylko myślałeś, ale i napisałeś ups, znowu mi się wymcknęło
diman Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 napisałbym, że i tak słoma z butów wystaje, ale za bardzo Was lubię a czy ty kolego sie juz czasami nie zegnałeś :gwizdanie: ale to na katowickich PS. Miron, masz podłokietnik ? a no tak sorry
stanley Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 napisałbym, że i tak słoma z butów wystaje, ale za bardzo Was lubię Stasiu strzel na PW jaka flaszeczka Cię interesuje - bo jaki sens żebym w ciemno coś kupował Zgodnie z umową - flaszczka po zakupie [br]Dopisany: 07 Marzec 2011, 23:30_________________________________________________ napisałbym, że i tak słoma z butów wystaje, ale za bardzo Was lubię a czy ty kolego sie juz czasami nie zegnałeś :gwizdanie: ale to na katowickich PS. Miron, masz podłokietnik ? mam jak zorganizujesz z naszą pomocą urodziny spotów gliwickich w Zatorze, to wypijemy flaszkę razem
diman Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 napisałbym, że i tak słoma z butów wystaje, ale za bardzo Was lubię Stasiu strzel na PW jaka flaszeczka Cię interesuje - bo jaki sens żebym w ciemno coś kupował Zgodnie z umową - flaszczka po zakupie [br]Dopisany: 07 Marzec 2011, 23:30_________________________________________________ napisałbym, że i tak słoma z butów wystaje, ale za bardzo Was lubię a czy ty kolego sie juz czasami nie zegnałeś :gwizdanie: ale to na katowickich PS. Miron, masz podłokietnik ? mam jak zorganizujesz z naszą pomocą urodziny spotów gliwickich w Zatorze, to wypijemy flaszkę razem :slina:
stanley Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 napisałbym, że i tak słoma z butów wystaje, ale za bardzo Was lubię Stasiu strzel na PW jaka flaszeczka Cię interesuje - bo jaki sens żebym w ciemno coś kupował Zgodnie z umową - flaszczka po zakupie [br]Dopisany: 07 Marzec 2011, 23:30_________________________________________________ napisałbym, że i tak słoma z butów wystaje, ale za bardzo Was lubię a czy ty kolego sie juz czasami nie zegnałeś :gwizdanie: ale to na katowickich PS. Miron, masz podłokietnik ? mam jak zorganizujesz z naszą pomocą urodziny spotów gliwickich w Zatorze, to wypijemy flaszkę razem :slina: byle na początku czerwca, bo koniec lipca muszę rodzić [br]Dopisany: 07 Marzec 2011, 23:34_________________________________________________zbieram się w kimono, narka
diman Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 napisałbym, że i tak słoma z butów wystaje, ale za bardzo Was lubię Stasiu strzel na PW jaka flaszeczka Cię interesuje - bo jaki sens żebym w ciemno coś kupował Zgodnie z umową - flaszczka po zakupie [br]Dopisany: 07 Marzec 2011, 23:30_________________________________________________ napisałbym, że i tak słoma z butów wystaje, ale za bardzo Was lubię a czy ty kolego sie juz czasami nie zegnałeś :gwizdanie: ale to na katowickich PS. Miron, masz podłokietnik ? mam jak zorganizujesz z naszą pomocą urodziny spotów gliwickich w Zatorze, to wypijemy flaszkę razem :slina: byle na początku czerwca, bo koniec lipca muszę rodzić wolalbym pozniej bo ja juz bede po i cza troche zeby podrósł :gwizdanie: [br]Dopisany: 07 Marzec 2011, 23:35_________________________________________________ dobra to ja sie zbieram do wyra bo jutro cza wczesnie wstawac :gwizdanie: do jutra
miron78 Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Opublikowano 7 Marca 2011 ja też - idę odespać wczorajsza noc
Rekomendowane odpowiedzi