Kędzior Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 ale wam temat rozkrecilem Miron wisisz mi przejazdze tym padlem b8 pewnie szyby masz na korby? :polew:
Guregoru Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 ja też - idę odespać wczorajsza noc Ty to sobie jutro wieczorkiem wolny wieczór załatw bo chyba podjadę obadać coś tam przywiózł :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 ja też - idę odespać wczorajsza noc Ty to sobie jutro wieczorkiem wolny wieczór załatw bo chyba podjadę obadać coś tam przywiózł :gwizdanie: lepiej nie, bo wyciągniesz małego i spuścisz mu się na fotel
Mario22 Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 napisałbym, że i tak słoma z butów wystaje, ale za bardzo Was lubię Bo to jest tak... " CHŁOP ZE WSI SPIERDO... ALE WIES Z CHŁOPA NIGDY" .... :polew: Fura fajna i wiecie co??? Ja znów nie biore poprzedniczki... :decayed: :polew:
Guregoru Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 ja też - idę odespać wczorajsza noc Ty to sobie jutro wieczorkiem wolny wieczór załatw bo chyba podjadę obadać coś tam przywiózł :gwizdanie: lepiej nie, bo wyciągniesz małego i spuścisz mu się na fotel To już mam za sobą
Pucek Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 jakoś nie mam ciśnienia na nowe auto, b5 jest dojebane, nie ma co gadać
Mario22 Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 jakoś nie mam ciśnienia na nowe auto, b5 jest dojebane, nie ma co gadać To masz to samo co ja... mój Nissan to też niezły doj*b... :polew:
Guregoru Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 jakoś nie mam ciśnienia na nowe auto, b5 jest dojebane, nie ma co gadać No jest... ale B8 mi się bardziej podoba
Pucek Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 no tego bym nie powiedział :polew: ale ok, lubię Cię bo zaliczasz dobre zgony, więc Twój nismo jest dojebany
Mario22 Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 no tego bym nie powiedział :polew: ale ok, lubię Cię bo zaliczasz dobre zgony, więc Twój nismo jest dojebany :polew: :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 no tego bym nie powiedział :polew: ale ok, lubię Cię bo zaliczasz dobre zgony, więc Twój nismo jest dojebany szacun
Bulczas Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 jakie 2007 04.2008 a tu kilka fot z trasy [br]Dopisany: 07 Marzec 2011, 22:25_________________________________________________2007 to był nr auta w tym komisie Graty fury Miron :slina: Miałem okazję taką jeździć jako pasażer i była kosa. I duży plus że sedan
MAJKI Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Miron graty za fure, chciałem dzis podjechac bo byłem w Knurkowie ale tel oddałem do naprawy i nie mam do nikogo numerów Jednak cos teraz wyszło z wyjazdu A b7 szwagier bierze? bo szkoda by było żeby w obce rece poszła. Ja dzis tez poczyniłem pewien wiekszy zakup i chyba predko sie b7 teraz nie pozbede, bo bede teraz miał juz wszystko co chciałem miec w aucie :gwizdanie: Musze tylko zdarzyc do Bukowiny i bedzie
diman Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Miron graty za fure, chciałem dzis podjechac bo byłem w Knurkowie ale tel oddałem do naprawy i nie mam do nikogo numerów Jednak cos teraz wyszło z wyjazdu A b7 szwagier bierze? bo szkoda by było żeby w obce rece poszła. Ja dzis tez poczyniłem pewien wiekszy zakup i chyba predko sie b7 teraz nie pozbede, bo bede teraz miał juz wszystko co chciałem miec w aucie :gwizdanie: Musze tylko zdarzyc do Bukowiny i bedzie chwal sie szybko co kupiłeś
Rekomendowane odpowiedzi