blant88 Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 kto z was dziś był w OBI -Rybnik bo spotkałem a nawet jechałem za nim i ładnie uciekał mi rej. SGL 50E30 jakoś tak
MAJKI Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 Mirek zmieniasz auto ? http://otomoto.pl/audi-s4-3-0-tfsi-C8479819.html
ROBERT Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 w nocy z 21/22.03 w Gliwicach przy strzelców bytomskich ( 200m od komisariatu ) ukradli mi moja a4, czarna, przedni zderzak zarysowany, jasne skóry w środku, bose itp. itd. ktokolwiek widział, ktokolwiek wie... gdyby ktoś zauważył gdzieś porzuconego, pisze chociaż pewnie już pokrojony ;( przykro mi mam nadzieję , ze się znajdzie Miałeś jakieś AC , zabezpieczenia ?
tomekgliwice Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 w nocy z 21/22.03 w Gliwicach przy strzelców bytomskich ( 200m od komisariatu ) ukradli mi moja a4, czarna, przedni zderzak zarysowany, jasne skóry w środku, bose itp. itd. ktokolwiek widział, ktokolwiek wie... gdyby ktoś zauważył gdzieś porzuconego, pisze chociaż pewnie już pokrojony ;( przykro mi mam nadzieję , ze się znajdzie Miałeś jakieś AC , zabezpieczenia ? żadnych dodatkowych zabezpieczeń nie miałem (może to mój błąd ) ale mówią że jak chcą to i tak ukradną AC miałem ale wiesz prawie 2 lata już auto miałem i żadne pieniądze tego nie oddadzą
ROBERT Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 żadnych dodatkowych zabezpieczeń nie miałem (może to mój błąd ) ale mówią że jak chcą to i tak ukradną AC miałem ale wiesz prawie 2 lata już auto miałem i żadne pieniądze tego nie oddadzą Ale coś tam dostaniesz ... Twój błąd , że nie miałeś zabezpieczeń ( i nie chodzi tu o fabryczne zabezpieczenia tylko o "nietypowe" ) ... ( niedawno znajomemu by z przed nosa zwinęli [b6] , gdyby nie wrócił po coś do auta i też nic nie ma "swojego" )
krolu Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 w nocy z 21/22.03 w Gliwicach przy strzelców bytomskich ( 200m od komisariatu ) ukradli mi moja a4, czarna, przedni zderzak zarysowany, jasne skóry w środku, bose itp. itd. ktokolwiek widział, ktokolwiek wie... gdyby ktoś zauważył gdzieś porzuconego, pisze chociaż pewnie już pokrojony ;( przykro mi mam nadzieję , ze się znajdzie Miałeś jakieś AC , zabezpieczenia ? żadnych dodatkowych zabezpieczeń nie miałem (może to mój błąd ) ale mówią że jak chcą to i tak ukradną AC miałem ale wiesz prawie 2 lata już auto miałem i żadne pieniądze tego nie oddadzą :confused4:
Lukasch44 Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 ale kanał to obok przedszkola, codziennie tamtędy przejeżdżam i nie raz widziałem tam przy blokach ładne czarne b6 od dziś wypakowuję chyba zacznę syna wypakowywać w biegu bez zatrzymywania a swoją drogą to cholerna gliwicka giełda samochodowa... dla jednych błogosławieństwo dla innych przekleństwo....
Guregoru Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 z rańca Mirek zmieniasz auto ? http://otomoto.pl/audi-s4-3-0-tfsi-C8479819.html Przecież to automat i w dodatku avant
dawcav6 Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 w nocy z 21/22.03 w Gliwicach przy strzelców bytomskich ( 200m od komisariatu ) ukradli mi moja a4, czarna, przedni zderzak zarysowany, jasne skóry w środku, bose itp. itd. ktokolwiek widział, ktokolwiek wie... gdyby ktoś zauważył gdzieś porzuconego, pisze chociaż pewnie już pokrojony ;( przykro mi mam nadzieję , ze się znajdzie Miałeś jakieś AC , zabezpieczenia ? żadnych dodatkowych zabezpieczeń nie miałem (może to mój błąd ) ale mówią że jak chcą to i tak ukradną AC miałem ale wiesz prawie 2 lata już auto miałem i żadne pieniądze tego nie oddadzą może jeszcze zadzwonią do ciebie na wykupkę [br]Dopisany: 23 Marzec 2011, 12:01_________________________________________________poszedł byś na taki układ z kradziejami jak byś miał możliwość
Pucek Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Tak, badania przełożone (miałem mieć w piątek) urlop załatwiony - dzisiaj ostatnia nocka wódka kupiona czego chcieć więcej? wiadomo czego, chętnej dziewicy z dobrym "C" i wagą do 60kg :decayed:
Skydiver Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 czego chcieć więcej? wiadomo czego, chętnej dziewicy z dobrym "C" i wagą do 60kg :decayed: To prawie jak by chcieć 1.9 TDI z 1999r z przebiegiem 125tyś
Pucek Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 czego chcieć więcej? wiadomo czego, chętnej dziewicy z dobrym "C" i wagą do 60kg :decayed: To prawie jak by chcieć 1.9 TDI z 1999r z przebiegiem 125tyś obawiam się że to trudniejsze
stanley Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Tak, badania przełożone (miałem mieć w piątek) urlop załatwiony - dzisiaj ostatnia nocka wódka kupiona czego chcieć więcej? wiadomo czego, chętnej dziewicy z dobrym "C" i wagą do 60kg :decayed: to już dzieiwcy nie chcesz?
gregory Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 czego chcieć więcej? wiadomo czego, chętnej dziewicy z dobrym "C" i wagą do 60kg :decayed: To prawie jak by chcieć 1.9 TDI z 1999r z przebiegiem 125tyś obawiam się że to trudniejsze W twoim przypadku
Bulik Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 czego chcieć więcej? wiadomo czego, chętnej dziewicy z dobrym "C" i wagą do 60kg :polew: :polew: To prawie jak by chcieć 1.9 TDI z 1999r z przebiegiem 125tyś obawiam się że to trudniejsze W twoim przypadku :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 czego chcieć więcej? wiadomo czego, chętnej dziewicy z dobrym "C" i wagą do 60kg :decayed: To prawie jak by chcieć 1.9 TDI z 1999r z przebiegiem 125tyś obawiam się że to trudniejsze W twoim przypadku odezwał się prawie 30 letni kawaler :> No to nic, znowu pół dnia przy aucie - tym razem przy ADR Nocka
Rekomendowane odpowiedzi