A-rek Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Miron kurffa zablokuj sobie klawiature w telefonie... Siemian kiedy mi ten central zakodujesz jak przyjade do was n spota to zakoduje (cięzko z czasem). Albo Ty wpadnij w środe na spota do BB to to zrobimy. Pozdro nie obiecuje ale teraz w środę z Arturem jestem u was :gwizdanie:
diman Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 u widzę ze słabo było, że już na nogach (degustacja) :gwizdanie:
krolu Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 u widzę ze słabo było, że już na nogach (degustacja) :gwizdanie: to był wieczór z kulturą
diman Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 u widzę ze słabo było, że już na nogach (degustacja) :gwizdanie: to był wieczór z kulturą a to zwracam honor
krolu Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 u widzę ze słabo było, że już na nogach (degustacja) :gwizdanie: to był wieczór z kulturą a to zwracam honor no
diman Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 u widzę ze słabo było, że już na nogach (degustacja) :gwizdanie: to był wieczór z kulturą a to zwracam honor no :gwizdanie:
krolu Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 za to, za tydzień się upodlę - podobno :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Z rana.... pogoda z d*py... wieje jak nad morzem...
gregory Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 ja na auto nie wyrywam :gwizdanie: tylko na osobisty urok, dlatego nikogo nie mam Na szaliczek
diman Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 za to, za tydzień się upodlę - podobno :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: czyżby to to o czym myśle
krolu Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 za to, za tydzień się upodlę - podobno :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: czyżby to to o czym myśle zależy o czym myślisz
diman Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 za to, za tydzień się upodlę - podobno :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: czyżby to to o czym myśle zależy o czym myślisz no w sumie to juz nie wiem
Rekomendowane odpowiedzi