miron78 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2011 a i muszę się pochwalić zona mi kupiła na urodziny klubowy polarek (dzieki Miron za dostarczenie prezentu do domu ) ale bedzie lans teraz na spotach :kox: jak rozmiar ?
diman Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 a i muszę się pochwalić zona mi kupiła na urodziny klubowy polarek (dzieki Miron za dostarczenie prezentu do domu ) ale bedzie lans teraz na spotach :kox: jak rozmiar ? idealnie bracie idealnie :notworthy:
miron78 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2011 no to wreszcie masz odpowiedni ciuch do odebania porodu - o klubowej koszulce jeszcze pamiętaj
diman Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 no to wreszcie masz odpowiedni ciuch do odebania porodu - o klubowej koszulce jeszcze pamiętaj he tez o tym pomyslalem zeby w nim isc ale chyba dam spokój
miron78 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2011 ja do porodu byłem w białej koszulca a4-klubu
miron78 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2011 potrzebny transport z pod poznania - nie leci ktoś ?
Pucek Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Cześć Czas spadać do roboty, dziś STRAJK
diman Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 no i dzisiaj się sprawa niestety nie wyjaśni z moim synem, badania jeszcze cza zrobić i niestety do jutra nie będzie jeszcze nic wiadomo wiec dzisiaj nie pijemy :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2011 [br]Dopisany: 18 Kwiecień 2011, 14:03_________________________________________________zapisy ruszyły http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=199388.0
gregory Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 no i dzisiaj się sprawa niestety nie wyjaśni z moim synem, badania jeszcze cza zrobić i niestety do jutra nie będzie jeszcze nic wiadomo wiec dzisiaj nie pijemy :gwizdanie: Dimek, ten twoj synek jak się urodzi to będzie nieźle wypasiony tyle czasu tam siedzi to pewnie z 5kg będzie Od razu z brzuszkiem jak tato
diman Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 no i dzisiaj się sprawa niestety nie wyjaśni z moim synem, badania jeszcze cza zrobić i niestety do jutra nie będzie jeszcze nic wiadomo wiec dzisiaj nie pijemy :gwizdanie: Dimek, ten twoj synek jak się urodzi to będzie nieźle wypasiony tyle czasu tam siedzi to pewnie z 5kg będzie Od razu z brzuszkiem jak tato ma tylko 3800g i chce po prostu mieć dobre wyjście :kox:
gregory Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Tatko, na żartach się nie znasz? :gwizdanie:
diman Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Tatko, na żartach się nie znasz? :gwizdanie: jasne ze się znam ale jakiś dzisiaj nie w sosie jestem i muszę dzisiaj sam spać chyba, że któryś mnie zamierza odwiedzić na wódke oczywiście bez podtekstów
gregory Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Odwiedzimy cię jak już się syn urodzi, wtedy cię upijemy
DOGI Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 ogarniesz Diman ja byłem na tym etapie jakieś prawie 2 miesiące temu- od tego czasu nie przespałem ani jednej całej nocy także cała rozrywka dopiero przed Tobą - chociaż to różnie bywa- nam córcia daje w palnik niekiedy równo :>
diman Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 ogarniesz Diman ja byłem na tym etapie jakieś prawie 2 miesiące temu- od tego czasu nie przespałem ani jednej całej nocy także cała rozrywka dopiero przed Tobą - chociaż to różnie bywa- nam córcia daje w palnik niekiedy równo :> nie no myślę, że będzie dobrze
Rekomendowane odpowiedzi