Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a i muszę się pochwalić zona mi kupiła na urodziny klubowy polarek (dzieki Miron za dostarczenie prezentu do domu :notworthy:) ale bedzie lans teraz na spotach :kox: :kox:

jak rozmiar ?

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a i muszę się pochwalić zona mi kupiła na urodziny klubowy polarek (dzieki Miron za dostarczenie prezentu do domu :notworthy:) ale bedzie lans teraz na spotach :kox: :kox:

jak rozmiar ?

idealnie bracie idealnie :notworthy: :notworthy:

Opublikowano

no to :good:

wreszcie masz odpowiedni ciuch do odebania porodu - o klubowej koszulce jeszcze pamiętaj

Opublikowano

no to :good:

wreszcie masz odpowiedni ciuch do odebania porodu - o klubowej koszulce jeszcze pamiętaj

he tez o tym pomyslalem zeby w nim isc ale chyba dam spokój :evil:

Opublikowano

ja do porodu byłem w białej koszulca a4-klubu

Opublikowano

Z rana :hi:

Opublikowano

:hi:

potrzebny transport z pod poznania - nie leci ktoś ?

Opublikowano

Cześć :hi:

Czas spadać do roboty, dziś STRAJK :rolleyes:

Opublikowano
:hi: no i dzisiaj się sprawa niestety nie wyjaśni z moim synem, badania jeszcze cza zrobić i niestety do jutra nie będzie jeszcze nic wiadomo wiec dzisiaj nie pijemy :gwizdanie:
Opublikowano

:hi: no i dzisiaj się sprawa niestety nie wyjaśni z moim synem, badania jeszcze cza zrobić i niestety do jutra nie będzie jeszcze nic wiadomo wiec dzisiaj nie pijemy :gwizdanie:

Dimek, ten twoj synek jak się urodzi to będzie nieźle wypasiony :naughty: tyle czasu tam siedzi to pewnie z 5kg będzie :kox: Od razu z brzuszkiem jak tato :decayed:

Opublikowano

Dimek, ten twoj synek jak się urodzi to będzie nieźle wypasiony :naughty: tyle czasu tam siedzi to pewnie z 5kg będzie :kox: Od razu z brzuszkiem jak tato :decayed:

:ssij: ma tylko 3800g i chce po prostu mieć dobre wyjście :kox: :kox:

Opublikowano

Tatko, na żartach się nie znasz? :gwizdanie:

Opublikowano

Tatko, na żartach się nie znasz? :gwizdanie:

jasne ze się znam ale jakiś dzisiaj nie w sosie jestem :) i muszę dzisiaj sam spać :tongue4: chyba, że któryś mnie zamierza odwiedzić na wódke oczywiście bez podtekstów :naughty:

Opublikowano

Odwiedzimy cię jak już się syn urodzi, wtedy cię upijemy :naughty:

Opublikowano

ogarniesz Diman ja byłem na tym etapie jakieś prawie 2 miesiące temu- od tego czasu nie przespałem ani jednej całej nocy także cała rozrywka dopiero przed Tobą - chociaż to różnie bywa- nam córcia daje w palnik niekiedy równo :>

Opublikowano

ogarniesz Diman ja byłem na tym etapie jakieś prawie 2 miesiące temu- od tego czasu nie przespałem ani jednej całej nocy także cała rozrywka dopiero przed Tobą - chociaż to różnie bywa- nam córcia daje w palnik niekiedy równo :>

:) nie no myślę, że będzie dobrze :wink4: