diman Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 ale kac :sick3: siemano padre jak tam mała zdrowa wszystko wporządalu mama dobrze się czuje pisz co i jak bo nic sie nam tu nie chwalisz mama zdrowa ,była cesarka, mała ma 2,5kg 49cm ,i moze we wtorek bedą w domu ,,,,,,no to jedziemy dalej :drunk: wysłalem ci fotke tak tak dostałem urodziwa po tatusiu bynajmniej kaśka zauważyła takie podobieństwo no i jeszcze raz gratulacje pozdrów mamusie [br]Dopisany: 23 Kwiecień 2011, 20:14_________________________________________________a i bulik wsiadaj w takse i dawaj do mnie to sie cos razem wypije ja na przyszłe ty na urodzone :kox:
Pucek Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Ja siebie też nie :gwizdanie: Bullik, GRATULACJE
Bulik Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 ale kac :sick3: siemano padre jak tam mała zdrowa wszystko wporządalu mama dobrze się czuje pisz co i jak bo nic sie nam tu nie chwalisz mama zdrowa ,była cesarka, mała ma 2,5kg 49cm ,i moze we wtorek bedą w domu ,,,,,,no to jedziemy dalej :drunk: wysłalem ci fotke No to gratualcje "tatusiu" [br]Dopisany: 23 Kwiecień 2011, 20:13_________________________________________________Ps. W końcu wytrzeźwiał to coś napisał nigdy sie tak potraktowałem jak wczoraj [br]Dopisany: 23 Kwiecień 2011, 20:15_________________________________________________ ale kac :sick3: siemano padre jak tam mała zdrowa wszystko wporządalu mama dobrze się czuje pisz co i jak bo nic sie nam tu nie chwalisz mama zdrowa ,była cesarka, mała ma 2,5kg 49cm ,i moze we wtorek bedą w domu ,,,,,,no to jedziemy dalej :drunk: wysłalem ci fotke tak tak dostałem urodziwa po tatusiu bynajmniej kaśka zauważyła takie podobieństwo no i jeszcze raz gratulacje pozdrów mamusie [br]Dopisany: 23 Kwiecień 2011, 20:14_________________________________________________a i bulik wsiadaj w takse i dawaj do mnie to sie cos razem wypije ja na przyszłe ty na urodzone :kox: buzka jest od kaski ,jak dwie krople po mnie ma stopy ,yebana 6cm ,gdzie ja takie BUTKI znajde :polew: :polew:
diman Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 ale kac :sick3: siemano padre jak tam mała zdrowa wszystko wporządalu mama dobrze się czuje pisz co i jak bo nic sie nam tu nie chwalisz mama zdrowa ,była cesarka, mała ma 2,5kg 49cm ,i moze we wtorek bedą w domu ,,,,,,no to jedziemy dalej :drunk: wysłalem ci fotke No to gratualcje "tatusiu" [br]Dopisany: 23 Kwiecień 2011, 20:13_________________________________________________Ps. W końcu wytrzeźwiał to coś napisał nigdy sie tak potraktowałem jak wczoraj [br]Dopisany: 23 Kwiecień 2011, 20:15_________________________________________________ ale kac :sick3: siemano padre jak tam mała zdrowa wszystko wporządalu mama dobrze się czuje pisz co i jak bo nic sie nam tu nie chwalisz mama zdrowa ,była cesarka, mała ma 2,5kg 49cm ,i moze we wtorek bedą w domu ,,,,,,no to jedziemy dalej :drunk: wysłalem ci fotke tak tak dostałem urodziwa po tatusiu bynajmniej kaśka zauważyła takie podobieństwo no i jeszcze raz gratulacje pozdrów mamusie [br]Dopisany: 23 Kwiecień 2011, 20:14_________________________________________________a i bulik wsiadaj w takse i dawaj do mnie to sie cos razem wypije ja na przyszłe ty na urodzone :kox: buzka jest od kaski ,jak dwie krople po mnie ma stopy ,yebana 6cm ,gdzie ja takie BUTKI znajde :polew: :polew: luzik NIKE ci zrobi na zamówienie :kox:
Bulik Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 ale kac :sick3: siemano padre jak tam mała zdrowa wszystko wporządalu mama dobrze się czuje pisz co i jak bo nic sie nam tu nie chwalisz mama zdrowa ,była cesarka, mała ma 2,5kg 49cm ,i moze we wtorek bedą w domu ,,,,,,no to jedziemy dalej :drunk: wysłalem ci fotke No to gratualcje "tatusiu" [br]Dopisany: 23 Kwiecień 2011, 20:13_________________________________________________Ps. W końcu wytrzeźwiał to coś napisał nigdy sie tak potraktowałem jak wczoraj [br]Dopisany: 23 Kwiecień 2011, 20:15_________________________________________________ ale kac :sick3: siemano padre jak tam mała zdrowa wszystko wporządalu mama dobrze się czuje pisz co i jak bo nic sie nam tu nie chwalisz mama zdrowa ,była cesarka, mała ma 2,5kg 49cm ,i moze we wtorek bedą w domu ,,,,,,no to jedziemy dalej :drunk: wysłalem ci fotke tak tak dostałem urodziwa po tatusiu bynajmniej kaśka zauważyła takie podobieństwo no i jeszcze raz gratulacje pozdrów mamusie [br]Dopisany: 23 Kwiecień 2011, 20:14_________________________________________________a i bulik wsiadaj w takse i dawaj do mnie to sie cos razem wypije ja na przyszłe ty na urodzone :kox: buzka jest od kaski ,jak dwie krople po mnie ma stopy ,yebana 6cm ,gdzie ja takie BUTKI znajde :polew: :polew: luzik NIKE ci zrobi na zamówienie :kox: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:
Guregoru Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Dobra panowie ja spadam Jak by co :gwizdanie: to macie do mnie fona
miron78 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Diman - jak będziesz zapraszał Gurego to do mnie nawet nie dzwoń Bulik
diman Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Diman - jak będziesz zapraszał Gurego to do mnie nawet nie dzwoń Bulik he tyś jest kolego :polew: [br]Dopisany: 23 Kwiecień 2011, 20:37_________________________________________________no nic cza drugiego bronka otworzyć nie ma co :evil: myśle że dzisiaj mnie nie zaskoczy i nie wyjdzie :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Diman - jak będziesz zapraszał Gurego to do mnie nawet nie dzwoń Bulik :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
MAJKI Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Bulik gartulacje Tatusiu to życze teraz wiele przespanych nocy póki dziewczynki nie wróciły do domu to pij i śpij chłopie ile mozesz bo pozniej juz tak nie bedzie
Bulik Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Bulik gartulacje Tatusiu to życze teraz wiele przespanych nocy póki dziewczynki nie wróciły do domu to pij i śpij chłopie ile mozesz bo pozniej juz tak nie bedzie jak bedzie po mnie to bedzie spała :gwizdanie:
MAJKI Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Bulik gartulacje Tatusiu to życze teraz wiele przespanych nocy póki dziewczynki nie wróciły do domu to pij i śpij chłopie ile mozesz bo pozniej juz tak nie bedzie jak bedzie po mnie to bedzie spała :gwizdanie: Kur..a to ta moja nie jest po mnie bo po 6 juz jest pobudka a pierwsze 4 miechy to był hardcor teraz po 18 miesiacach to juz luzik jest najgorzej dla mnie teraz to jak sie zesra
egon47 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Bulik wszystkiego najlepszego Tatusiu :D:D Pozdrowienia z Ustronia
Bulik Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Bulik gartulacje Tatusiu to życze teraz wiele przespanych nocy póki dziewczynki nie wróciły do domu to pij i śpij chłopie ile mozesz bo pozniej juz tak nie bedzie jak bedzie po mnie to bedzie spała :gwizdanie: Kur..a to ta moja nie jest po mnie bo po 6 juz jest pobudka a pierwsze 4 miechy to był hardcor teraz po 18 miesiacach to juz luzik jest najgorzej dla mnie teraz to jak sie zesra :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 23 Kwiecień 2011, 21:37_________________________________________________ Bulik wszystkiego najlepszego Tatusiu :D:D Pozdrowienia z Ustronia a Ty zas pijesz
diman Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 :polew: :polew: :polew: opluj suke jak nie będzie patrzeć :evil:
Mario22 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 :polew: :polew: :polew: opluj suke jak nie będzie patrzeć :evil: Bombon :polew: :polew: Bulik Gratki :drunk: :drunk:
krolu Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Bulik gratulacje takie małe info z rezanka, nastawnik pompy zdjęty rozkręcony wyczyszczony, zregenerowany - 5h w plecy ale działa mechanicznie i elektrycznie sprawdzony, we wtorek montaż na aucie, jak to on był przyczyną - a tak pokazywał VAG to właśnie zaoszczędziłem 1400 zł + robociznę a jak nie bo spodziewam się też tego, że pompa siadła i pokazywała błąd nastawnika to nadal auto będzie stało
Pucek Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Bulik gratulacje takie małe info z rezanka, nastawnik pompy zdjęty rozkręcony wyczyszczony, zregenerowany - 5h w plecy ale działa mechanicznie i elektrycznie sprawdzony, we wtorek montaż na aucie, jak to on był przyczyną - a tak pokazywał VAG to właśnie zaoszczędziłem 1400 zł + robociznę a jak nie bo spodziewam się też tego, że pompa siadła i pokazywała błąd nastawnika to nadal auto będzie stało Noo noo noooo :gwizdanie:
krolu Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Bulik gratulacje takie małe info z rezanka, nastawnik pompy zdjęty rozkręcony wyczyszczony, zregenerowany - 5h w plecy ale działa mechanicznie i elektrycznie sprawdzony, we wtorek montaż na aucie, jak to on był przyczyną - a tak pokazywał VAG to właśnie zaoszczędziłem 1400 zł + robociznę a jak nie bo spodziewam się też tego, że pompa siadła i pokazywała błąd nastawnika to nadal auto będzie stało Noo noo noooo :gwizdanie: najlepsze kwestia dorobienie specjalnego klu cza trójkątnego 8mm - bierzesz nasadkę "7" klepiesz 3 razy kleszczami i odkręcasz :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi