Pucek Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Czwartek zaliczony Dzień Doooobry dobrze że weekend na luzie
miron78 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2011 już wiem że jutro na spokojnie mogę być na zlocie - niby powinienem się wnerwiać bo mi wypadło jutrzejsze spotkanie u klienta ................ale co tam...................B9 i tak jeszcze nie robią
Pucek Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 To co, jutro grill? :gwizdanie: Aaa w sumie nie wiem, po spocie wybieram się do pomarańczy
miron78 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2011 To co, jutro grill? :gwizdanie: Aaa w sumie nie wiem, po spocie wybieram się do pomarańczy to ja też chcę - bo sobotę mam niepracującą [br]Dopisany: 28 Kwiecień 2011, 14:50_________________________________________________do jutra jeszcze zapiździaj a potem ma wyje..ane na wszystko do wtorku
A4-Tomek Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 ja moze jutro sie pojawie to zależy czy do (w)ujka na fuche nie pojade po robocie
Pucek Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Miron Ja mam podobnie, tyle że w poniedziałek znowu na pełnych obrotach, też mi się zachciało awansu
Takumi Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 rozumim ze jutrzejszy zlocik sie odbedzie ? moze jakis dokladny adres poprosze bo nie trafie
diman Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 zlocik jak zawsze się odbędzie i adres masz tutaj Arena. Centrum handlowe Nowaka-Jeziorańskiego, 1, 44-102 Gliwice
Pucek Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 chyba że walnie deszczem, a jest to możliwe, to najlepiej sprawdzić przed wyjazdem czy coś się nie zmieniło
Takumi Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 ok dzieki za info mam nadzieje ze was tam gdzie znajde
diman Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 ok dzieki za info mam nadzieje ze was tam gdzie znajde spokojnie stoimy na dalszej części parkingu koło nauki jazdy znajdziesz na pewno pełno tam pachołków a co do deszczu to często się tak odbywa, że jak pada to siadamy w Arenie w KFC tam nas na pewno znajdziesz
Takumi Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 ok dzieki za info mam nadzieje ze was tam gdzie znajde spokojnie stoimy na dalszej części parkingu koło nauki jazdy znajdziesz na pewno pełno tam pachołków a co do deszczu to często się tak odbywa, że jak pada to siadamy w Arenie w KFC tam nas na pewno znajdziesz a to gdzies blisko jest ten KFC ::>
Pucek Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 W środku tego małego centrum handlowego (przeważnie wszyscy na nas patrzą bo siedzi banda głośnych facetów )
Takumi Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 W środku tego małego centrum handlowego (przeważnie wszyscy na nas patrzą bo siedzi banda głośnych facetów ) to kobitek zadnych nie ma same samce hehe
Rekomendowane odpowiedzi