Pucek Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Cześć Ale mnie gardło napierdala Pomarańcza...jak było w pomarańczy, klub jak klub, FAJNY, ale nie taki super hiper, po prostu bardzo fajny, muzyka jak dla mnie za bardzo znana, hity z vivy i eska tv, ogólnie w sam raz klimat na łatwe wyrwanie d*py, których nie brakowało, było 60-70% lasek, z czego 40% w średnim wieku 16-19 No cóż, pewnie jeszcze tam kiedyś zabawimy, bo jest na co popatrzeć Miron, gdybyś Ty wszedł na salę R'n'B to byś oszalał :kox: Dzięki za dobre towarzystwo, nawet cichy Tolek ma coś za uszami wczoraj już nie był taki cichy :> DZIĘKI
Mario22 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Cześć Ale mnie gardło nawala Pomarańcza...jak było w pomarańczy, klub jak klub, FAJNY, ale nie taki super hiper, po prostu bardzo fajny, muzyka jak dla mnie za bardzo znana, hity z vivy i eska tv, ogólnie w sam raz klimat na łatwe wyrwanie d*py, których nie brakowało, było 60-70% lasek, z czego 40% w średnim wieku 16-19 No cóż, pewnie jeszcze tam kiedyś zabawimy, bo jest na co popatrzeć Miron, gdybyś Ty wszedł na salę R'n'B to byś oszalał :kox: Dzięki za dobre towarzystwo, nawet cichy Tolek ma coś za uszami wczoraj już nie był taki cichy :> DZIĘKI A gdzie podsumowanie???? Wyrwałeś coś czy znów lipa....??? Żadna cie do kibla nie zaprosiła???? :decayed:
Guregoru Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Widzę że dyska się udała Miron dzięki jeszcze raz za podwózkę Mario za odwózkę
Mario22 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Widzę że dyska się udała Miron dzięki jeszcze raz za podwózkę Mario za odwózkę :drunk:
Mario22 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Siema... Geju dostałes juz ten ręcznik klubowy???? Ja dostałem i troche się zawiodlem....myslałem że bedzie z bialymi lub czerwonymi wstawkami a nie all black... :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Siema... Geju dostałes juz ten ręcznik klubowy???? Ja dostałem i troche się zawiodlem....myslałem że bedzie z bialymi lub czerwonymi wstawkami a nie all black... :gwizdanie: Dlatego ja go nie zamawiałem bo nie ma kolorów na logu :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Siema... Geju dostałes juz ten ręcznik klubowy???? Ja dostałem i troche się zawiodlem....myslałem że bedzie z bialymi lub czerwonymi wstawkami a nie all black... :gwizdanie: Dlatego ja go nie zamawiałem bo nie ma kolorów na logu :gwizdanie: no widzisz a ja zamówiłem bo myslałem że będzie kolorowy.. ale co tam trudno...
diman Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Siema! Cześć Dziadku ty kozak czy ty nie przesadzasz forum przy gościu
Pucek Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Siema! Cześć Dziadku ty kozak czy ty nie przesadzasz forum przy gościu
diman Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Siema! Cześć Dziadku ty kozak czy ty nie przesadzasz forum przy gościu :gwizdanie: P.S. wpadasz
gregory Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Siema! Cześć Dziadku Dziadki przynajmniej mają branie Spadam na bro
diman Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Siema! Cześć Dziadku Dziadki przynajmniej mają branie Spadam na bro tu masz kolego rację wpadaj do mnie na browar gdzie tam po wsi się będziesz włóczył [br]Dopisany: 30 Kwiecień 2011, 20:58_________________________________________________a miałem pytać Grzesiu co to za koleżanka się wczoraj nawinęła przy barze dobra była wziąłeś chociaż nr tel. :kox:
Mario22 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Ejjj miski jedziecie jutro???? Bo znów chyba organizacyjnie lipa.... zero ustalen o której wyjazd, czy bierzemy grilla itd. P.S. Gregor bedziesz tak jak gadalismy o 9 na miejscu???? Ja jade jak nie bedzie padać.
diman Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Ejjj miski jedziecie jutro???? Bo znów chyba organizacyjnie lipa.... zero ustalen o której wyjazd, czy bierzemy grilla itd. P.S. Gregor bedziesz tak jak gadalismy o 9 na miejscu???? Ja jade jak nie bedzie padać. ja też się przejadę grilla mam w bagażniku więc go zabiorę węgiel i rozpałkę też mam wiec zabiorę wyjeżdżam razem z Mironem o 10
Miszka82 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Ejjj miski jedziecie jutro???? Bo znów chyba organizacyjnie lipa.... zero ustalen o której wyjazd, czy bierzemy grilla itd. P.S. Gregor bedziesz tak jak gadalismy o 9 na miejscu???? Ja jade jak nie bedzie padać. ja też się przejadę grilla mam w bagażniku więc go zabiorę węgiel i rozpałkę też mam wiec zabiorę wyjeżdżam razem z Mironem o 10 teź bym pojechała le nie mogę moja włąśie ma gorączkę 40 st :thumbdown:
Mario22 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Ejjj miski jedziecie jutro???? Bo znów chyba organizacyjnie lipa.... zero ustalen o której wyjazd, czy bierzemy grilla itd. P.S. Gregor bedziesz tak jak gadalismy o 9 na miejscu???? Ja jade jak nie bedzie padać. ja też się przejadę grilla mam w bagażniku więc go zabiorę węgiel i rozpałkę też mam wiec zabiorę wyjeżdżam razem z Mironem o 10 A jestescie juz konkretnie umówieni na tą 10????? Może by zapodac jakies konkretne info na forum.... :thumbdown:
diman Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Ejjj miski jedziecie jutro???? Bo znów chyba organizacyjnie lipa.... zero ustalen o której wyjazd, czy bierzemy grilla itd. P.S. Gregor bedziesz tak jak gadalismy o 9 na miejscu???? Ja jade jak nie bedzie padać. ja też się przejadę grilla mam w bagażniku więc go zabiorę węgiel i rozpałkę też mam wiec zabiorę wyjeżdżam razem z Mironem o 10 A jestescie juz konkretnie umówieni na tą 10????? Może by zapodac jakies konkretne info na forum.... :thumbdown: tak dzwonił do mnie Mirek o 19.45 dokładnie i się ugadywaliśmy jak chcesz to wpadnij do mnie oni zaraz o mnie będą to się konkretnie dogadasz :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi