miron78 Opublikowano 2 Maja 2011 Autor Opublikowano 2 Maja 2011 :decayed: Gregory - dzisiaj na autostradzie sprawdzaliśmy furki - B7 & B8 w serii Ps. W moim wątku możesz poczytać coś więcej
Guregoru Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 a to w ramach małej przechwałki dumny ojciec :kox: :kox: Tatuś pełną gębą "Nie poznaję kolegi"
gregory Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 jakiś Ty poważny, odpowiedzialny, tatusiowaty i w ogóle Ale już nie tak grzecznie uczesany jak przed narodzinami
Guregoru Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 jakiś Ty poważny, odpowiedzialny, tatusiowaty i w ogóle Ale już nie tak grzecznie uczesany jak przed narodzinami Teraz nie ma czasu na pierdoły
cabriofan Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 a to w ramach małej przechwałki dumny ojciec :kox: :kox: wporzo, chyba tez sobie takiego zrobię :decayed: no bo myślisz że to takie proste ja 10 lat czekałem Wielkie gratki synusia Ja też 10 lat czekałem ,nawet musiałem w międzyczasie kobietę zmienic
Pelex Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Witam panowie Diman gratuluje serdecznie synusia oby dał Ci spać
Gracjan Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 :hi: Diman, gratulacje Wybiera się ktoś z Was na Ossy w sobote ?
miron78 Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Opublikowano 3 Maja 2011 wszyscy w domu ? czyli od dziś wszystko Ci się zmienia
diman Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 wszyscy w domu ? czyli od dziś wszystko Ci się zmienia a no zmieni już się zmieniło :gwizdanie: [br]Dopisany: 03 Maj 2011, 13:00_________________________________________________ Diman gratulacje!! dzięki
gregory Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Właśnie wybiera się ktoś, na Ossy? bo jak mnie Gracjan uświadomił, to w tą sobotę. Impreza nieco wiejska i poziom bardzo marny, ale może chociaż warto pojechać posiedzieć na słonku ( o ile będzie fajna pogoda) i zrobić grilla, pogadać w swoim gronie, pośmiać się itp.. Może ekipa z zeszłego roku???? która rzucała dojazdówką na odległość
Mario22 Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Co to te Ossy??? :kox: :kox: P.S. Zobaczcie sobie aktualny odcinek zakupu kontrolowanego.... maras... :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi