Kędzior Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 a no w sumie nic - kupiłem z początkiem maja zimówki i przymiarke robiłem wzór może i jak na zimę może być ale rozmiar wyglądają jak 14 cali w B5 [br]Dopisany: 07 Maj 2011, 22:08_________________________________________________ [br] moglbys umyc to auto jak jzu wrzucaasz foty
miron78 Opublikowano 7 Maja 2011 Autor Opublikowano 7 Maja 2011 [br]Dopisany: 07 Maj 2011, 22:14_________________________________________________nie bylo czasu - nie lubię myć auta
Pelex Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 Zdrać mi jeszcze co jutro po kościele robisz? Można Ci zająć chwilkę [br]Dopisany: 07 Maj 2011, 22:15_________________________________________________ [br]Dopisany: 07 Maj 2011, 22:14_________________________________________________nie bylo czasu - nie lubię myć auta
miron78 Opublikowano 7 Maja 2011 Autor Opublikowano 7 Maja 2011 myślę że można - ale nie powiem o której dokładnie bo nie wiem co będę robił i czy będe w domu
Pelex Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 Jasne Nie zajme Ci zbyt wiele czasu potrzebuje tylko drobnej porady
Guregoru Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 Syn marnotrawny się pojawił Czemu Cię nie było w piątek :?:
krolu Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 Syn marnotrawny się pojawił Czemu Cię nie było w piątek :?: kultywowałem tradycję, zrobiłem sobie wieczór horrów :kox:
Guregoru Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 Syn marnotrawny się pojawił Czemu Cię nie było w piątek :?: kultywowałem tradycję, zrobiłem sobie wieczór horrów :kox: Wieczory horrorów to ja robiłem jak miałem 15 lat...
diman Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 Krolu jak tam hard-style byliście Pucek poznał kogoś :gwizdanie:
krolu Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 Syn marnotrawny się pojawił Czemu Cię nie było w piątek :?: kultywowałem tradycję, zrobiłem sobie wieczór horrów :kox: Wieczory horrorów to ja robiłem jak miałem 15 lat... aha [br]Dopisany: 08 Maj 2011, 13:10_________________________________________________ Krolu jak tam hard-style byliście Pucek poznał kogoś :gwizdanie: na TOXICATORZE - tam nie ma opcji poznać żadnej d*py, takie larmo, że bez naplucia do ucha nie da się gadać i tańczyć w parze tez za bardzo nie idzie :decayed:
diman Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 Syn marnotrawny się pojawił Czemu Cię nie było w piątek :?: kultywowałem tradycję, zrobiłem sobie wieczór horrów :kox: Wieczory horrorów to ja robiłem jak miałem 15 lat... aha [br]Dopisany: 08 Maj 2011, 13:10_________________________________________________ Krolu jak tam hard-style byliście Pucek poznał kogoś :gwizdanie: na TOXICATORZE - tam nie ma opcji poznać żadnej d*py, takie larmo, że bez naplucia do ucha nie da się gadać i tańczyć w parze tez za bardzo nie idzie :decayed: a pluliście coś :evil:
Rekomendowane odpowiedzi