Skydiver Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 Pelex przyjedź się pochwalić tym twoim nowym nabytkiem Przyjedzie przyjedzie Ale pod warunkiem że mu wymienisz wycieraczki :polew:
Pelex Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 Guru przyjade oczywiście jak nic mi nie wyskoczy :gwizdanie: szybe mam ubezpieczoną ale nie w przypadku nie udolności gościa w koszulce z a4-klub.pl
Mario22 Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 Siema z wieczora jeszcze troche i po robocie...
diman Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 a ja juz po robocie i kolacji dzisiaj 13 godzin ;( i to niezłego hartcoru :gwizdanie: ale co tam kiedyś się to skończy
gregory Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 ładnie wygląda z tym chromowanym napisikiem cos chyba na Qua................o albo jakos tak Łłeeee, to teraz już nie będzie driftów na suchym :gwizdanie: Chyba, że na śniegu ee nie koniecznie, -40 wystarczy -40, SYNEK!! ale od czego Ty chyba nie pamiętasz jak stoi jego auto Jak on da -40 od tego co teraz ma, to będzie miał może 1BE Tatko Dimku, jak jechałeś na rezerwie to jechałeś, a teraz jak przy***rdoliłeś to się za tobą ino kurzy
diman Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 ładnie wygląda z tym chromowanym napisikiem cos chyba na Qua................o albo jakos tak Łłeeee, to teraz już nie będzie driftów na suchym :gwizdanie: Chyba, że na śniegu ee nie koniecznie, -40 wystarczy -40, SYNEK!! ale od czego Ty chyba nie pamiętasz jak stoi jego auto Jak on da -40 od tego co teraz ma, to będzie miał może 1BE Tatko Dimku, jak jechałeś na rezerwie to jechałeś, a teraz jak przy***rdoliłeś to się za tobą ino kurzy cza dawać ognia bo jest na co robić :gwizdanie: wcześniej mi się nie chciało bo było mało imprez i mi starczało a teraz są jeszcze dodatkowe sprawy do załatwienia
gregory Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 ładnie wygląda z tym chromowanym napisikiem cos chyba na Qua................o albo jakos tak Łłeeee, to teraz już nie będzie driftów na suchym :gwizdanie: Chyba, że na śniegu ee nie koniecznie, -40 wystarczy -40, SYNEK!! ale od czego Ty chyba nie pamiętasz jak stoi jego auto Jak on da -40 od tego co teraz ma, to będzie miał może 1BE Tatko Dimku, jak jechałeś na rezerwie to jechałeś, a teraz jak przy***rdoliłeś to się za tobą ino kurzy cza dawać ognia bo jest na co robić :gwizdanie: wcześniej mi się nie chciało bo było mało imprez i mi starczało a teraz są jeszcze dodatkowe sprawy do załatwienia Eeeeee....., tam nie przesadzaj, trza się wyluzować, na wszystko jest czas
diman Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 ładnie wygląda z tym chromowanym napisikiem cos chyba na Qua................o albo jakos tak Łłeeee, to teraz już nie będzie driftów na suchym :gwizdanie: Chyba, że na śniegu ee nie koniecznie, -40 wystarczy -40, SYNEK!! ale od czego Ty chyba nie pamiętasz jak stoi jego auto Jak on da -40 od tego co teraz ma, to będzie miał może 1BE Tatko Dimku, jak jechałeś na rezerwie to jechałeś, a teraz jak przy***rdoliłeś to się za tobą ino kurzy cza dawać ognia bo jest na co robić :gwizdanie: wcześniej mi się nie chciało bo było mało imprez i mi starczało a teraz są jeszcze dodatkowe sprawy do załatwienia Eeeeee....., tam nie przesadzaj, trza się wyluzować, na wszystko jest czas ja jestem wyluzowany troszkę mnie znasz wiec się dziwie że tak mówisz :>
Pucek Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 Diman, On nie wie co to ciężka wyluzowana praca
diman Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 Diman, On nie wie co to ciężka wyluzowana praca
krolu Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 w piątek postaram się być na spocie - tzn. bardzo się postaram...
Rekomendowane odpowiedzi