Skydiver Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 niiiii ma To nie fajnie ...... Wszyscy ładnie strzelają z kapelusza ale jak ma się B8 to nie trzeba ??
miron78 Opublikowano 12 Maja 2011 Autor Opublikowano 12 Maja 2011 :decayed: wpadnij w piątek to Ci strzele z Dyńki jak chcesz
Bulik Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 :decayed: wpadnij w piątek to Ci strzele z Dyńki jak chcesz :polew: :polew:
Pelex Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 :decayed: wpadnij w piątek to Ci strzele z Dyńki jak chcesz dobre :> Witka
gregory Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 ja jestem wyluzowany troszkę mnie znasz wiec się dziwie że tak mówisz :> Znam... znam przeca. Ale wiesz co, musisz mnie nauczyć tego rytualnego kopania w nosie, to się trochę podszkolę w wyluzowanym opierdalaniu :polew:
diman Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 ja jestem wyluzowany troszkę mnie znasz wiec się dziwie że tak mówisz :> Znam... znam przeca. Ale wiesz co, musisz mnie nauczyć tego rytualnego kopania w nosie, to się trochę podszkolę w wyluzowanym opierdalaniu :polew: luzik wpadniesz do mnie to sobie razem pokopiemy
Rekomendowane odpowiedzi