diman Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 Noo lajtowy, ma dobre plany, nie musiałem mu wbijać do głowy 18'' i gwintu no plany ma ambitne zobaczymy co z tego wyjdzie życzę mu jak najlepiej i powodzenia
egon47 Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 Dzieki Bulik za Oliwe Jak jutro bedziecie jechac na emke dajcie znac na kom bo powinienem byc na slasku kolo 20 wiec moze bym wpadl
vanstypeks Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 Witam Was. Właśnie się przesiadam z Vectry B na A4 i z Vectra Klub Polska na A4 Klub Chociaż VKP nie odpuszczam, ale i tu zamierzam sie wciś
diman Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 w piękną niedziele [br]Dopisany: 22 Maj 2011, 09:34_________________________________________________ Witam Was. Właśnie się przesiadam z Vectry B na A4 i z Vectra Klub Polska na A4 Klub Chociaż VKP nie odpuszczam, ale i tu zamierzam sie wciś spoko no to witaj i u nas, wpadaj również na spoty do Gliwic jak i do Katowic to się również poznamy osobiście i tu i tu jest wporzo ekipa
Miszka82 Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 w piękną niedziele [br]Dopisany: 22 Maj 2011, 09:34_________________________________________________ Witam Was. Właśnie się przesiadam z Vectry B na A4 i z Vectra Klub Polska na A4 Klub Chociaż VKP nie odpuszczam, ale i tu zamierzam sie wciś spoko no to witaj i u nas, wpadaj również na spoty do Gliwic jak i do Katowic to się również poznamy osobiście i tu i tu jest wporzo ekipa
diman Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 w piękną niedziele [br]Dopisany: 22 Maj 2011, 09:34_________________________________________________ Witam Was. Właśnie się przesiadam z Vectry B na A4 i z Vectra Klub Polska na A4 Klub Chociaż VKP nie odpuszczam, ale i tu zamierzam sie wciś spoko no to witaj i u nas, wpadaj również na spoty do Gliwic jak i do Katowic to się również poznamy osobiście i tu i tu jest wporzo ekipa :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 Cześć Wybrałem się rano na giełdę, no i porażka, Mario, przepłaciłeś Aaa i coś dla Mirona, była nawet ładna b8, wklejam foto oferty Jednym słowem, za 15 tyś zł na GIEŁDZIE można było bardzo wybierać w autach typu golf4, astra II, ibiza, leon itd. aaa i wszystko w TDI
Mario22 Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 Cześć Wybrałem się rano na giełdę, no i porażka, Mario, przepłaciłeś Aaa i coś dla Mirona, była nawet ładna b8, wklejam foto oferty Jednym słowem, za 15 tyś zł na GIEŁDZIE można było bardzo wybierać w autach typu golf4, astra II, ibiza, leon itd. aaa i wszystko w TDI Co Ty gadasz po pierwsze nie przepłaciłem bo mam rocznik 2005 a one tak chodzą, po drugie stan mojego leona znacznie odbiega od trupów z giełdy za 12 tyś z przebiegami po minimum 250 tyś i z turbinami na wykończeniu... też bylismy na gieldzie ostatnio i naprawde w autach do 30 tyś nie było co wybierac... a na trupy za 12 tyś nawet nie patrzyliśmy... Ja tam jestem zadowolony z zakupu bo mam autko uszanowane w środku i dobrze prezentujace sie na ulicy... może w tym tygodniu albo przyszłym Miron da rade czarnucha wcisnać na program do compotów i będzie bombon. Na przyszły sezon fele i gwint i nie ma się czego wstydzić...
Miszka82 Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 Cześć Wybrałem się rano na giełdę, no i porażka, Mario, przepłaciłeś Aaa i coś dla Mirona, była nawet ładna b8, wklejam foto oferty Jednym słowem, za 15 tyś zł na GIEŁDZIE można było bardzo wybierać w autach typu golf4, astra II, ibiza, leon itd. aaa i wszystko w TDI Co Ty gadasz po pierwsze nie przepłaciłem bo mam rocznik 2005 a one tak chodzą, po drugie stan mojego leona znacznie odbiega od trupów z giełdy za 12 tyś z przebiegami po minimum 250 tyś i z turbinami na wykończeniu... też bylismy na gieldzie ostatnio i naprawde w autach do 30 tyś nie było co wybierac... a na trupy za 12 tyś nawet nie patrzyliśmy... Ja tam jestem zadowolony z zakupu bo mam autko uszanowane w środku i dobrze prezentujace sie na ulicy... może w tym tygodniu albo przyszłym Miron da rade czarnucha wcisnać na program do compotów i będzie bombon. Na przyszły sezon fele i gwint i nie ma się czego wstydzić... nie spinaj się tak furka naprawdę fajna
Pucek Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 Mario, nie znasz się na żartach? Specjalnie tak napisałem, bo jak oglądałem te trupy z giełdy to śmiać mi się chciało
diman Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 Cześć Wybrałem się rano na giełdę, no i porażka, Mario, przepłaciłeś Aaa i coś dla Mirona, była nawet ładna b8, wklejam foto oferty Jednym słowem, za 15 tyś zł na GIEŁDZIE można było bardzo wybierać w autach typu golf4, astra II, ibiza, leon itd. aaa i wszystko w TDI Co Ty gadasz po pierwsze nie przepłaciłem bo mam rocznik 2005 a one tak chodzą, po drugie stan mojego leona znacznie odbiega od trupów z giełdy za 12 tyś z przebiegami po minimum 250 tyś i z turbinami na wykończeniu... też bylismy na gieldzie ostatnio i naprawde w autach do 30 tyś nie było co wybierac... a na trupy za 12 tyś nawet nie patrzyliśmy... Ja tam jestem zadowolony z zakupu bo mam autko uszanowane w środku i dobrze prezentujace sie na ulicy... może w tym tygodniu albo przyszłym Miron da rade czarnucha wcisnać na program do compotów i będzie bombon. Na przyszły sezon fele i gwint i nie ma się czego wstydzić... jebnij mu :evil:
gregory Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 u mnie deszcz poszedł bokiem u mnie też a u mnie po całości idzie, muszę wyjechać autem z garażu to mi umyje takie wielkie krople lecą U mnie taka burza wczoraj przeszła, że podwórko pływało, pies z budą też Miałem jechać autem do Kato i musiałem wyjść w chaty w gumowcach, bo inaczej nie dało rady Pucek akurat do mnie dzwonił to słyszał jak je**ły pioruny
Gracjan Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 Witam U mnie tez mega burza była wczoraj... W tym tygodniu odwiedzę chyba Gliwice jak dobrze pójdzie
Rekomendowane odpowiedzi