Eyesmon Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 hej, to pojawiać się z tym moim 2masem czy nikogo nie zastanę (w sensie kumatego w temacie)
Pucek Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Eyesmon ja nie wiem jak stwierdzić czy dwumas jest kaput więc i tak nie pomogę Odnośnie spota, Królu mi dzwonił że niby ma nikogo nie być i żeby w tym wypadku pojechać obejrzeć na te gokarty do Sosnowca, więc już sam nie wiem co robimy...
Eyesmon Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Cholewa, to kto wie nie chce 1800 zeta na to wyjmować już teraz (z wymianą) a z 2 strony obawa jest że kaputnie na Chorwacji i będzie d*pa a nie urlop. Dlatego chciałem się posiłkować Waszym doświadczeniem w temacie
Pucek Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 JEST SPOT, WPADAĆ [br]Dopisany: 01 Lipiec 2011, 17:17_________________________________________________ Cholewa, to kto wie nie chce 1800 zeta na to wyjmować już teraz (z wymianą) a z 2 strony obawa jest że kaputnie na Chorwacji i będzie pupa a nie urlop. Dlatego chciałem się posiłkować Waszym doświadczeniem w temacie Będzie Gregory a on się zna, więc może coś zaradzić
Guregoru Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 JEST SPOT, WPADAĆ [br]Dopisany: 01 Lipiec 2011, 17:17_________________________________________________ Cholewa, to kto wie nie chce 1800 zeta na to wyjmować już teraz (z wymianą) a z 2 strony obawa jest że kaputnie na Chorwacji i będzie pupa a nie urlop. Dlatego chciałem się posiłkować Waszym doświadczeniem w temacie Będzie Gregory a on się zna, więc może coś zaradzić To w końcu będzie czy nie będzie bo mi mówił że jak pogoda będzie taka dupiata to chyba nie wpadnie
Pucek Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Nie panikuj, właśnie dzwoniłem, Grzesiu ma być
Gracjan Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Jak dwumas padnięty to jest metaliczny dźwięk przy gaszeniu auta. :hi: :hi:
Guregoru Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Nie panikuj, właśnie dzwoniłem, Grzesiu ma być To dobrze
Pucek Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Gracjan Miałem coś komuś zabrać? hmm bo chyba komuś coś obiecałem
Miszka82 Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 smerf ważniak W ksiedze smerfa ważniaka jest napisane ze nie mozna pisać nowych tematów bez uzgodnienia z nim , nie wiedzieliście o tym ??? :shocked: wiemy wiemy to jego stary myk
diman Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 dziękuwa po spocie był udany Guru rezaj ten lakier bo idzie to jeszcze odratować jak widziałeś na przykładzie :gwizdanie:
diman Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Guru dbaj bo inaczej będzie biały mat już jest tylko to jeszcze da się odratować dobra polerka trochę pracy i wysiłku i będzie ładne wozidło
Bulik Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Guru dbaj bo inaczej będzie biały mat już jest tylko to jeszcze da się odratować dobra polerka trochę pracy i wysiłku i będzie ładne wozidło i Guru na solar :gwizdanie: :polew:
Skydiver Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 [br]Dopisany: 02 Lipiec 2011, 08:45_________________________________________________Gru olej ten lakier ............. biały kolor może mieć każdy a TAKĄ niepowtarzalną kość słoniową ......... tylko Ty
Bulik Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 [br]Dopisany: 02 Lipiec 2011, 08:45_________________________________________________Gru olej ten lakier ............. biały kolor może mieć każdy a TAKĄ niepowtarzalną kość słoniową ......... tylko Ty :polew:
Pucek Opublikowano 2 Lipca 2011 Opublikowano 2 Lipca 2011 Guru, ogarniemy wóz megusiem i jeszcze niektórzy będą zazdrościć
Rekomendowane odpowiedzi