krolu Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Wydaje się wporządku...Tylko trochę silnik słaby jak na skalę 1:8 A tak to ok Czekam na wyścig Miron ma tak, że każdym autkiem jego model b6 w skali 1:1 też ma za mały silnik :naughty: Uwaga - podczas pisania wysłano 3 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?
miron78 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2009 Jak masz na zbyciu jakieś 2500 zł To polecam to http://www.rcworld.pl/product-pol-82294567-Nemesis-7-7-RTR-model-gotowy-do-jazdy-z-silnikiem-7-7-o-mocy-5KM-i-aparatura-Sanwa-MX3.html A co do tego B6, umówiliśmy się w Katosach koło Toyoty, czekaliśmy jakieś 15 minut, potem zadzwoniłem i tym razem kobieta powiedziała mi że są w trakcie transakcji i potem zadzwoni. Czekaliśmy jeszcze chyba 10 minut, nikt nie dzwonił i pojechaliśmy do domu. fajny ten za 2500 - wiesz ja się tam totalnie nie znam na tych zabawkach, przypadkowo znalazłem ta firmę a że blisko to kupiłem tego humerka - to było ich najmocniejsze i największe autko więc stwierdziłem że mi wystarczy a z tym B6 to niezły sprzedawca jakiś - i co - do dziś macie B5 ? nie szukaliście już nic innego ?[br]Dopisany: 24 Czerwiec 2009, 12:08_________________________________________________Krolu ja już tak mam - że każda moc to mało kiedyś 220 koni to dla mnie była mega moc i marzenie życia.............a teraz ( nie jedzie )
Pucek Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Cześć wszystkim ehhh... takie auto poszło się walić Miron to nie jedzie??? musiał byś się moim przejechać jesteśmy coraz bliżej tych 500 stron, pozwalam Wam nawet spamować ta S no kolorek fajny, felgi fajne ale w innym kolorze, no i jeśli mowa o gazie, to do S bym nie dawał, moooże do takiej B6 Prezesa ale to i tak z bólem serca a ja chyba dam se siana z myślą o dieslu, bo tam gdzie będe mieszkał to centrum, na rynek mam 200 metrów, wszędzie blisko, rower muszę kupić noo i zostane przy 1.8T Q najlepiej avancik, chyyyyba że B7 avant ale wtedy klekot
Gracjan Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Do dziś mamy B5 w mega mocnym silnikiem 1.6 Przeszło kilka modyfikacji od tego czasu Szukać szukamy, jak coś sie trafi to wtedy będziemy myśleć, ale wiesz jak teraz trudno o dobre autko. Albo bez przodu kiedys było, albo 350 tys km itd. Tych dobrych aut nikt nie sprzedaje Ostatnio przy okazji byliśmy obejrzeć B6 - 1.9 AWX też w S-line - stoi w komisie tym nowym jakbyś jechał do Auchana w Mikołowie po lewej stronie, na takich felgach jak twoje ; ) Z daleka wygląda bardzo ładnie a jak podejziesz bliżej to cały podrapany, i kiedyś napewno przodu to auto nie miało...
krolu Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Jak masz na zbyciu jakieś 2500 zł To polecam to http://www.rcworld.pl/product-pol-82294567-Nemesis-7-7-RTR-model-gotowy-do-jazdy-z-silnikiem-7-7-o-mocy-5KM-i-aparatura-Sanwa-MX3.html A co do tego B6, umówiliśmy się w Katosach koło Toyoty, czekaliśmy jakieś 15 minut, potem zadzwoniłem i tym razem kobieta powiedziała mi że są w trakcie transakcji i potem zadzwoni. Czekaliśmy jeszcze chyba 10 minut, nikt nie dzwonił i pojechaliśmy do domu. fajny ten za 2500 - wiesz ja się tam totalnie nie znam na tych zabawkach, przypadkowo znalazłem ta firmę a że blisko to kupiłem tego humerka - to było ich najmocniejsze i największe autko więc stwierdziłem że mi wystarczy a z tym B6 to niezły sprzedawca jakiś - i co - do dziś macie B5 ? nie szukaliście już nic innego ?[br]Dopisany: 24 Czerwiec 2009, 12:08_________________________________________________Krolu ja już tak mam - że każda moc to mało kiedyś 220 koni to dla mnie była mega moc i marzenie życia.............a teraz ( nie jedzie ) Trochę się pomyliłem w mojej wypowiedzi, ale widzę, że odkryłeś sens Zawsze chce się mieć więcej niż ma. W tej chwili o 220 narazie nawet nie marzę ale za jakiś czas kto wie Gregory miał taki podpis (czy może ma dalej) mniej więcej coś takeigo: "Przyśpieszenie jest jak narkotyk, 1 raz jest najlepszy a kolejne są coraz słabsze"
miron78 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2009 Gracjan - jeżeli to ta - to nie tylko kiedyś przodu nie miała ale też s-line nie jest a gdzie (czerny sufit, aluminium wykończenia, pikowana gałka i kiera ) Ktoś dowalił znaczki s-line dookoła i myśli że s-line. Chyba mu kasy brakło bo jak widać na fotkach z otwartymi drzwiami to na progach już niema napisów s-line eeeeecccchhhhhhh Ci sprzedawcy no i wypas też średni - a cena kosmos - i bez Q lepiej dołożyć do 55 tyś i mojego kupić [br]Dopisany: 24 Czerwiec 2009, 12:37_________________________________________________zobacz na przełącznik świateł jaki wytarty - przebieg napewno ma 131 tyś km
Gracjan Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 A ty co Miron, pozbywasz się swojego autka ?? Najbardziej by nam odpowiadało w 1.8T
krolu Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 A ja znalazłem coś takiego fajnego: http://www.rcworld.pl/product-pol-82295324-Samolot-Cessna-182-15-EP.html + silnik
Gracjan Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8612362 - O tym aucie mówiłem..... To te w mikołowie A co sądzicie o tym ?? http://moto.allegro.pl/item668324412_a4_avant_1_8t_perfekcyjnie_utrzymany_jak_nowy.html
M@rk Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Miron nie moze wydać teraz 2.5 tys na zabawke przeciez jest kryzys :polew:
kris_kilt Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 czy kogoś dzisiaj też tak głowa napier**** ??
M@rk Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 czy kogoś dzisiaj też tak głowa napier**** ?? mi wczoraj pulsowala cala glowa przez 2.5 godz ze nie dalo sie wytrzymac :( dzisiaj juz lepiej
diman Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 witojcie pany ja widze ze sie wkreciliscie z tym spamowaniem z tym moim slabym dostepem do neta to nie nadarzam wszystkiego czytac troche wolno mi sie strony otwieraja no jak tak dalej pojdzie to kris cza bedzie postawic tak jak pisales za 500 i 600 to my sie niezle naj........my no no a kto wroci moja furka cza bedzie kierowce najac cos sie wykombinuje
krolu Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 czy kogoś dzisiaj też tak głowa napier**** ?? Nie ale mnie wczoraj komar urgyzł, jak już pisałem wcześniej
kris_kilt Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 krolu , to według moich obliczeń , zosatły ci 4 dni życia .... czas tyka chyba że to był polski komar , to wtedy ok :>
miron78 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2009 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8612362 - O tym aucie mówiłem..... To te w mikołowie A co sądzicie o tym ?? http://moto.allegro.pl/item668324412_a4_avant_1_8t_perfekcyjnie_utrzymany_jak_nowy.html dokładnie o tym samym z Mikołowa myślałem
krolu Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 krolu , to według moich obliczeń , zosatły ci 4 dni życia .... czas tyka chyba że to był polski komar , to wtedy ok :> Kurcze to nie marnuje czasu na pisanie FORUM!!!!!!!!!!!!! :polew: :polew:
kris_kilt Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 wręcz odwrotnie , spamuj ile się da !! to mogą być twoje ostatnie darmowe browary :polew:
miron78 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2009 A co sądzisz o tym drugim ?? Gracjan nie mam troszke czasu - ale tak na szybko to troszkę uboga wersja no i bez Q i produkcja 2001 - tyle że znowu cenowo OK
Rekomendowane odpowiedzi