Pelex Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 Panowie - ma ktoś pożyczyć na tydzień namiot 2 lub 3 osobowy ze wskazaniem na 3 Krolu spytaj w Decathlonie oni mają duży wybór Witam po super wczasach :gwizdanie:
krolu Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 Panowie - ma ktoś pożyczyć na tydzień namiot 2 lub 3 osobowy ze wskazaniem na 3 Krolu spytaj w Decathlonie oni mają duży wybór tylko oni chcą dużo złotówek a ja mam ograniczony budżet
Pelex Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 Panowie - ma ktoś pożyczyć na tydzień namiot 2 lub 3 osobowy ze wskazaniem na 3 Krolu spytaj w Decathlonie oni mają duży wybór tylko oni chcą dużo złotówek a ja mam ograniczony budżet No tak to może daj w zastaw Swoje S4
krolu Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 Panowie - ma ktoś pożyczyć na tydzień namiot 2 lub 3 osobowy ze wskazaniem na 3 Krolu spytaj w Decathlonie oni mają duży wybór tylko oni chcą dużo złotówek a ja mam ograniczony budżet No tak to może daj w zastaw Swoje S4 to by mi musieli dać decathlona i 1/2 leroy merlin
Guregoru Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 Widzę że rozpisaliście się przez weekend że ho ho
diman Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 aloha Widzę że rozpisaliście się przez weekend że ho ho przecież mówiłem, że wątek umiera :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 aloha Widzę że rozpisaliście się przez weekend że ho ho przecież mówiłem, że wątek umiera :gwizdanie: ciekawe dlaczego Guru nie zamyka tak jak wszystkie inne
Guregoru Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 aloha Widzę że rozpisaliście się przez weekend że ho ho przecież mówiłem, że wątek umiera :gwizdanie: ciekawe dlaczego Guru nie zamyka tak jak wszystkie inne Ja zamykam tylko twoje bo nie może zakładać wątków osoba, która już nie ma nawet audi
Miszka82 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 aloha Widzę że rozpisaliście się przez weekend że ho ho przecież mówiłem, że wątek umiera :gwizdanie: ciekawe dlaczego Guru nie zamyka tak jak wszystkie inne Ja zamykam tylko twoje bo nie może zakładać wątków osoba, która już nie ma nawet audi pokaż mi to w regulaminie
lukaseq1 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Siemka Panowie, w ten piatek szykuje sie jakis spot ?
A4-Tomek Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Siemka Panowie, w ten piatek szykuje sie jakis spot ? Jak co tydzień ktoś napewno będzie
lukaseq1 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 no to swietnie, wkoncu sie i ja wybiore. A ktos z vag -em znajdzie sie ?
diman Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Siemka Panowie, w ten piatek szykuje sie jakis spot ? pewnie jak co piątek coś na pewno będzie się działo [br]Dopisany: 01 Sierpień 2011, 22:14_________________________________________________ no to swietnie, wkoncu sie i ja wybiore. A ktos z vag -em znajdzie sie ? jak będą kolesie do z vagowania z kasą to i kolesie z vagiem też się znajdą :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 siemka moglby ktos podjechac zeby obczaic to autko? http://otomoto.pl/opel-corsa-super-stan-klimatyzacja-C19983030.html
A4-Tomek Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Panocki do kogo mógłbym się zwrócić o VT mojego furkacza? wiem że Krolu ma lenia i tego nie zrobi
Rekomendowane odpowiedzi