Kędzior Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Panocki do kogo mógłbym się zwrócić o VT mojego furkacza? wiem że Krolu ma lenia i tego nie zrobi na batalionie napisz
A4-Tomek Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Panocki do kogo mógłbym się zwrócić o VT mojego furkacza? wiem że Krolu ma lenia i tego nie zrobi na batalionie napisz chyba trzeba będzie chce zobaczyć jak będą wyglądać 18-ki S-line przy moim kolorze auta i pare innych pierdół :>
Guregoru Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 aloha Widzę że rozpisaliście się przez weekend że ho ho przecież mówiłem, że wątek umiera :gwizdanie: ciekawe dlaczego Guru nie zamyka tak jak wszystkie inne Ja zamykam tylko twoje bo nie może zakładać wątków osoba, która już nie ma nawet audi pokaż mi to w regulaminie No właśnie muszę zasugerować taki punkt [br]Dopisany: 02 Sierpień 2011, 00:55_________________________________________________ rankiem
krolu Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Panocki do kogo mógłbym się zwrócić o VT mojego furkacza? wiem że Krolu ma lenia i tego nie zrobi zaraz, ze mam lenia... po 1. jestem bardzo zapracowany i zajety a po 2. nie znam super dobrze photoshopa i nie potrafie tego zrobic tak super... sam kiedys prosilem innych klubowiczow o vt. a po 3. nie jestem k**wa MATKA TERESA i nie mam obowiazku spelniac waszych zachcianek!!! temu zrob to temu tamto... na ostatnim spocie spedzilem 90% czasu w autach... czy ja jestem w robocie czy na spocie... czlowieku 2 razy cie na oczy widzialem a wypisujesz mi ze mam lenia i ci czegos nie zrobi obwiniajac mnie za to! w tyg. dostaje 10-20 pw zeby komus cos pomoc albo zrobic... koniec tego! co innego ludzie co znam 2 lata a co innego np. ty jak by nie podpis to nie wiem jakim autem jezdzisz... a z tego co pamietam to juz 2 raz mnie tam zdenerwowales, pierwszys raz bylo cos w stylu "trzeba mi zrobic logi" !!!!!!
Pelex Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Panocki do kogo mógłbym się zwrócić o VT mojego furkacza? wiem że Krolu ma lenia i tego nie zrobi zaraz, ze mam lenia... po 1. jestem bardzo zapracowany i zajety a po 2. nie znam super dobrze photoshopa i nie potrafie tego zrobic tak super... sam kiedys prosilem innych klubowiczow o vt. a po 3. nie jestem ku*** MATKA TERESA i nie mam obowiazku spelniac waszych zachcianek!!! temu zrob to temu tamto... na ostatnim spocie spedzilem 90% czasu w autach... czy ja jestem w robocie czy na spocie... czlowieku 2 razy cie na oczy widzialem a wypisujesz mi ze mam lenia i ci czegos nie zrobi obwiniajac mnie za to! w tyg. dostaje 10-20 pw zeby komus cos pomoc albo zrobic... koniec tego! co innego ludzie co znam 2 lata a co innego np. ty jak by nie podpis to nie wiem jakim autem jezdzisz... a z tego co pamietam to juz 2 raz mnie tam zdenerwowales, pierwszys raz bylo cos w stylu "trzeba mi zrobic logi" !!!!!! aleś pojechał choć doskonale Cię rozumiem Krolu tylko spokój może Cie uratować siemka moglby ktos podjechac zeby obczaic to autko? http://otomoto.pl/opel-corsa-super-stan-klimatyzacja-C19983030.html Powiem tak ładnie ma wypucowany silnik A tak serio to ja na tym komisie jeszcze nigdy nie widziałem fury godnej uwagi co oczywiście nie skreśla tego akurat auta, jakiś czas temu byłem tam ogladać meganke na zdjęciach wygladała nie źle w opisie też nie było napisane ze ona przeszła poważny karambol jak ją zobaczyłem na żywca to tak h...wo zrobionego auta już dawno nie widziałem źle wyszlifowana szpachla była wszędzie nawet na dachu i było to widać z odległości powyżej 1m. ogólnie masakra Jak będe przejeżdżał przez Ligote to pooglądam tą corse
czester Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Z rana [br]Dopisany: 02 Sierpień 2011, 10:14_________________________________________________
diman Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Panocki do kogo mógłbym się zwrócić o VT mojego furkacza? wiem że Krolu ma lenia i tego nie zrobi zaraz, ze mam lenia... po 1. jestem bardzo zapracowany i zajety a po 2. nie znam super dobrze photoshopa i nie potrafie tego zrobic tak super... sam kiedys prosilem innych klubowiczow o vt. a po 3. nie jestem ku*** MATKA TERESA i nie mam obowiazku spelniac waszych zachcianek!!! temu zrob to temu tamto... na ostatnim spocie spedzilem 90% czasu w autach... czy ja jestem w robocie czy na spocie... czlowieku 2 razy cie na oczy widzialem a wypisujesz mi ze mam lenia i ci czegos nie zrobi obwiniajac mnie za to! w tyg. dostaje 10-20 pw zeby komus cos pomoc albo zrobic... koniec tego! co innego ludzie co znam 2 lata a co innego np. ty jak by nie podpis to nie wiem jakim autem jezdzisz... a z tego co pamietam to juz 2 raz mnie tam zdenerwowales, pierwszys raz bylo cos w stylu "trzeba mi zrobic logi" !!!!!! niby szczypior a jaki kozak, nie daj się powiedz im :polew: siema
miron78 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2011 :decayed: Krolu Jak bym Cię nie znał to bym se pomyślał po przeczytanie tego posta: o.... kurna......co to za koleś musi być.............trzęsie śląskiem, pewno z 190 wzrostu, w trakcie odchudzania miał z 110kg, łapa jak moje udo a łańcuszka to nie nosi bo szyi nie ma:decayed:
diman Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 :decayed: Krolu Jak bym Cię nie znał to bym se pomyślał po przeczytanie tego posta: o.... kurna......co to za koleś musi być.............trzęsie śląskiem, pewno z 190 wzrostu, w trakcie odchudzania miał z 110kg, łapa jak moje udo a łańcuszka to nie nosi bo szyi nie ma 190 wzrostu to on ma ale nic po za tym
miron78 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2011 autorem posta był nasz klubowicz Krolu
Kędzior Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Powiem tak ładnie ma wypucowany silnik A tak serio to ja na tym komisie jeszcze nigdy nie widziałem fury godnej uwagi co oczywiście nie skreśla tego akurat auta, jakiś czas temu byłem tam ogladać meganke na zdjęciach wygladała nie źle w opisie też nie było napisane ze ona przeszła poważny karambol jak ją zobaczyłem na żywca to tak h...wo zrobionego auta już dawno nie widziałem źle wyszlifowana szpachla była wszędzie nawet na dachu i było to widać z odległości powyżej 1m. ogólnie masakra Jak będe przejeżdżał przez Ligote to pooglądam tą corse bede wdzieczny
Guregoru Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Panocki do kogo mógłbym się zwrócić o VT mojego furkacza? wiem że Krolu ma lenia i tego nie zrobi zaraz, ze mam lenia... po 1. jestem bardzo zapracowany i zajety a po 2. nie znam super dobrze photoshopa i nie potrafie tego zrobic tak super... sam kiedys prosilem innych klubowiczow o vt. a po 3. nie jestem ku*** MATKA TERESA i nie mam obowiazku spelniac waszych zachcianek!!! temu zrob to temu tamto... na ostatnim spocie spedzilem 90% czasu w autach... czy ja jestem w robocie czy na spocie... czlowieku 2 razy cie na oczy widzialem a wypisujesz mi ze mam lenia i ci czegos nie zrobi obwiniajac mnie za to! w tyg. dostaje 10-20 pw zeby komus cos pomoc albo zrobic... koniec tego! co innego ludzie co znam 2 lata a co innego np. ty jak by nie podpis to nie wiem jakim autem jezdzisz... a z tego co pamietam to juz 2 raz mnie tam zdenerwowales, pierwszys raz bylo cos w stylu "trzeba mi zrobic logi" !!!!!! :polew: Krolu pełen szacun
krolu Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Panocki do kogo mógłbym się zwrócić o VT mojego furkacza? wiem że Krolu ma lenia i tego nie zrobi zaraz, ze mam lenia... po 1. jestem bardzo zapracowany i zajety a po 2. nie znam super dobrze photoshopa i nie potrafie tego zrobic tak super... sam kiedys prosilem innych klubowiczow o vt. a po 3. nie jestem ku*** MATKA TERESA i nie mam obowiazku spelniac waszych zachcianek!!! temu zrob to temu tamto... na ostatnim spocie spedzilem 90% czasu w autach... czy ja jestem w robocie czy na spocie... czlowieku 2 razy cie na oczy widzialem a wypisujesz mi ze mam lenia i ci czegos nie zrobi obwiniajac mnie za to! w tyg. dostaje 10-20 pw zeby komus cos pomoc albo zrobic... koniec tego! co innego ludzie co znam 2 lata a co innego np. ty jak by nie podpis to nie wiem jakim autem jezdzisz... a z tego co pamietam to juz 2 raz mnie tam zdenerwowales, pierwszys raz bylo cos w stylu "trzeba mi zrobic logi" !!!!!! :polew: Krolu pełen szacun ty się nie odzywaj bo mi sam d*pę trujesz o jakąś płytę :tongue4:
Guregoru Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Panocki do kogo mógłbym się zwrócić o VT mojego furkacza? wiem że Krolu ma lenia i tego nie zrobi zaraz, ze mam lenia... po 1. jestem bardzo zapracowany i zajety a po 2. nie znam super dobrze photoshopa i nie potrafie tego zrobic tak super... sam kiedys prosilem innych klubowiczow o vt. a po 3. nie jestem ku*** MATKA TERESA i nie mam obowiazku spelniac waszych zachcianek!!! temu zrob to temu tamto... na ostatnim spocie spedzilem 90% czasu w autach... czy ja jestem w robocie czy na spocie... czlowieku 2 razy cie na oczy widzialem a wypisujesz mi ze mam lenia i ci czegos nie zrobi obwiniajac mnie za to! w tyg. dostaje 10-20 pw zeby komus cos pomoc albo zrobic... koniec tego! co innego ludzie co znam 2 lata a co innego np. ty jak by nie podpis to nie wiem jakim autem jezdzisz... a z tego co pamietam to juz 2 raz mnie tam zdenerwowales, pierwszys raz bylo cos w stylu "trzeba mi zrobic logi" !!!!!! :polew: Krolu pełen szacun ty się nie odzywaj bo mi sam d*pę trujesz o jakąś płytę :tongue4: No właśnie ale płytę byś mi mógł przywieźć
MAJKI Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Krolu leniu kiedy mi w końcu zvagujesz auto?? :polew:
tomaszstn Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Pany ale jeździcie po sobie Witam wieczorkiem
filip1001 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Pany, pilnie potrzebuję kontakt do kolegi stanley- pomoże ktoś ?
Guregoru Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Pany, pilnie potrzebuję kontakt do kolegi stanley- pomoże ktoś ? Dobrze ze nie do Krola
Rekomendowane odpowiedzi