MAJKI Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 siemano Majki wszystkiego dobrego A Tobie co? popiłeś coś dziś ??
diman Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 siemano Majki wszystkiego dobrego A Tobie co? popiłeś coś dziś ?? na gg mi wyskoczyło
MAJKI Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 siemano Majki wszystkiego dobrego A Tobie co? popiłeś coś dziś ?? na gg mi wyskoczyło te gg to ładnie w ciula robi ludzi :gwizdanie: ale o duzo sie nie pomyliłeś dziekuje za szybsze życzenia
Mario22 Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 siemano Majki wszystkiego dobrego A Tobie co? popiłeś coś dziś ?? na gg mi wyskoczyło te gg to ładnie w ciula robi ludzi :gwizdanie: ale o duzo sie nie pomyliłeś dziekuje za szybsze życzenia Wpadnij na impreze pod namiotami to uczcimy twoje narodziny... :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 Z rana Dziś spocik będzie okrojony bo częśc dziadków jedzie pod namioty... :gwizdanie:
DOGI Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 niestety w pracy a wpadł bym bo furka już wystrojona
Mario22 Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 I jakie wrażenia???? Bardziej wyrywa niz mój Leon ??? :polew: :polew:
DOGI Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 narazie nie ogarniam startu wogóle ale od 2 biegu już mi to jakoś idzie- co bieg to marchewa :> Wynik jest dobry- biorąc pod uwagę fakt że auto ma seryjny dolot i strojone było na benie 98 a nie jak większość eSek na 100 oktanówce. Nie ma launch control co by kolektorów nie porozrywało ale za to jest Anti Lag, mały spy wykres: Wielkie ukłony dla Adama aw69 no i oczywiscie Rogala i całego MR Motors
Mario22 Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 No to gratki i licze na przejazd z Tobą jak juz wyczujesz auto... :good:
A-rek Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 dzięki panowie za wszorajszego spocika Guru za paczuszkę
Rekomendowane odpowiedzi