diman Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 Mario no i miałeś rację :gwizdanie: zapalniczka to Feuerzeug (fojercog) a zapałki to Streichhölzer (sztrachecle) :polew: [br]Dopisany: 08 Październik 2011, 09:36_________________________________________________czyli cza szukać tego bezpiecznika pod (fojercog)
A4-Tomek Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 Mario no i miałeś rację :gwizdanie: zapalniczka to Feuerzeug (fojercog) a zapałki to Streichhölzer (sztrachecle) :polew: [br]Dopisany: 08 Październik 2011, 09:36_________________________________________________czyli cza szukać tego bezpiecznika pod (fojercog) Ty Diman masz problem z głupią zapalarą a co ja mam powiedzieć nie działa mi pompa spryskiwaczy bezpiecznik niestety jest dobry a pompa milczy. Wie ktoś jak sprawdzić przekaźnik czy jest uszkodzony? Bo znalazłem przekaźnik pompy na schematach elektrycznych
Pucek Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 Tomek, napisz do Bulczasa, on miał dojście do pompek w dobrych cenach
A4-Tomek Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 Tomek, napisz do Bulczasa, on miał dojście do pompek w dobrych cenach a jeśli to nie pompka? Nie chce wymieniać na daremno jeśli to coś innego po drodze sie spierniczyło
Pucek Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 A co, kabel Ci mysz zjadła? podłącz miernik, niech ktoś naciśnie na wajchę od sprysków i temat jest jasny ale na 99% to pompka
A4-Tomek Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 A co, kabel Ci mysz zjadła? podłącz miernik, niech ktoś naciśnie na wajchę od sprysków i temat jest jasny ale na 99% to pompka kto wie w sumie ta pompka raz podawała więcej płynu a raz mniej więc możesz mieć rację, a poza tym w zimie w piz** dostała bo przymarzały mi końcówki sprysków wiec miała problem z wypchnięciem płynu
miron78 Opublikowano 8 Października 2011 Autor Opublikowano 8 Października 2011 jak ktoś ma lub znajdzie w sieci foto tej RS6 z summer cars to wklejcie proszę do wątku mojej furki - chłopaki chcieli zobaczyć jak te fele na tym RS6 wyglądały
DOGI Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 jak ktoś ma lub znajdzie w sieci foto tej RS6 z summer cars to wklejcie proszę do wątku mojej furki - chłopaki chcieli zobaczyć jak te fele na tym RS6 wyglądały proszę bardzo tu masz foto auta na feldze: https://picasaweb.google.com/101856939555424610388/SummerCarsParty24Wrzesnia2011#5656374096364966530 Miron ja mam cały czas kontakt z tym gościem ostatnio przysłał mi zdjęcia swoich poprzednich autek- pozwolę sobie wkleić pare fotek: poźniej miał: No filmik ostatnio przerobionego a6 u nich na airride:
Bulik Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 siema w ten piekny jesiennie zj***ny dzien
tomaszstn Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 siema w ten piekny jesiennie zj***ny dzien Dlatego ja wybrałem zamiast wolnego weekendu ciężką :gwizdanie: pracę w nadgodzinach
Bulik Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 siema w ten piekny jesiennie zj***ny dzien Dlatego ja wybrałem zamiast wolnego weekendu ciężką :gwizdanie: pracę w nadgodzinach ja tez ciezko pracuje od godziny ...tak sie męcze
tomaszstn Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 siema w ten piekny jesiennie zj***ny dzien Dlatego ja wybrałem zamiast wolnego weekendu ciężką :gwizdanie: pracę w nadgodzinach ja tez ciezko pracuje od godziny ...tak sie męcze hehe ale ja niestety naprawdę jestem w pracy tylko że na necie i forum sobie siedzę i w dodatku mam za to zapłacone więc tragedii nie ma
Mario22 Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 siema w ten piekny jesiennie zj***ny dzien Dlatego ja wybrałem zamiast wolnego weekendu ciężką :gwizdanie: pracę w nadgodzinach ja tez ciezko pracuje od godziny ...tak sie męcze hehe ale ja niestety naprawdę jestem w pracy tylko że na necie i forum sobie siedzę i w dodatku mam za to zapłacone więc tragedii nie ma Ty masz tak jak ja kiedys z Piterra... korzystaj ile możesz... a w jakiej branży Ty wogóle pracujesz???? Może coś z tworzywami sztucznymi zwiazanego ???? Ale gdyby tak było to juz pewnie byśmy sie znali dużo wcześniej...
Bulik Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 siema w ten piekny jesiennie zj***ny dzien Dlatego ja wybrałem zamiast wolnego weekendu ciężką :gwizdanie: pracę w nadgodzinach ja tez ciezko pracuje od godziny ...tak sie męcze hehe ale ja niestety naprawdę jestem w pracy tylko że na necie i forum sobie siedzę i w dodatku mam za to zapłacone więc tragedii nie ma to moze sa przyjecia do firmy ???
tomaszstn Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 siema w ten piekny jesiennie zj***ny dzien Dlatego ja wybrałem zamiast wolnego weekendu ciężką :gwizdanie: pracę w nadgodzinach ja tez ciezko pracuje od godziny ...tak sie męcze hehe ale ja niestety naprawdę jestem w pracy tylko że na necie i forum sobie siedzę i w dodatku mam za to zapłacone więc tragedii nie ma Ty masz tak jak ja kiedys z Piterra... korzystaj ile możesz... a w jakiej branży Ty wogóle pracujesz???? Może coś z tworzywami sztucznymi zwiazanego ???? Ale gdyby tak było to juz pewnie byśmy sie znali dużo wcześniej... Mario a nie mówiłem Ci? Mirek wie. Pracuję w Isoverze- wełna szklana i mineralna, wydawało mi się że rozmawialiśmy na ten temat kiedyś na spociku
Rekomendowane odpowiedzi