diman Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 tak teraz wygląda przez jakiegoś sk***ysyna normalnie za***ać to mało
Bulik Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 tak teraz wygląda przez jakiegoś sk***ysyna normalnie za***ać to mało bedzie kasa :naughty:
diman Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 tak teraz wygląda przez jakiegoś sk***ysyna normalnie za***ać to mało bedzie kasa :naughty: no właśnie nie bo się do tego nikt nie przyznał rano to moja zauważyła a z AC tego robił nie będę bo się nie opłaca po prostu liczę że się gdzieś ku**s rozwali swoim wozidłem i zginie
stanley Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 tak teraz wygląda przez jakiegoś sk***ysyna normalnie za***ać to mało masz sprawcę, czy AC ? [br]Dopisany: 21 Październik 2011, 21:26_________________________________________________ tak teraz wygląda przez jakiegoś sk***ysyna normalnie za***ać to mało bedzie kasa :naughty: no właśnie nie bo się do tego nikt nie przyznał rano to moja zauważyła a z AC tego robił nie będę bo się nie opłaca po prostu liczę że się gdzieś ku***s rozwali swoim wozidłem i zginie yhy
Bulik Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 tak teraz wygląda przez jakiegoś sk***ysyna normalnie za***ać to mało bedzie kasa :naughty: no właśnie nie bo się do tego nikt nie przyznał rano to moja zauważyła a z AC tego robił nie będę bo się nie opłaca po prostu liczę że się gdzieś ku***s rozwali swoim wozidłem i zginie ale masz fure na strzezonym ? czy gdzies pod marketem cie najechaly
tomaszstn Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 tak teraz wygląda przez jakiegoś sk***ysyna normalnie za***ać to mało bedzie kasa :naughty: no właśnie nie bo się do tego nikt nie przyznał rano to moja zauważyła a z AC tego robił nie będę bo się nie opłaca po prostu liczę że się gdzieś ku***s rozwali swoim wozidłem i zginie Nie życz drugiemu co Tobie nie miłe. Pomaluj z AC i trudno. Dołóż jeszcze coś do tego albo połam uchwyty zderzaka i dostaniesz 2-3 tysiaki na nowy zderzak + lakierowanie
stanley Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 tak teraz wygląda przez jakiegoś sk***ysyna normalnie za***ać to mało bedzie kasa :naughty: no właśnie nie bo się do tego nikt nie przyznał rano to moja zauważyła a z AC tego robił nie będę bo się nie opłaca po prostu liczę że się gdzieś ku***s rozwali swoim wozidłem i zginie Nie życz drugiemu co Tobie nie miłe. Pomaluj z AC i trudno. Dołóż jeszcze coś do tego albo połam uchwyty zderzaka i dostaniesz 2-3 tysiaki na nowy zderzak + lakierowanie nie wolno oszukiwać i kłamać
Bulik Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 tak teraz wygląda przez jakiegoś sk***ysyna normalnie za***ać to mało bedzie kasa :naughty: no właśnie nie bo się do tego nikt nie przyznał rano to moja zauważyła a z AC tego robił nie będę bo się nie opłaca po prostu liczę że się gdzieś ku***s rozwali swoim wozidłem i zginie Nie życz drugiemu co Tobie nie miłe. Pomaluj z AC i trudno. Dołóż jeszcze coś do tego albo połam uchwyty zderzaka i dostaniesz 2-3 tysiaki na nowy zderzak + lakierowanie nie wolno oszukiwać i kłamać no i podsumowal :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
tomaszstn Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 tak teraz wygląda przez jakiegoś sk***ysyna normalnie za***ać to mało bedzie kasa :naughty: no właśnie nie bo się do tego nikt nie przyznał rano to moja zauważyła a z AC tego robił nie będę bo się nie opłaca po prostu liczę że się gdzieś ku***s rozwali swoim wozidłem i zginie Nie życz drugiemu co Tobie nie miłe. Pomaluj z AC i trudno. Dołóż jeszcze coś do tego albo połam uchwyty zderzaka i dostaniesz 2-3 tysiaki na nowy zderzak + lakierowanie nie wolno oszukiwać i kłamać A kto mówi o oszukiwaniu . Przecież mogło się lekko złamać nie :evil:
diman Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 tak teraz wygląda przez jakiegoś sk***ysyna normalnie za***ać to mało bedzie kasa :naughty: no właśnie nie bo się do tego nikt nie przyznał rano to moja zauważyła a z AC tego robił nie będę bo się nie opłaca po prostu liczę że się gdzieś ku***s rozwali swoim wozidłem i zginie Nie życz drugiemu co Tobie nie miłe. Pomaluj z AC i trudno. Dołóż jeszcze coś do tego albo połam uchwyty zderzaka i dostaniesz 2-3 tysiaki na nowy zderzak + lakierowanie dobra tu masz rację niech sobie jeżdzi i korzysta z życia
Bulik Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 tak teraz wygląda przez jakiegoś sk***ysyna normalnie za***ać to mało bedzie kasa :naughty: no właśnie nie bo się do tego nikt nie przyznał rano to moja zauważyła a z AC tego robił nie będę bo się nie opłaca po prostu liczę że się gdzieś ku***s rozwali swoim wozidłem i zginie Nie życz drugiemu co Tobie nie miłe. Pomaluj z AC i trudno. Dołóż jeszcze coś do tego albo połam uchwyty zderzaka i dostaniesz 2-3 tysiaki na nowy zderzak + lakierowanie dobra tu masz rację niech sobie jeżdzi i korzysta z życia do czasu :evil: :evil:
Bulik Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 siema po spocie.. nara :polew: :polew: :polew:
Mario22 Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 siema po spocie.. nara :polew: :polew: :polew: Ty nie cfaniakuj tylko wpadnij kiedyś pantoflu... :rolleyes:
Bulik Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 siema po spocie.. nara :polew: :polew: :polew: Ty nie cfaniakuj tylko wpadnij kiedyś pantoflu... :rolleyes: z chencioooom ale po %%% nie mozna keeeeeeeeeeerowac (znaczy mozna ) a ze mialwm weekend od srody to wiesz a4 wrosło w glebem
Mario22 Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 Głupio sie tlumaczysz juz nie byłes na spocie pare miesięcy... :gwizdanie:
stanley Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 Głupio sie tlumaczysz juz nie byłes na spocie pare miesięcy... :gwizdanie: rozdzina jest najważniejsza
tomaszstn Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 Głupio sie tlumaczysz juz nie byłes na spocie pare miesięcy... :gwizdanie: rozdzina jest najważniejsza Dzisiaj coś było na temat rodziny Rodzinna kolacja :polew: :polew: :polew:
Mario22 Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 Pogoda mega oby jutro tak było i git majonez
tomaszstn Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 Pogoda mega oby jutro tak było i git majonez Ale tylko 5C
Rekomendowane odpowiedzi