tomaszstn Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 sie ma po robocie , amnie nie bedzie pijusy Będzie więcej piwka dla nas
Bulik Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 sie ma po robocie , amnie nie bedzie pijusy Będzie więcej piwka dla nas na zdrowie ( i ten dyskomfort "jechac juz czy jeszcze nie"
tomaszstn Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 sie ma po robocie , amnie nie bedzie pijusy Będzie więcej piwka dla nas na zdrowie ( i ten dyskomfort "jechac juz czy jeszcze nie" Ja mam 5min drogi więc jeszcze mam czas
egon47 Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 sie ma po robocie , amnie nie bedzie pijusy Będzie więcej piwka dla nas na zdrowie ( i ten dyskomfort "jechac juz czy jeszcze nie" Bulik ściulu a Ty kiedy wpadniesz na zlota??
A4-Tomek Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 [br]Dopisany: 04 Listopad 2011, 16:20_________________________________________________ Dało by rade żeby ktoś vaga wziął? Bo mój laptop coś posłuszeństwa odmówił potrzebuje usunąć Inspekcję Vagującemu postawię piwko Piwko możesz postawić każdemu kto dziś będzie a vagujacemu flaszkę chciałeś chyba napisać wiedziałem że ktoś przekręci to co napisałem
tomaszstn Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 [br]Dopisany: 04 Listopad 2011, 16:20_________________________________________________ Dało by rade żeby ktoś vaga wziął? Bo mój laptop coś posłuszeństwa odmówił potrzebuje usunąć Inspekcję Vagującemu postawię piwko Piwko możesz postawić każdemu kto dziś będzie a vagujacemu flaszkę chciałeś chyba napisać wiedziałem że ktoś przekręci to co napisałem Nikt nic nie przekręcał. Coś napisał napisałeś więc piwko się należy :gwizdanie: :polew:
krolu Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 ja niestety nie dotarłem miałem dziś nie lada atrakcje w moim służbowym aucie podczas przewożenia rozlał się taki czarny środek do izolacji coś jak lepik asfaltowy i najprawdopodobniej moje ubrania nadają się do wyrzucenia wraz z polarem klubowym bo chciałem zaraz po pracy jechać na spota.. ciekawe czy uda się doczyścić kangoo... :wallbash:
tomaszstn Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 Pany to tak aby się podbudować: http://patrz.pl/filmy/reklama-audi :kox:
A4-Tomek Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 z rana Pany to tak aby się podbudować: http://patrz.pl/filmy/reklama-audi :kox: haha dobreee [br]Dopisany: 05 Listopad 2011, 09:48_________________________________________________ Tobie co?
Bulik Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 z rana Tobie co? zasiał po pijaku i teraz to do niego dotarło :polew:
Rekomendowane odpowiedzi