krolu Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 Zawsze by je można sprzedac i zakupic RS4 B8... :gwizdanie: lub nowe A6 i postawic dom z dupnym garażem... RS4 b8 ?? na forum seata macie takie newsy ? :naughty:
egon47 Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 Zawsze by je można sprzedac i zakupic RS4 B8... :gwizdanie: lub nowe A6 i postawic dom z dupnym garażem... RS4 b8 ?? na forum seata macie takie newsy ? :naughty: http://www.quattroworld.com/audi-rs4/b8-audi-rs4-sedan-renderings/ :gwizdanie:
krolu Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 Zawsze by je można sprzedac i zakupic RS4 B8... :gwizdanie: lub nowe A6 i postawic dom z dupnym garażem... RS4 b8 ?? na forum seata macie takie newsy ? :naughty: http://www.quattroworld.com/audi-rs4/b8-audi-rs4-sedan-renderings/ :gwizdanie: wiesz co to znaczy "renderings" ? ?? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
A4 Mario Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 Egon zostaw Krola ... do niego newsy nie dochodzą bo to leszcz z chorzowa ... :gwizdanie: [br]Dopisany: 20 Listopad 2011, 21:24_________________________________________________Krolu wiemy wszyscy ...
krolu Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 Egon zostaw Krola ... do niego newsy nie dochodzą bo to leszcz z chorzowa ... :gwizdanie: [br]Dopisany: 20 Listopad 2011, 21:24_________________________________________________Krolu wiemy wszyscy ... nie wiecie a teraz wam głupio :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 20 Listopad 2011, 21:26_________________________________________________knurowskie leszcze :decayed: :decayed: :decayed:
egon47 Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 No wiem wizja jaka maja ale wydaje mi sie ze w tej wersji jak by powstala to mogla by byc dobra
krolu Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 w sumie Mario nie będę cię już pojeżdzać bo mi osłonę przywiozłeś zaraz odpalam NFS-a THE RUN :kox: :kox:
A4 Mario Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 w sumie Mario nie będę cię już pojeżdzać bo mi osłonę przywiozłeś zaraz odpalam NFS-a THE RUN :kox: :kox: stary za kase tej panamery to w ASO audi by ci nawet gałe objeb... i zrobili jakie auto bys nie chciał... :gwizdanie: Ja The runa jutro odpalam dzis już nie chce mi się... ale na PS3 ...za jedyne 199 a nie piracką... :gwizdanie: :gwizdanie:
krolu Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 w sumie Mario nie będę cię już pojeżdzać bo mi osłonę przywiozłeś zaraz odpalam NFS-a THE RUN :kox: :kox: stary za kase tej panamery to w ASO audi by ci nawet gałe objeb... i zrobili jakie auto bys nie chciał... :gwizdanie: nie wydaje mi się :gwizdanie: :gwizdanie:
A4 Mario Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 w sumie Mario nie będę cię już pojeżdzać bo mi osłonę przywiozłeś zaraz odpalam NFS-a THE RUN :kox: :kox: stary za kase tej panamery to w ASO audi by ci nawet gałe objeb... i zrobili jakie auto bys nie chciał... :gwizdanie: nie wydaje mi się :gwizdanie: :gwizdanie: To chyba źle widziałes kwote ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
krolu Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 w sumie Mario nie będę cię już pojeżdzać bo mi osłonę przywiozłeś zaraz odpalam NFS-a THE RUN :kox: :kox: stary za kase tej panamery to w ASO audi by ci nawet gałe objeb... i zrobili jakie auto bys nie chciał... :gwizdanie: nie wydaje mi się :gwizdanie: :gwizdanie: To chyba źle widziałes kwote ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: bańka z groszem, 2 dobrze wyposażone Q7 :gwizdanie:
A4 Mario Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 w sumie Mario nie będę cię już pojeżdzać bo mi osłonę przywiozłeś zaraz odpalam NFS-a THE RUN :kox: :kox: stary za kase tej panamery to w ASO audi by ci nawet gałe objeb... i zrobili jakie auto bys nie chciał... :gwizdanie: nie wydaje mi się :gwizdanie: :gwizdanie: To chyba źle widziałes kwote ... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: bańka z groszem, 2 dobrze wyposażone Q7 :gwizdanie: Może dla Ciebie to nie jakas mega kwota... w sumie no ja Ty masz Ese ja mam tylko zwykłego seata więc dla mnie ta kwota to kosmos ;(
miron78 Opublikowano 21 Listopada 2011 Autor Opublikowano 21 Listopada 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=231098.new#new
Pucek Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 http://allegro.pl/keskin-kt-1-9x16-rant-5x120-takze-bbs-oz-schnitzer-i1949399606.html
Rekomendowane odpowiedzi