Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam z rana :hi: Jednak dzsiaj jestem caly obolaly :>

Pelex mamy spacjalny dzial na zdjecia.

Zapraszam do galerii bo sa fotki z wczoraj, moje rowniez wrzucilem

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wiem Czesterku że jest taki dział i tam wrzuce wszystkie foty a tu tylko fotki poglądowe :naughty:

Opublikowano

Ładne mi rano :decayed::hi:

Opublikowano

wiem Czesterku że jest taki dział i tam wrzuce wszystkie foty a tu tylko fotki poglądowe :naughty:

No dobra niech Ci bedzie :tongue4:[br]Dopisany: 28 Czerwiec 2009, 14:53_________________________________________________

Ładne mi rano :decayed::hi:

Guru ja jeszcze w pizamie siedze :polew:

Opublikowano

a ja znów spadam z domu, znów impreza - 70 lat dziadka :tongue4:

jeszcze raz wielkie dzięki za wszystko :notworthy:

a teraz dalej spamowicze, spamujemy bo zostało jeszcze 50 stron i jest darmowy browar :polew:

Opublikowano

:hi:

Czy ja wiem czy taki piekny. Wpadnij na Arene w piatek to porozmawiamy i pochwalisz sie autkiem :)

Opublikowano

witka panowie :hi: mysle ze naleza sie rowniez podziekowania dla Pelexa co po zdjeciach widac za przygotowanie dobrych kielbasek bo sie chlopok narobil :notworthy::good:

Opublikowano

spoty sa w piatek o 18 jestesmy zawsze gdzies do 21.00 takze jak sie troche spoznisz to sie nic nie stanie wazne zebys przyjechala pogadamy sobie i tak czester juz pisal pochwalisz sie swoja furka wpisowego nie ma [br]Dopisany: 28 Czerwiec 2009, 15:55_________________________________________________a i na stawianie czegos do picia tez jeszcze czas przyjdzie nic sie nie martw

Opublikowano

jasne że możesz

Opublikowano

pewnie ze mozesz

Opublikowano

miron podaj mi cene tej twojej ramki na pw bo nie wiem czy nie bedzie cza jakiejs fuchy walnac :tongue4::polew:[br]Dopisany: 28 Czerwiec 2009, 16:22_________________________________________________to nie jest zlot aut tuningowych tylko a4 takze wpadaj sie pochwalic cho tuningowcy tez so w ekipie

Opublikowano

Byle nie wiejskiego :polew: a będzie dobrze.

Wpadnij w piątek to obadamy twojego rodzynka :wink4: bo 75 KM w 2001r. to wielka rzadkość :gwizdanie:

Opublikowano

Zapraszamy :cool1:

Opublikowano

Krolu ty wiesz co :decayed:

Opublikowano

wiem :polew: w końcu :P

Opublikowano

Hehehe :polew:[br]Dopisany: 28 Czerwiec 2009, 19:45_________________________________________________Krolu cos dla ciebie tylko nie wiadomo do jakiego silnika http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_nowy_przeplywomierz_bosch_19_tdi_pewny-t85851.0.html

Opublikowano

Hehehe :polew:[br]Dopisany: 28 Czerwiec 2009, 19:45_________________________________________________Krolu cos dla ciebie tylko nie wiadomo do jakiego silnika http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_nowy_przeplywomierz_bosch_19_tdi_pewny-t85851.0.html

Dzięki ale za tą cenę mam u nas w Kobiórze na 100% pewną do mojego silnika :)

Zrobie jeszcze tylko logi dynamiczne i jadę po nią [br]Dopisany: 28 Czerwiec 2009, 20:21_________________________________________________Gościu ma 115 pompowtrysk AJM tak jak mój senior a tam jest inna przepławka musiałem mieć z Alhambry ...

Opublikowano

Egon znowu cos narobiles ? :polew:

Opublikowano

nie spoko z egonem wszystko wporzadku nic nie piznal jak o to chodzi mijalismy sie dzisiaj na miescie