czester Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Z rana Mirek znalazłem ciekawą aukcję z czujnikami, ale mam nic nie wrzucać to nie będę :gwizdanie:
diman Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 siemano po myciu fury od Kaśki wygląda nieźle ale pranie środka mnie czeka i poprawki lakiernicze i będzie gites a i tu pytanko gdzie mogę wyprać porządnie środek fotele dywany i podsufitka ktoś może wie
Bulik Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 siemano po myciu fury od Kaśki wygląda nieźle ale pranie środka mnie czeka i poprawki lakiernicze i będzie gites a i tu pytanko gdzie mogę wyprać porządnie środek fotele dywany i podsufitka ktoś może wie
diman Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 siemano po myciu fury od Kaśki wygląda nieźle ale pranie środka mnie czeka i poprawki lakiernicze i będzie gites a i tu pytanko gdzie mogę wyprać porządnie środek fotele dywany i podsufitka ktoś może wie
keżor Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 w ten piękny słoneczny dzień przewieź mnie
gregory Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 [br]Dopisany: 10 Grudzień 2011, 11:28_________________________________________________Mirek coś dla Ciebie B8 robiące za pług Po takim driftowaniu to jedne co można zrobić to wstawić auto do ciepłego garażu żeby odtajało, bo śniego jest dosłownie wszędzie, wszystko zamrożone. Tak wogóle to SIEMKA!! Koope lat.[br]Dopisany: 11 Grudzień 2011, 12:13_________________________________________________ Po robocie i śmiganiu Nie ma to jak 3 sekundy do setki cwaniak na jednośladzie Spoko Pucek, możesz się umówić z moim Coupe na mokrym, ciekawe ile wtedy będziesz miał do setki
Pucek Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Keżor, nie wożę, mam za mało doświadczenia Grzesiu, po mokrym na moto się nie jeździ, od tego mam niebieskiego parcha :>
gregory Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Grzesiu, po mokrym na moto się nie jeździ, od tego mam niebieskiego parcha :> Łłeeeeee..., to po co takie wozidło komu co można nim wyjechać jak jest tylko sucho i ciepło
miron78 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2011 no to jedziemy ze stronami [br]Dopisany: 11 Grudzień 2011, 12:53_________________________________________________ Z rana Mirek znalazłem ciekawą aukcję z czujnikami, ale mam nic nie wrzucać to nie będę :gwizdanie: jeżeli mówisz o tych za 350zł to już ją widziałem wystawił to ten sam koleś co lusterka
Pucek Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Grzesiu, po mokrym na moto się nie jeździ, od tego mam niebieskiego parcha :> Łłeeeeee..., to po co takie wozidło komu co można nim wyjechać jak jest tylko sucho i ciepło A po co Ci auto które stoi wiecznie w garażu?
gregory Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Grzesiu, po mokrym na moto się nie jeździ, od tego mam niebieskiego parcha :> Łłeeeeee..., to po co takie wozidło komu co można nim wyjechać jak jest tylko sucho i ciepło A po co Ci auto które stoi wiecznie w garażu? Mocne, nie powiem:decayed: To teraz jak już sobie pojechaliśmy to powiedz co słychać Mati i jak wogóle leci :>
miron78 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2011 no nie mogę - weterani na forum weszli
Rekomendowane odpowiedzi