PatrykA3 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Siemka. Sorki, że pisże tutaj, ale licze na odzew.Mianowicie pacjent to ajm z 1/2 fis, liczniki zwariowały i trzeba je wymienić. odezwał sie do mnie user KrzyDG, który posiada komplet full fis z manetką. Czy jest ktoś na sląsku, najlepiej w okolicach gliwic, żeby wymienić stare zegary na nowe? Niestety, auto będzie w pl dopiero 22 grudnia. Z góry dzieki za pomoc! pzdr
krolu Opublikowano 15 Grudnia 2011 Opublikowano 15 Grudnia 2011 ja też planowałem się jutro przykulać... :gwizdanie:
PatrykA3 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Siema, ponawiam pytanie o pomoc, nikt nie pomoże?
miron78 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2011 Siemka. Sorki, że pisże tutaj, ale licze na odzew.Mianowicie pacjent to ajm z 1/2 fis, liczniki zwariowały i trzeba je wymienić. odezwał sie do mnie user KrzyDG, który posiada komplet full fis z manetką. Czy jest ktoś na sląsku, najlepiej w okolicach gliwic, żeby wymienić stare zegary na nowe? Niestety, auto będzie w pl dopiero 22 grudnia. Z góry dzieki za pomoc! pzdr pewnie jest w okolicy Gliwic kilka szpecy którzy to ogarną
stanley Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Siema, ponawiam pytanie o pomoc, nikt nie pomoże? http://autoelektronika-bosch.w.interia.pl/
stanley Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Dzieki stanley! albo to http://www.cartechservice.pl/
skalar_31 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 [br]Dopisany: 16 Grudzień 2011, 18:56:40_________________________________________________A teraz chłopaki ja moze z banalnym i smiesznym pytankiem ale ponoc kto pyta ten nie bładzi A mianowicie jakie dali byscie typy cisnienia w kołach zimowych R15 195/60 z gory serdeczne dzieki Dodam jeszce ze przewaznie jezdze sam tylko badz z kobitka bez załadunku :>
Bulik Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 [br]Dopisany: 16 Grudzień 2011, 18:56:40_________________________________________________A teraz chłopaki ja moze z banalnym i smiesznym pytankiem ale ponoc kto pyta ten nie bładzi A mianowicie jakie dali byscie typy cisnienia w kołach zimowych R15 195/60 z gory serdeczne dzieki Dodam jeszce ze przewaznie jezdze sam tylko badz z kobitka bez załadunku :> 2,2bar nie ma za co :polew: :polew:
skalar_31 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 :yeee: :yeee: Dzieki wielkie jak ktos ma jakies inne dane badz sugestie to mile widziane info:)
diman Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 no i chwilka na relaksik z forum mały śpi więc luzu trochę
skalar_31 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Elo diman widze ze tez jestes nowy skad z Knurowa dokładnie jestes???? bo ja z dzielnicy z Ostropy a na knurowie bardzo czesto bywam bo mam tam Narzeczoną pozdro
diman Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Elo diman widze ze tez jestes nowy skad z Knurowa dokładnie jestes???? bo ja z dzielnicy z Ostropy a na knurowie bardzo czesto bywam bo mam tam Narzeczoną pozdro siemano czy nowy to nie wiem chociaż ostatnio się tak czuje :gwizdanie: a jeśli chodzi o Knurów to na Mieszka stacjonuje
skalar_31 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Heheh sugerowałem sie opisem nowicjusz sorki jesli uraziłem a co do Knurowa to nie gadaj ze na Mieszka hehehe i jeszcze nie widziałem tam twojej Audinki nie mzoe byc:) ja tez do kobiety włąsnie na Mieszka jezdze:)
diman Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Heheh sugerowałem sie opisem nowicjusz sorki jesli uraziłem a co do Knurowa to nie gadaj ze na Mieszka hehehe i jeszcze nie widziałem tam twojej Audinki nie mzoe byc:) ja tez do kobiety włąsnie na Mieszka jezdze:) stoi stoi tylko cza się rozejrzeć
Kędzior Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Heheh sugerowałem sie opisem nowicjusz sorki jesli uraziłem a co do Knurowa to nie gadaj ze na Mieszka hehehe i jeszcze nie widziałem tam twojej Audinki nie mzoe byc:) ja tez do kobiety włąsnie na Mieszka jezdze:) Diman moze to ta narzeczona skalara dzwonila po paly jak byly imprezy :polew:
diman Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Heheh sugerowałem sie opisem nowicjusz sorki jesli uraziłem a co do Knurowa to nie gadaj ze na Mieszka hehehe i jeszcze nie widziałem tam twojej Audinki nie mzoe byc:) ja tez do kobiety włąsnie na Mieszka jezdze:) Diman moze to ta narzeczona skalara dzwonila po paly jak byly imprezy :polew: he może nie wykluczone :polew:
skalar_31 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Hehehe jasne zartujcie sobie:P moja kobita sama lubi sie dobze pobawic i raczej z Psiarnia nie ma nic do czynienia:D a to co juz jakies spociki nawet priv na Knurowie były???? a rozgladam sie bo jezeli tylko cos z Vag grupe stoi gdzie kolwiek to jak dziecko w sklepie z zabawkami wtedy sie zachowuje:P P.S diman a to ty hajtniety jestes???? zaraz sie jeszcze okaze ze nasze kobitki sie znają heheheheh
Rekomendowane odpowiedzi