A4 Mario Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Mario najlepszego w takim razie :drunk: Pamietaj, że okazje beda min 2 pod rząd :polew: :polew: :polew: Stawiam w Bukowinie na Zimowym... :polew:
keżor Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Hub , Ty lepiej poszukaj jakąś pojemną karte SD , bo masz niezłą kamerke , a na takim spocie , jak jeszcze będzie Pelex to musi być jakiś dzwon
hubtychy Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Mario najlepszego w takim razie :drunk: Pamietaj, że okazje beda min 2 pod rząd :polew: :polew: :polew: Stawiam w Bukowinie na Zimowym... :polew: Burżuj :polew: Hub , Ty lepiej poszukaj jakąś pojemną karte SD , bo masz niezłą kamerke , a na takim spocie , jak jeszcze będzie Pelex to musi być jakiś dzwon Coś pokombinujemy
danielom Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Panowie kto nie doczytal/nie dostał PW jeszcze raz zapraszam na spota do Żor w czwartek
Pelex Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Hub , Ty lepiej poszukaj jakąś pojemną karte SD , bo masz niezłą kamerke , a na takim spocie , jak jeszcze będzie Pelex to musi być jakiś dzwon Keżor haha to dobre ale ja już mam fure dla podstarzałego dziadka i z szaleństw nic nie będzie no chyba że śnieg będzie :gwizdanie: A ha Mario sory że tak późno ale wszystkiego najlepszego Leoniarzu jeden stary jakoś nie zauważyłem że miałeś wczoraj urodziny
A4 Mario Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Spoko dzieki Aszustkarzu... :decayed:
hubtychy Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Hub , Ty lepiej poszukaj jakąś pojemną karte SD , bo masz niezłą kamerke , a na takim spocie , jak jeszcze będzie Pelex to musi być jakiś dzwon Keżor haha to dobre ale ja już mam fure dla podstarzałego dziadka i z szaleństw nic nie będzie no chyba że śnieg będzie :gwizdanie: Hmm nie wiem jak w SG ale u mnie sypie i zaczyna się robić biało [br]Dopisany: 21 Grudzień 2011, 09:05_________________________________________________
Guregoru Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 rankiem U nas tez zaczelo troche sypac
Arturoo Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 U nas też cosik posypuje :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2011 takim sypaniem to nic z tego nie będzie - mogło by przydupić do kolan [br]Dopisany: 21 Grudzień 2011, 09:36_________________________________________________PLAN PIĄTKOWEGO ZLOTU 18.00 Przyjazd Forum (czyli standard - bez zmian) Będzie pewnie kocioł z zaparkowaniem więc parkujemy gdzie popadnie 19.30 Wyjazd z Forum Przemieszczamy się do Pizzeri Piwniczka na ul.Wieczorka 18 http://dobrapizza.prv.pl/index.html tam mamy rezerwację lokalu z dobrym jedzonkiem w przyzwoitych cenach zaś na przeciwko mamy rezerwację parkingu strzeżonego z opłatą 5zł od auta bez naliczania czasowego 20.00 Wspólna msza z podziękowaniem za quattro w audi 20.30 Czas na posiłek (zakup we własnym zakresie - kto co lubi a jest w czym wybierać) 21.00 Modlitwa w intencji tańszych części 22.00 Spowiedź przed żonami/dziewczynami z wszystkiego co zmodziliśmy za ich plecami, co poszło w auto z kupki pieniędzy przeznaczonej na remont w kuchni.Tutaj też mówimy o wszystkim co już leży w garażu i czeka na zmodzenie o czym oczywiście nie wiedzą i to jest też ta chwila w której się przyznajemy że przestawiona im wiosną cena za alu+opony dotyczyła 1 szt. a nie kpl. jak mówiliśmy 22.30 Czas wolny i szukanie nowej żony/dziewczyny bo obecna już pewnie wybiegła z lokalu
Pelex Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Miron to dobre :> Zastanawiam się nad tym czy tyle samochodów zmieści się na strzeżonym bo w lokalu pewnie damy rade Pod Forum to pewnie zablokujemy oba wjazdy
miron78 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2011 nic się nie martw z tym strzeżonym - temat ogarnięty
Pelex Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 nic się nie martw z tym strzeżonym - temat ogarnięty A co zrobili dwupoziomowy
miron78 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2011 z moich informacji wynika że nie ale mogę się mylić[br]Dopisany: 21 Grudzień 2011, 10:21_________________________________________________ nic się nie martw z tym strzeżonym - temat ogarnięty A co zrobili dwupoziomowy mamy rezerwację - więc damy radę
miron78 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2011 ja też [br]Dopisany: 21 Grudzień 2011, 10:23_________________________________________________nie ma żadnego parkingu
Pelex Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 ja też [br]Dopisany: 21 Grudzień 2011, 10:23_________________________________________________nie ma żadnego parkingu A Pywniczka zamknięta z powodu świąt
seves Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 23.12 godz.18.00 ZLOT WIGILIJNY PLAN PIĄTKOWEGO ZLOTU 18.00 Przyjazd Forum (czyli standard - bez zmian) Będzie pewnie kocioł z zaparkowaniem więc parkujemy gdzie popadnie 19.30 Wyjazd z Forum Przemieszczamy się do Pizzeri Piwniczka na ul.Wieczorka 18 http://dobrapizza.prv.pl/index.html tam mamy rezerwację lokalu z dobrym jedzonkiem w przyzwoitych cenach zaś na przeciwko mamy rezerwację parkingu strzeżonego z opłatą 5zł od auta bez naliczania czasowego 20.00 Wspólna msza z podziękowaniem za quattro w audi20.30 Czas na posiłek (zakup we własnym zakresie - kto co lubi a jest w czym wybierać) 21.00 Modlitwa w intencji tańszych części 22.00 Spowiedź przed żonami/dziewczynami z wszystkiego co zmodziliśmy za ich plecami, co poszło w auto z kupki pieniędzy przeznaczonej na remont w kuchni.Tutaj też mówimy o wszystkim co już leży w garażu i czeka na zmodzenie o czym oczywiście nie wiedzą i to jest też ta chwila w której się przyznajemy że przestawiona im wiosną cena za alu+opony dotyczyła 1 szt. a nie kpl. jak mówiliśmy :polew: :polew: nosz kurw cały Miron :kox: :kox: [br]Dopisany: 21 Grudzień 2011, 10:31_________________________________________________
Rekomendowane odpowiedzi