Pucek Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Dzięki za tą patologiczną wigilię Aaa i znowu starzy wyjadacze pojechali ostatni Za pół godziny do roboty kurffa
Arturoo Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Dzięki za tą patologiczną wigilię Aaa i znowu starzy wyjadacze pojechali ostatni Za pół godziny do roboty kurffa w Żorach za Shelem stali jakiś czas temu jak my jechaliśmy
Pucek Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Oni lubią te miejsce, zresztą ja jeżdżę przepisowo
Arturoo Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 no ja też , tak tylko napisałem jakby Ci się nagle odmieniło
seves Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Jasne jasne Ale dzięki za info szczęśliwej szychty Pucek a na trasie SG-SR czarna vectra się kręciła ja też spadam
A4 Mario Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Ja już też dotarłem do domku... Zlocik mega udany, ludzie dopisali frekwencją... Szacun dla Tomaszastn za organizacje parkingu i kolacji wigilijnej w elitarnym gronie.. wszystko wyszło idealnie.. czekamy do Wigili 2012... jak na każdym zlociku nie zabrakło loży szyderców także mega wesoło i za***iście wszystko poszło... Wesołych Świąt reszcie Ekipy
diman Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 no i wyspany czas się brać za ubieranie choinki :gwizdanie: bo nie ma pod czym prezentów położyć :kox:
Arturoo Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Idę w ślad diman'a , tylko jeszcze ją muszę "zorganizować"
A4 Mario Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Krolu dlaczego Cie nie było ??? Jeździłeś za prezentem dla Pani D . .. :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 z rana ... Miszka :notworthy: za transport i za ta pizze z karpiem była nawet nawet :gwizdanie: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi