Guregoru Opublikowano 25 Grudnia 2011 Opublikowano 25 Grudnia 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=235646.0 Ja pie.rdole :slina: j**any fajnie się z bratem bawią [br]Dopisany: 25 Grudzień 2011, 22:02_________________________________________________No taka A6 na mojej konfiguracji to jedyne 422 tyś zł I starałem się przyoszczędzać na felach i tapicerce coś mega drogo Ci to wychodzi Czy ja wiem czy drogo tak jakoś wyszło sinik oczywiście 3.0 TFSI bo sporo też od tego zależy
stanley Opublikowano 25 Grudnia 2011 Opublikowano 25 Grudnia 2011 mario, ja wiem że seat to taki volkswagenowski polonez, a do audi nie ma się co równać.... :gwizdanie:
stanley Opublikowano 25 Grudnia 2011 Opublikowano 25 Grudnia 2011 ta s5 miazga wiesz co dobre.... nie to co brat
Guregoru Opublikowano 25 Grudnia 2011 Opublikowano 25 Grudnia 2011 ta s5 miazga wiesz co dobre.... nie to co brat Tak jak na nich patrzę i ich słucham to chyba przybrany
Arturoo Opublikowano 25 Grudnia 2011 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Ale na spoty A4 przyjeżdża więc z tym gustem nie jest najgorzej :polew:
danielom Opublikowano 25 Grudnia 2011 Opublikowano 25 Grudnia 2011 No nie ma żartów, Mario bluze z logiem nosi wiec szacuneczek
czester Opublikowano 25 Grudnia 2011 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Dzięki za wczorajszego spota Miron pomysł Tomek wykonanie Czester jeszcze raz graty różowego... teraz jesteś gejowaty jak wszyscy Dzięki. Ty to jeszcze nie wszyscy Czester jeszcze raz graty różowego... teraz jesteś gejowaty jak wszyscy wszystko pięknie, ładnie, ale jeszcze cycków nie wkleił :thumbdown: Dajcie człowiekowi spędzić święta bez cycków, przecież to nie jest gejowate
A4 Mario Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 mario, ja wiem że seat to taki volkswagenowski polonez, a do audi nie ma się co równać.... :gwizdanie: No to sa furki na wypasie :slina: ale tamto... :gwizdanie: :gwizdanie:
diman Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 jest i miętka pytka co w piątek nie dała rady się pokazać
krolu Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 jest i miętka pytka co w piątek nie dała rady się pokazać no nie dałem rady, bywa... co z sylwkiem panowie ??
diman Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 jest i miętka pytka co w piątek nie dała rady się pokazać no nie dałem rady, bywa... co z sylwkiem panowie ?? z tobą się nie ma co umawiać bo i tak Cie nie będzie [br]Dopisany: 26 Grudzień 2011, 10:14_________________________________________________ czemu nie byłeś w pizzerii gdzieś się straciłeś na koniec z parkingu patrzałem za tobą ale cie nie było
krolu Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 jest i miętka pytka co w piątek nie dała rady się pokazać no nie dałem rady, bywa... co z sylwkiem panowie ?? z tobą się nie ma co umawiać bo i tak Cie nie będzie napisałem na forum, że mnie nie będzie..
Rekomendowane odpowiedzi