Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na forun to same kapelusze ale jak zrobia spota to 30 aut jest... nie to co katowickie- same dzieci neostrady napinajace sie przed monitorem :decayed:

:notworthy: :notworthy: :good: :good: :good:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:decayed:

jak będzie trzeba to se 5 kont na forum założę i będę ze sobą klikał ale ten wątek na pewno nie padnie :decayed:

Opublikowano

:polew:

Opublikowano

jak będzie trzeba to se 5 kont na forum założę i będę ze sobą klikał ale ten wątek na pewno nie padnie :decayed:

:polew: dobre :good::polew:[br]Dopisany: 29 Grudzień 2011, 13:58_________________________________________________

Kurde nie mam kasy ale może się zarżnę i będzie nowy modzik:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=236379.new#new

Opublikowano

Siema niestety Tomek nie dam rady do zor wpadnąc Miszka Ty nie powinieneś być na forum golfa?:P

tam nie mam kolegów :gwizdanie:

z resztą tutaj tez nie :polew:

Opublikowano

fotoprikoly1115.jpg

:naughty:

Opublikowano

Siema niestety Tomek nie dam rady do zor wpadnąc Miszka Ty nie powinieneś być na forum golfa?:P

Nie ma problemu. A w piątek będziesz? W sumie to jak będziesz przejeżdżał koło forum to możesz zostawić u mojej w pracy :naughty:

Opublikowano

fotoprikoly1115.jpg

:naughty:

no skośnooka :kox:

Opublikowano

na forun to same kapelusze ale jak zrobia spota to 30 aut jest... nie to co katowickie- same dzieci neostrady napinajace sie przed monitorem :decayed:

szczypior a napina się jakby co najmniej 90kg wagi miał :evil: :evil:

Opublikowano

pasc nie padnie, ale zawsze go mozna szybko i zgrabnie usunac :naughty: [br]Dopisany: 29 Grudzień 2011, 15:35_________________________________________________

moze przytylem :D

Opublikowano

Opublikowano

pasc nie padnie, ale zawsze go mozna szybko i zgrabnie usunac :naughty: [br]Dopisany: 29 Grudzień 2011, 15:35_________________________________________________

moze przytylem :D

Mogę potwierdzić :good: Diman nie widziałeś go ostatnio na spocie. Teraz wygląda jak Robert Burneika.

Opublikowano

Jakoś nie mogę sobie Krola wyobrazić w rozmiarze XL :decayed:

Opublikowano

Jakoś nie mogę sobie Krola wyobrazić w rozmiarze XL :decayed:

w Zatorze 2 lata temu dostał T-shirt chyba 7razy XL - i opinał go na klacie :kox:

Opublikowano

Chyba po tym jak go wrzucił do gotowania zamiast do zwykłego prania :polew:

Opublikowano

Chyba po tym jak go wrzucił do gotowania zamiast do zwykłego prania :polew:

ale Krola czy T-shirt :polew:

Opublikowano

No ....... T-shirt :decayed:

Opublikowano

Nie śmiejcie się z kolegi :wallbash: Chłopak się wypakował a Wam żal d...ę ściska że nie wyglądacie jak on :tongue4:

:polew:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Nie śmiejcie się z kolegi :wallbash: Chłopak się wypakował a Wam żal d...ę ściska że nie wyglądacie jak on :tongue4:

wypakować to on mógł co najwyżej ciuchy w nowym mieszkaniu :decayed::polew: :polew: