Pelex Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Po sraniu skoro każdy tu pisze po czym jest to i ja się pochwaliłem
Miszka82 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 po robocie Po sraniu skoro każdy tu pisze po czym jest to i ja się pochwaliłem
stanley Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Po sraniu skoro każdy tu pisze po czym jest to i ja się pochwaliłem
Guregoru Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 po szkoleniu Po sraniu skoro każdy tu pisze po czym jest to i ja się pochwaliłem
Pelex Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Oj Guru tego to ja akurat nie muszę robić dostałem pozwolenie z Urzędu Stanu Cywilnego na korzystanie z małżonki ile chce i kiedy chce
addassko Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Oj Guru tego to ja akurat nie muszę robić dostałem pozwolenie z Urzędu Stanu Cywilnego na korzystanie z małżonki ile chce i kiedy chce ja tez mam takie pozwolenie oczywiscie mysle o swojej malzonce :> :> :>
hubtychy Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Oj Guru tego to ja akurat nie muszę robić dostałem pozwolenie z Urzędu Stanu Cywilnego na korzystanie z małżonki ile chce i kiedy chce Też miałem takie pozwolenie ale zamieniłem je za drobną opłatą na pozwolenie korzystania z każdej kiedy chcę i ile chcę.Niestety nie powiedzieli mi że to czasowe pozwolenie było i straciło ważność
H4mm3R Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Oj Guru tego to ja akurat nie muszę robić dostałem pozwolenie z Urzędu Stanu Cywilnego na korzystanie z małżonki ile chce i kiedy chce Też miałem takie pozwolenie ale zamieniłem je za drobną opłatą na pozwolenie korzystania z każdej kiedy chcę i ile chcę.Niestety nie powiedzieli mi że to czasowe pozwolenie było i straciło ważność Czyli co? Załapałeś syfa
MAJKI Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Oglądałem ostatnio tą "perełkę" stoi w Gliwicach na Tarnogórskiej oczywiście jako "bezwypadek" ale jak dla mnie to moze być bezwypadek bo z ori to chyba tylko papiery są :gwizdanie: http://bez-wypadkowe.net/showthread.php/2386-BMW-e60-M5-2006r-Gliwice-nr-rej-WX-54205-nr-VIN-WBSNB93596B582522
miron78 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2012 :decayed: widze że za nową furą się rozglądasz
Polko_V Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Oj Guru tego to ja akurat nie muszę robić dostałem pozwolenie z Urzędu Stanu Cywilnego na korzystanie z małżonki ile chce i kiedy chce tzw. Państwowe Pozwolenie Na Legalne Pierd.olenie a też mam takie...i z tego co pomiętam w trzech egzemplarzach, to podpisywałem
Rekomendowane odpowiedzi