diman Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 po Niewyspanej nocy no to podobnie jak ja pogoda chyba daje im popalić w chwili spokoju ja obstawiam ząbki masakra co 40 min przystanek no też już o tym pomyślałem
Guregoru Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Nikt się dziś na spota nie zapowiada Ja podjadę na pewno
egon47 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Nikt się dziś na spota nie zapowiada Ja podjadę na pewno Ja wlasnie mysle czy przyjechac
Guregoru Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Nikt się dziś na spota nie zapowiada Ja podjadę na pewno Ja wlasnie mysle czy przyjechac Przyjeżdżaj daleko nie masz
diman Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 jak dzis z frekwencja? no właśnie też się zastanawiam czy czasami nie ubrać Wiktora i nie podjechać, ale nie chce tam stać sam albo z naszym kolegą na G........ to co podjeżdżasz Krolu [br]Dopisany: 06 Styczeń 2012, 16:44_________________________________________________a i może jeszcze ktoś by miał ochotę
Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 ja siedzę do 21 w pracy więc odpadam :gwizdanie:
egon47 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 jak dzis z frekwencja? no właśnie też się zastanawiam czy czasami nie ubrać Wiktora i nie podjechać, ale nie chce tam stać sam albo z naszym kolegą na G........ to co podjeżdżasz Krolu [br]Dopisany: 06 Styczeń 2012, 16:44_________________________________________________a i może jeszcze ktoś by miał ochotę ja bede na 90%
diman Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 ja siedzę do 21 w pracy więc odpadam :gwizdanie: szkoda myślałem ze zrobię przejażdżkę małemu
egon47 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 ja siedzę do 21 w pracy więc odpadam :gwizdanie: szkoda myślałem ze zrobię przejażdżkę małemu Dimek zbieraj 4 litery i jedziemy na zlota
diman Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 ja siedzę do 21 w pracy więc odpadam :gwizdanie: szkoda myślałem ze zrobię przejażdżkę małemu Dimek zbieraj 4 litery i jedziemy na zlota tyle ze ja do max 19 wiec lipa
egon47 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 ja siedzę do 21 w pracy więc odpadam :gwizdanie: szkoda myślałem ze zrobię przejażdżkę małemu Dimek zbieraj 4 litery i jedziemy na zlota tyle ze ja do max 19 wiec lipa ahas ja myslalkem zeby wlasnie kolo 18:30 podjechac
Guregoru Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 jak dzis z frekwencja? no właśnie też się zastanawiam czy czasami nie ubrać Wiktora i nie podjechać, ale nie chce tam stać sam albo z naszym kolegą na G........ to co podjeżdżasz Krolu [br]Dopisany: 06 Styczeń 2012, 16:44_________________________________________________a i może jeszcze ktoś by miał ochotę zapamietam to sobie
diman Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 jak dzis z frekwencja? no właśnie też się zastanawiam czy czasami nie ubrać Wiktora i nie podjechać, ale nie chce tam stać sam albo z naszym kolegą na G........ to co podjeżdżasz Krolu [br]Dopisany: 06 Styczeń 2012, 16:44_________________________________________________a i może jeszcze ktoś by miał ochotę zapamietam to sobie :decayed:
egon47 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Na razie Guru sam ze soba ma spota jak ktos jeszcze wpadnie to tez przyjade
diman Opublikowano 6 Stycznia 2012 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Na razie Guru sam ze soba ma spota jak ktos jeszcze wpadnie to tez przyjade no ja już raczej odpadam bo mały już jest zmierzły
Rekomendowane odpowiedzi