Pelex Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 haha dobre to Guru sie wita jako nowiś Przecież ty jesteś GURU całego wątku byłeś na wszystkich spotach ale napisałem bez sensu
Guregoru Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Guru - Ty jednak od samego początku byłeś nie lubiany bo tylko 3 osoby Cię przywitały :polew: A ty co się śmiejesz mam tam podjechać zaraz pod twój zakład
Pelex Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 może na wszystkich nie ale nikt mu nie podskoczy
Guregoru Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 haha dobre to Guru sie wita jako nowiś Przecież ty jesteś GURU całego wątku byłeś na wszystkich spotach ale napisałem bez sensu No tak troszkę udawałem, że nie zauważyłem
miron78 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2012 a jak by się zaliczały tylko zloty na których się jest czystym autem to Guru był na 3
Pelex Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 a jak by się zaliczały tylko zloty na których się jest czystym autem to Guru był na 3 nie da się ukryć
tomaszstn Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 haha dobre to Guru sie wita jako nowiś Przecież ty jesteś GURU całego wątku byłeś na wszystkich spotach Nie na wszystkich 2 opuściłem A ja wtedy byłem na tym drugim opuszczonym przez naszego Guru
Guregoru Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 a jak by się zaliczały tylko zloty na których się jest czystym autem to Guru był na 3 No to coś jak u Ciebie tylko na odwrót [br]Dopisany: 08 Styczeń 2012, 22:53_________________________________________________ haha dobre to Guru sie wita jako nowiś Przecież ty jesteś GURU całego wątku byłeś na wszystkich spotach Nie na wszystkich 2 opuściłem A ja wtedy byłem na tym drugim opuszczonym przez naszego Guru Aj cicho tam już nawet nie pamiętam czemu wtedy nie przyjechałem na pierwszym co mnie mnie było miałem egzamin na uczelni ale na drugi co mi wypadło nie pamiętam
Pelex Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 a jak by się zaliczały tylko zloty na których się jest czystym autem to Guru był na 3 No to coś jak u Ciebie tylko na odwrót kiedy masz te urodziny GURU?
tomaszstn Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Guru - Ty jednak od samego początku byłeś nie lubiany bo tylko 3 osoby Cię przywitały :polew: A ty co się śmiejesz mam tam podjechać zaraz pod twój zakład nawet nie wiesz gdzie to jest
Guregoru Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 a jak by się zaliczały tylko zloty na których się jest czystym autem to Guru był na 3 No to coś jak u Ciebie tylko na odwrót kiedy masz te urodziny GURU? Tajemnica [br]Dopisany: 08 Styczeń 2012, 22:55_________________________________________________ Guru - Ty jednak od samego początku byłeś nie lubiany bo tylko 3 osoby Cię przywitały :polew: A ty co się śmiejesz mam tam podjechać zaraz pod twój zakład nawet nie wiesz gdzie to jest Wiem bo byłem tam składać papiery
Pelex Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 nie pie....l chce załatwić Ci myjke jako prezent
Guregoru Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 nie pie....l chce załatwić Ci myjke jako prezent Ale chyba taką co sama myje bo i tak nie zmieniło by tego że nie mam czasu umyć auta
Pelex Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Guru - Ty jednak od samego początku byłeś nie lubiany bo tylko 3 osoby Cię przywitały :polew: A ty co się śmiejesz mam tam podjechać zaraz pod twój zakład nawet nie wiesz gdzie to jest powtarzasz się
Guregoru Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Guru - Ty jednak od samego początku byłeś nie lubiany bo tylko 3 osoby Cię przywitały :polew: A ty co się śmiejesz mam tam podjechać zaraz pod twój zakład nawet nie wiesz gdzie to jest To już pisałeś... dawaj coś nowego
tomaszstn Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Guru - Ty jednak od samego początku byłeś nie lubiany bo tylko 3 osoby Cię przywitały :polew: A ty co się śmiejesz mam tam podjechać zaraz pod twój zakład nawet nie wiesz gdzie to jest To już pisałeś... dawaj coś nowego he he bo mi się komp zwiesił, taki tu szał dzisiaj na forum
Pelex Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 nie pie....l chce załatwić Ci myjke jako prezent Ale chyba taką co sama myje bo i tak nie zmieniło by tego że nie mam czasu umyć auta Postawie chłopakom Browara to mi pomoga przy GLUTOWOZIE i damy rade nawet pastą TEMPO ją polecieć
tomaszstn Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 i strona nie nadąża mi się odświeżać nie pie....l chce załatwić Ci myjke jako prezent Ale chyba taką co sama myje bo i tak nie zmieniło by tego że nie mam czasu umyć auta Postawie chłopakom Browara to mi pomoga przy GLUTOWOZIE i damy rade nawet pastą TEMPO ją polecieć Ja to zrobię bez browara bo i tak mam dług wdzięczności dla naszego Guru
Rekomendowane odpowiedzi